Soruları olanlar yada Bilgilerini Başkaları iLe paylaşmak İsteyen aRkadaşLar Bu Bölümde Birbirlerini BuluyorLar... Saygilar...
quote:Orjinalden alıntı: okutkan corean coat +4 (male) alacak varmı? +3 fiyatına vercem.. 95mil.. veya aff pill ile de değişebilirim Hero forumdan; quote:+ 3 Corean coat (m) CoCoCo b/o : 75 mil by SqueezeMyButt
quote:Orjinalden alıntı: okutkan corean coat +4 (male) alacak varmı? +3 fiyatına vercem.. 95mil.. veya aff pill ile de değişebilirim 85e ver hemen alayım
acaba 63 lwl whıte horse isteyen varmı oyunda bana haber yollasınlar para meselesini filan oyunda konuşurzo anki durumuma bağlı hade iyi oyunlar
Bana +5 Female Old Corean Coat +5+6 Violet Spear Sar olursa ii olur Ve işte BD Fln lazım Yani onLarın AssaSı KEsmio Beni :::::: :::::::: :::::::: :::::::::::::::::: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::::: :::::::: :::::::: :: :: :: :: :: :: :::: :: :::::::::: :::::: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: gerisinide Yazrdım ama Ugrasmak istemiorum
olum bana kazıkcı diip durma sen sanki yapmıon gecen gun benden +5 rabbit Tube yi istedin sende kazıklık item var mı die soruodun