Şimdi Ara

sorun bende mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarımla sorunlar yaşıyorum ne zaman başım sıkışsa yanımda göremiyorum onları. Oysaki ben zor zamanlarında onlarla ilgileniyorum dertlerini dinliyorum. Oldum desem cevap vermezler şu erkek nasil desem anında cevap alırım. Sizce sorun bende mi

• Ya kızsın ya gay.
    Gay isen;blok
    Kız isen;kızlar hakkında fikrim yok
  • şizofren misin
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var sizofrenlikle bi sorunumu yazdım ciddi bi sekilde
  • Gay ya da kız ne fark eder İnsanız neticesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslideveci

Gay ya da kız ne fark eder İnsanız neticesinde

Sende yalnız kal veya sevgili bul müzik dinle oyun oyna sevgilinle iyi şeyler yap haa ayrılık derdi var diyosan kendi kendini eğlendir müzik+oyun benim için vazgeçilmez dur bitane müzik atıyım mesela.

• quote:

Arkadaşlarımla sorunlar yaşıyorum ne zaman başım sıkışsa yanımda göremiyorum onları. Oysaki ben zor zamanlarında onlarla ilgileniyorum dertlerini dinliyorum. Oldum desem cevap vermezler şu erkek nasil desem anında cevap alırım. Sizce sorun bende mi

Kardesim eger kizsan normaldir kizlar birbirini genelde satar .

Kiskanirlar vs . Normaldir . Kizsan iyi bir erkek kardes edin
  • Ayrılık derdi yok başımda ama müzik için teşekkür ederim:)
    erkek arkadaşımla suan ayriyiz ama arkadaslarimin yapmadigini yapiyo hala ve bi sıkıntımda yanımda olacağına eminim. Ben sadece insanların yaptıklarını hazmedemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminatör54

quote:

Arkadaşlarımla sorunlar yaşıyorum ne zaman başım sıkışsa yanımda göremiyorum onları. Oysaki ben zor zamanlarında onlarla ilgileniyorum dertlerini dinliyorum. Oldum desem cevap vermezler şu erkek nasil desem anında cevap alırım. Sizce sorun bende mi

Kardesim eger kizsan normaldir kizlar birbirini genelde satar .

Kiskanirlar vs . Normaldir . Kizsan iyi bir erkek kardes edin

Topragim haklı kızlar birbirini çok satar cirkinsen güzel kızlarla arkadaş ol güzelsen bul bir adam yürü baktın bulamadin özelden atarım face eklersin

• Erkek arkadaşlarım var ama kız arkadaş farklıdır her zaman. Neden böyle oluyo hiç arkadaşım yok çünkü bu davranışlarını görünce arkadaşlığı sürdüremiyorum tavrımi koyuyorum
  • quote:

Ne alakası var sizofrenlikle bi sorunumu yazdım ciddi bi sekilde

açtığın konulara bak bütün üniversitelerde okuyorsun
  • quote:

Erkek arkadaşlarım var ama kız arkadaş farklıdır her zaman. Neden böyle oluyo hiç arkadaşım yok çünkü bu davranışlarını görünce arkadaşlığı sürdüremiyorum tavrımi koyuyorum
    Anaa gerçekten harun abi değil. Has kız. Üzgünüm cevap veremeyecek kadar utanıyorum benim acil çıkmam lazım konudan, ter bastı of of of kız gelmiş annov hebele hübele lan noluyo bana rezil olcam safsgfgklşisaaasklfdçksşi kız cidden oha kız yuh kız meraba kız selam ii sn nbr
    Itudeyim aslında yatay geçiş düşünüyorum bilgi almak amacıyla açtım konuları. Ituden gecicem diyince insanlar dalga geciyorlar
  • Güvenebilecek hep yanında olabilecek arkadaş bulmak zordur denk gelirsin bir gün takılma bu kadar insanlar böyle.
  • aslideveci A kullanıcısına yanıt
    Diğer arkadaşlar haklı kızlar birbirini satıyolar veya çok kıskançlar.Ben çözemedim vallaha Allah size sabır versin.Şarkıda çok damardanmış bak efkarlandım
  • quote:

Erkek arkadaşlarım var ama kız arkadaş farklıdır her zaman. Neden böyle oluyo hiç arkadaşım yok çünkü bu davranışlarını görünce arkadaşlığı sürdüremiyorum tavrımi koyuyorum

Sen onlari çekemiyon onlarda seni . Sen bir gün saçini güzel yapmissindir #ok atarlar kiskanirlar . Çekicisindir tatlisindir kiskanirlar takmiyomus gibi yaparlar .
    Not : kizsan
  • aslideveci A kullanıcısına yanıt
    tamam işte şizofrensin o zaman beylikdüzü çorlu arası hat aldın mı bari
  • Peki sence ne yapmalıyım muhabbete devam etmemek dogru mu? Bazen cok yalnız kalıyorm çünkü
    Eglendigini mi sanıyorsun o küçük beyninle? Hadi canım otuzbire devam et sen beynin yanmış
  • Ambargo A kullanıcısına yanıt
    Facebook kullanmıyorum malesef
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.