Bildirim
sorun bende mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya kızsın ya gay.
Gay isen;blok
Kız isen;kızlar hakkında fikrim yok -
şizofren misin -
Ne alakası var sizofrenlikle bi sorunumu yazdım ciddi bi sekilde -
Gay ya da kız ne fark eder İnsanız neticesinde -
quote:
Orijinalden alıntı: aslideveci
Gay ya da kız ne fark eder İnsanız neticesinde
Sende yalnız kal veya sevgili bul müzik dinle oyun oyna sevgilinle iyi şeyler yap haa ayrılık derdi var diyosan kendi kendini eğlendir müzik+oyun benim için vazgeçilmez dur bitane müzik atıyım mesela.
-
quote:
Arkadaşlarımla sorunlar yaşıyorum ne zaman başım sıkışsa yanımda göremiyorum onları. Oysaki ben zor zamanlarında onlarla ilgileniyorum dertlerini dinliyorum. Oldum desem cevap vermezler şu erkek nasil desem anında cevap alırım. Sizce sorun bende mi
Kardesim eger kizsan normaldir kizlar birbirini genelde satar .
Kiskanirlar vs . Normaldir . Kizsan iyi bir erkek kardes edin -
Ayrılık derdi yok başımda ama müzik için teşekkür ederim:)
erkek arkadaşımla suan ayriyiz ama arkadaslarimin yapmadigini yapiyo hala ve bi sıkıntımda yanımda olacağına eminim. Ben sadece insanların yaptıklarını hazmedemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: terminatör54
quote:
Arkadaşlarımla sorunlar yaşıyorum ne zaman başım sıkışsa yanımda göremiyorum onları. Oysaki ben zor zamanlarında onlarla ilgileniyorum dertlerini dinliyorum. Oldum desem cevap vermezler şu erkek nasil desem anında cevap alırım. Sizce sorun bende mi
Kardesim eger kizsan normaldir kizlar birbirini genelde satar .
Kiskanirlar vs . Normaldir . Kizsan iyi bir erkek kardes edin
Topragim haklı kızlar birbirini çok satar cirkinsen güzel kızlarla arkadaş ol güzelsen bul bir adam yürü baktın bulamadin özelden atarım face eklersin
-
Erkek arkadaşlarım var ama kız arkadaş farklıdır her zaman. Neden böyle oluyo hiç arkadaşım yok çünkü bu davranışlarını görünce arkadaşlığı sürdüremiyorum tavrımi koyuyorum -
quote:
Ne alakası var sizofrenlikle bi sorunumu yazdım ciddi bi sekilde
açtığın konulara bak bütün üniversitelerde okuyorsun -
Anaa gerçekten harun abi değil. Has kız. Üzgünüm cevap veremeyecek kadar utanıyorum benim acil çıkmam lazım konudan, ter bastı of of of kız gelmiş annov hebele hübele lan noluyo bana rezil olcam safsgfgklşisaaasklfdçksşi kız cidden oha kız yuh kız meraba kız selam ii sn nbrquote:
Erkek arkadaşlarım var ama kız arkadaş farklıdır her zaman. Neden böyle oluyo hiç arkadaşım yok çünkü bu davranışlarını görünce arkadaşlığı sürdüremiyorum tavrımi koyuyorum -
Itudeyim aslında yatay geçiş düşünüyorum bilgi almak amacıyla açtım konuları. Ituden gecicem diyince insanlar dalga geciyorlar -
Güvenebilecek hep yanında olabilecek arkadaş bulmak zordur denk gelirsin bir gün takılma bu kadar insanlar böyle. -
Diğer arkadaşlar haklı kızlar birbirini satıyolar veya çok kıskançlar.Ben çözemedim vallaha Allah size sabır versin.Şarkıda çok damardanmış bak efkarlandım -
quote:
Erkek arkadaşlarım var ama kız arkadaş farklıdır her zaman. Neden böyle oluyo hiç arkadaşım yok çünkü bu davranışlarını görünce arkadaşlığı sürdüremiyorum tavrımi koyuyorum
Sen onlari çekemiyon onlarda seni . Sen bir gün saçini güzel yapmissindir #ok atarlar kiskanirlar . Çekicisindir tatlisindir kiskanirlar takmiyomus gibi yaparlar .
Not : kizsan -
tamam işte şizofrensin o zaman beylikdüzü çorlu arası hat aldın mı bari -
Peki sence ne yapmalıyım muhabbete devam etmemek dogru mu? Bazen cok yalnız kalıyorm çünkü -
Eglendigini mi sanıyorsun o küçük beyninle? Hadi canım otuzbire devam et sen beynin yanmış -
Facebook kullanmıyorum malesef
Benzer içerikler
- macfit taahhütlü üyelik iptali
- ütü kaç saatte yangın çıkarır
- gazoz ve aspirin ishali keser mi
- ağrı kesiciden kaç saat sonra alkol içilebilir
- porçöz ağaç kurutma
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X