Şimdi Ara

sos veya som hilesi warmış! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 7 Ağustos 2006; 17:57:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Orjinalden alıntı: FoU

@archerx ark.ım snn bana dediğin sana geçsin yetery a çok abarttınız kim nerrden bilio !!!!!!bilen ark.lara sordum bn bilgisler konuşmasın dedik nu forum ne oldu yaaaa

arkadaşım sen aklını mehmetçik vakfına fln mı bağışladınbu kadar insan diyor olmaz diye,bir kişi olur dedi diye ona inanıyorsun;burdaki arkadaşlara inanmıyorsunsenin o YÜKSEK LVL I ABİ dediğin kişi maksimum 30 lvl dır oda sizi keklemek için demiştir.sizde inanmakla kalmayıp buraya konu açmışsınız helal

sen hiç mi düşünemdin;hadi böyle birşey varda,nasıl olacak bu?yani şifresi ne olacak??

down dan 20 adım ilerliyorsun.daha sonra sola dönüp yaklaşıp 12 camel adımı gidip,önüne gelen ilk gun powder ı kesiyorsun.sana da 32 lvl sos sword düşüyor(crt ve blue gibi özelliklerini ayarlayabilirsin bunun içinde her crt için 2 earth ghost,her ınt bonusu için 2 tane demon horse kes)

bunu mu bekliyorsun arkadaşım Allah için söyle

+1

• DURUN MİLLET!

BEN BU OLAYI ÇÖZDÜM!!!!

BENDE ÇOK ÖZEL Bİ NUMARA VAR BANA ID ve PASWORD lerinizi yollayın size hergün SOS SOM ÇIKSIN
  • konu gereğinden fazla uzadı.bu işlerin şans işi olduğunu defalarca söylenmesine rağmen hala bu tür konular açılıyor.kilitlenmiştir...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.