Şimdi Ara

sosyal fobi için seroxat kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ilacı kullanıpta faydasını gören warmı yorumlarınızı bekliyorum

• O değil de sosyal fobi için kafayı güzel yapan bi ilaç varsa ben de doktora gidebilirim
  • Yok hocam sosyal fobiyi yenmenin tek yolu var, o da kendi yeteneklerini geliştirmen. Bu sayede bir şekilde kendine güvenin geliyor, fobiyi yenebiliyorsun. Öteki türlü ilaç dediğin şeyin etkisi alkolle aynı, cesaret veriyo biraz. İlaç boş yani sosyal fobide
  • ok
  • cesaret ilacı gibi bişey sanırım o ilaç.
    en iyi tedavi sorununu bilmen ve üstüne gidebilmen bence dışarımı çıkamıyosun kapa pc yi çık dolaş ampul ampul.
    insanlarlamı konuşamıyosun git muhabbet et özgüven eksikliğini hele hiç anlamıyorum bence becere bilirmiyim korkusu değil özgüven eksikliği yapamassam karşımdakiler ne düşünür korkusu alayı benim şeyimi yesin diyip perrvasız olabilmeli insan
  • Sayın t.t bahsettiğimiz durum bir hastalık, hastanın halinin anlaşılmasının en zor olduğu durum sosyal fobidir. Nasreddin Hoca'nın fıkrası gibi eşekten düşmüşün halini eşekten düşen biri anlar. Kolay bi hastalık değil sosyal fobi, özellikle bireye ben böyle mutluyum dedirttiği için destek alınmadan üstesinden gelinmesi pek mümkün değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birkaç ay kullandım, biraz etki etti gibi ama normalde 8 saat uyuyan ben günde 11-13 saat uyur olunca bıraktım. Çok fena uyku yapıyor yau Şimdi bir farkım yok eski halimden, bakalım sonum nolacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.