Şimdi Ara

Sosyal içerik platformu için gönüllü yazar - editör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lafmacun.net isimli bir internet sitem var. Buraya tek başıma sürekli içerik girmeye çalışıyorum bu sektörü bilenler tek kişiyle çok zor olduğunu bilirler. Bunun içinde şuanda maddi anlamda bir kaynağım olmadığından gönüllülük esasına göre içerik girebilecek arkadaşlara ihtiyacım var. Sitede tanıtım yazısı satışı henüz olmayacak fakat, aylık veya 3 aylık arasında 2-3 tane link satışı yapılabiliyor.

Siteden kazanılan bütün gelir editörlere paylaştırılacaktır. Adsense başvurusu yapıyorum. Elbet bu siteyi de kabul ederler o zamanda adsense gelirinin raporuyla birlikte kazanç editörlere paylaştırılacaktır.

Yazar olmak isteyen arkadaşlardan (tabi olursa ) tek isteğim kopyala yapıştır içerik olmaması ve içeriklerin en az 150-200 kelime içermesi.

İçerikler klasik onedio tarzı olacağı gibi güncel bütün haberlerde olabilir.

Konu dalga geçmek maksadı olmayan bütün yorumlara açıktır. Dalga geçmeyi veya alaycı yorum yapacak arkadaşlar lütfen kendilerine hakim olsunlar. İmkanlar elverse zaten gönüllü ilanı açmam.

Site adı:www.lafmacun.net
    İletişim için:
    mail: dogantuysuz@gmail.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.