evet arkadaşlar belki hiç duymadınız belki ulan ben senelerdir dinliyorum diyceksiniz söyletnez diye bi rap grubu var(mış) ben de daha iki gün önce öğrendim mp3 leri rapleri filan gayet güzel çok hoşuma gitti rapden hoşlanmamama rağmen çok beğendim www.doganay.net/Soyletmez reklam felan demeyin sadece dinleyin diye verdim adresi kendi adresleriwww.soyletmez.nl bu adamlar hollanda da bir numaraymış
quote:Orjinalden alıntı: sca®fa©e saolasın ben tanımıyordum bi denemek lazım nasıl sence benim çok hoşuma gitti quote:Orjinalden alıntı: aSiKaN Bende TanImIorum Bunca zamandIr bu aLemdeyim Cok saoL moruk bi dinLiim.... ok moruk.dinlşe bakalım quote:Orjinalden alıntı: babam harbi karizma soyluolar ya abi ben rap sevmezdim bu adamlar sayesinde sevdim ama sadece bunlarıo başka rap sevmem ceza filan sevmem
quote:Orjinalden alıntı: SaRiKuLe_! acayip güzel ya cok teşekkürler estağfurullah faydalı olduysam ne mutlu bana
Söyletmezin Yeni Parçası çıktı. "» Giden Geri Gelmez «" Dinlemek isteyenler... web sitesinden indirebilirler... Çok güzel bir parçayla geri döndü... http://www.soyletmez.nl