Şimdi Ara

SPARKLE P888+ CALIBRE 8800GT İNCELEME (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
19.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAAR BU EEKRAN KARTINDAN SİPARİŞ VERDİM. İNŞALLAAH PİŞMAN OLMAM.
    ATİ 3870 İ SATTIM. BUNU ALMAYA KARA VERDİM.VATANDAN %28 İNDİRİMDE İADE KUPONUM VARDI. BANADA UYGUNA GELECEKTİ. TERCİHİ DOĞRUMU APTIM. YOKSA 9800GTX İ Mİ BEKLESEM .
    TAMİNEN 1 HAFTA SONRADA 9800GT VE GTX LER STOKLARA GİRER.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scerit

ARKADAŞLAAR BU EEKRAN KARTINDAN SİPARİŞ VERDİM. İNŞALLAAH PİŞMAN OLMAM.
    ATİ 3870 İ SATTIM. BUNU ALMAYA KARA VERDİM.VATANDAN %28 İNDİRİMDE İADE KUPONUM VARDI. BANADA UYGUNA GELECEKTİ. TERCİHİ DOĞRUMU APTIM. YOKSA 9800GTX İ Mİ BEKLESEM .

Hayırlı olsun hemşerim.
  • arkadaş yorum istemiş bende 1 hafta içinde bu kartı sipariş vermeyi düşünüyorum ama hala karar veremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpeedTwelve

quote:

ARKADAŞLAAR BU EEKRAN KARTINDAN SİPARİŞ VERDİM. İNŞALLAAH PİŞMAN OLMAM.

Hayırlı olsun hemşerim.

sağolasın hemserim. sende almışsın calibreyi
    sanada hayırlı olsun

• memnun olmayan varsa talibimkartına
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerturk17

memnun olmayan varsa talibimkartına

siparişini verdim. inan daha gelmedi. heyecanla bekliyorum
  • valla benimde iki gün önce siparişim geldi vatandan. kartin görüşnüşü çok hoş saphire x850xt ekran kartim vardi bunu takdim overcolck falan yapmayi bilmiorum ama ses olarak bence ayni sesi veriorlar hatta x850xt daha gürültülüdü diye bilriim. Assassin's Creed full 1680*1050 oynuorum ve grafik şeylerini full yapiorum harika oynanior..sadece işlemcim düşük olduğundan galiba bazen sorun çikara bilior ( intel pentium D 3,0 ghz ) 2 gb ram 533 mhz.BioShock , Lost Planet . vs. oyunlari oynadim çok memnun kaldim.. black area 51 de flaanda denicem ilk defa nividia kulandim ve çok hoşuma gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugura75

8800GT CALİBRE BEĞENMEYİP SATMAK İSTEYEN VARSA ALIRIM

8800 calibre taliplileri artıyor.
  • Ben o koca fanlardan birisini kırmıştım 8800gts varken
  • Arkadaşlar bilmiyorum sizde de oluyor mu kartın LCD ekranının ışığı pırpır ediyo adeta yanıp yanıp sönüyo ama kart normal çalışmada problem yok neden oluyor böyle bir şey acaba?
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuceeren

aynısı arkadaşıma kurdugumuz sistemde başımıza geldi anakarttan kartı cıkarıp geri takınca düzeliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: slim73

Arkadaşlar bilmiyorum sizde de oluyor mu kartın LCD ekranının ışığı pırpır ediyo adeta yanıp yanıp sönüyo ama kart normal çalışmada problem yok neden oluyor böyle bir şey acaba?

Aslında anakarttan çıkartmaya gerek duymuyorum bilgisayarı kapatıp açınca da düzeliyor fakat bunun sebebi veya kalıcı çözümü nedir acaba?
  • [Deleted by Admins]
  • arkadaşlar bende bu kartı almayı düşünüyorum işlemci olarak 8400 arıyorum ama bulamıyorum böyle olursa 8200 alırım ve 2 gb cl4 ram...sizce memnun kalırmıyım??
  • sizce palit 8800gt sonic bu karttan daha iyi değilmidir ?? eger o.c yide eklersek ???
  • 8800 calibrem geldi
    ilk testler

q6600 2.4@3.6
    3dmark06 13800 puan normalmi?
    sistem vista 32bit
  • quote:

8800 calibrem geldi
    ilk testler

q6600 2.4@3.6
    3dmark06 13800 puan normalmi?
    sistem vista 32bit

evet normal
  • arkadaşlar e8200 oc ile ve 2 gb cl4 ddr2 800mhz ram ile bu kart nasıl performans gösterir??
  • calibrenin lcd ekranı yanıp sönüyor. bir türlü düzelmedi.
    fanlardan biride son hız çalışıyor. bunlara bir çare yokmu?
  • Halen doğru dürüst , kapsamlı bir calibre testi göremedik... şu süper sessiz ekran kartının max . overclok değerlerinide görelim artık
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.