Şimdi Ara

SPARKLE P888+ CALIBRE 8800GT İNCELEME (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
19.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Crauser

bugün nova dan sipariş verdim 310 ytl yarın gelir sanırm cok güzel e benziyor
    hangi driver ı kullanıyorsunuz arkadaşlar ilk nvıdıa kartım pek bilgim yok.
    Bu arada kart kac cm arkadaşlar hdd ye dayanacak gibi gözüküyo.

ewet dediğin gibi hdd ye dayanıyor benim kasa içerisinde sıkıntı oluşturdu. ben de hdd nin birini floppynin yerine takmak zorunda kaldım. ama yine de buna değer diye düşünüyorum
  • quote:

Çok iyi bir tercih yapmışssın tebrik ederim.
    Bu fiyata bu ürün varken zotac palit asus vs. almak çok saçma olurdu.
  • quote:

kartın uzunluğu 24 cm..

bende de bu karttan varda ufak bir iki sorum var.şimdi bu kartın üstündeki ekranda kart sıcaklığından başka bişey görmek mümkün mü?
    bide kartın fanından bazen farklı bi ses geliyor.titreşim sesi gibi.fanların metal çerçevesine alttan bastırınca düzeliyor.sanırım biyerleri gevşedi ama neresi.sizde de böyle bir sorun varmı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terabyte_ -- 4 Haziran 2008; 20:47:08 >

• Bu karta fan kontrol takan arkadaşlar nasıl takıldığını anlatabilirler mi? Resimle gösterirlerse daha iyi olur.
  • terabyte_
    Kimseden duymadım öyle bi sorun bendede olmadı.
    freelander00
    Ben Sli girişinin altındaki beyaz yer diye biliyorum ama sanırım başka birşeymiş o :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauser -- 5 Haziran 2008; 13:40:05 >
  • quote:

Ben Sli girişinin altındaki beyaz yer diye biliyorum ama sanırım başka birşeymiş o :)

Doğru, orası değil. Orası HDMI çıkışı kullanmak isteyenler için anakart üzerinde spdi/f varsa bu çıkışı kartın üzerinden HDMI a iletmek için. Fan kontrol taktığını söyleyen arkadaşlar var, ama ben fan kablosunu veya soketini göremedim o yüzden nasıl taktıklarını anlatırlarsa aydınlanmış olacağız.
  • beyler lcd ekranın pır pır etmesı sadece bende diye sanıyordum herkesteymıs kart guzel bide su ekranı arıza cıkarmasa tam olacak bana fazla ses gelmıyor fanı kacta calıstırırsam calıstırayım derece degismiyor masaustu 43 oyunda 52 :D
  • ya beyler bu kartı taktıgımdan beri bilgisayarı kapat diyorum res atıyor aynı sorunu yasayan varmı yada yasayıp cozen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinlaral1

ya beyler bu kartı taktıgımdan beri bilgisayarı kapat diyorum res atıyor aynı sorunu yasayan varmı yada yasayıp cozen?

ekran kartı ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum.
    Bu arada bu ekranın pır pır etmesi bi tek bende olmuyor galba :)
  • ekran pır pır edıyorsa res atın yada ekranın kablosunu sokup takın gecıcı olarak duzeliyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinlaral1

ekran pır pır edıyorsa res atın yada ekranın kablosunu sokup takın gecıcı olarak duzeliyor :)

pm bakarmısn bi :)
  • arkadaşlar kutudan çıkan 6 pinlik kaployu takın düzeliyo (en azından bende düzeldi) 1 aydan beri pırpır olmuyo
  • bende zaten kutudan cıkan kablo takılı pencereli kasam var pırpır ettimi lcd nın kablosunu cıkarp takıom ama nereye kadar :S
  • Ben de bu kartı almayı düşünüyorum siz ne dersiniz?
  • bu ayın sonun temmuzun başına doığru yeri seri ekran kartları çıkıcak eğer beklemicem diosan al öneririrm yanlız bekliyebilirm diosan 1 ay daha bekle en azından bunlarında fiyatı düşücek yeni karttlar çıkınca
  • Daha fazla beklemeyi düşünmüyorum neresinden baksan 4-5 aydır gözüm yollarda.
  • beklemicem diosan bence al ,d,rmde ayrıca hala sanırsam nova bilgisayarda
  • o ekran kartı kutusundan çıkan kablolar neye yarıyor acaba ? bendede öle çıktı ama boş boş duruyolar =)
  • bu kart kesinlikle alınır
  • fanlardan gelen şıngırtı sesinin hala çözümünü bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.