Şimdi Ara

SPARKLE P888+ CALIBRE 8800GT İNCELEME (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
19.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: qzwxec

spdif kablosu, bildiğiniz iki telli kablodan başka birşey değil arkadaşlar.
    bir cd audio kablosu alın, onlar 3 telli veya 4 telli. bir ucunda, her iki başta birer tane kablo bırakın, ortadaki iki yer boş kalsın. sonra diğer uçta da bu iki teli yanyana koyun ve plastiğin fazla kalan 2 pinlik kısmını bıçakla kesip atın.

dvi to hdmi kablo veya dvi to hdmi aparat+hdmi kablo ile de tvye bağlayın. bu şekilde tvnin veya monitörün stereo hoparlöründen temiz ses alabilirsiniz.

Bu arada spdif, dvi, hdmi; dijital görüntü standartlarıdır ve kalite kademesi falan yoktur. bağlantı elemanlarınız, ya hiç çalışmaz, ya da cam gibi ses ve görüntü verir. ortası yok. çalışır durumda 5 ytllik kablo ile çalışır durumdaki 150 ytllik bandridge kablo aynı işi görür. boşa fazla para vermeyin. ama aldığınız kabloyu da kesinlikle test edilmiş alın veya çalışma garantili alın.

+1
    olay budur...

• arakdaşlar bugün kargo geldi lakin gelen ürünler cin malı idi sparkle calibre siparişi verdiğimi sanıyordum telefonda ama herhalde telefondaki kişi yanlış anlamış bana sparklenin normalini göndermiş neyse artık diyorum, kirli sistemde test ettim 11500 puan aldı 500*2 raid yaptım 7200,11 32mb seriden 177mb average read oluyor güzel bi değer şimdilik esas sorun formatlamak 850 gb tı kimbilir kaç saatte formatlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ali Arslan
    evet arkdaşlar 309$ + kdv mi aldım bilgisayarcıdan o para ile sparkle p888+ calibre siparişi verdim üzerinide 70 ytl arttı birazdaha para ekleyip 500gb aldım yarın elimde olcak öglene dogru size daha detaylı resim koycam ekran kartı ile

quote:

Orjinalden alıntı: Ali Arslan
    arakdaşlar bugün kargo geldi lakin gelen ürünler cin malı idi sparkle calibre siparişi verdiğimi sanıyordum telefonda ama herhalde telefondaki kişi yanlış anlamış bana sparklenin normalini göndermiş neyse artık diyorum, kirli sistemde test ettim 11500 puan aldı 500*2 raid yaptım 7200,11 32mb seriden 177mb average read oluyor güzel bi değer şimdilik esas sorun formatlamak 850 gb tı kimbilir kaç saatte formatlar

teknoloji ürünlerinin neredeyse tamamı, özellikle bol montajlı ürünler, çin veya tayvanda üretilir. calibre de çin üretimidir büyük ihtimalle.
    ayrıca o fiyata calibre imkansız.

• ben tekrardan acıklayayım benim firmadan 309$+kdv alacagım var calibrenin fiyatı 285$ idi üstünden de bana 24$ üstüne para ekkliyip 500 lük alcaktım nitekim karşımdaki bayan herhalde yanlış anladı bana 239$ lık olan sparkle 8800gt yi söylemiş ve ona göre 70 ytl alacagım oluşmuş bende üzerine para ekleyip seagate 500 7200,11 32mb aldım raid yaptım bu ekran kartım benim sistemde p35 ds3r, e8400, 2*1 ocz 800 mhz 11500 puan aldı sizce iyimi nasıl o/c yapsam kaca dayanır
  • Yahu şu Zotac 8800gt amp ile Calibre'yi aynı sistemde karşılaştırabilecek bir adam yokmu

Bende kararsız kaldım şimdi. İkisinden birini alacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

Yahu şu Zotac 8800gt amp ile Calibre'yi aynı sistemde karşılaştırabilecek bir adam yokmu

valla öle bende alıcam yakın zamanda ama şuanda soğutma ve şekil itibari ile bana calibre daha bi kanka geliyo
  • hala kargoya verilmedi kartim yaw pazar sipariş verdim 2 gün içinde kargoya vermiorlarmi vatanbilgisayar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockEvi -- 19 Mart 2008; 1:06:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

Yahu şu Zotac 8800gt amp ile Calibre'yi aynı sistemde karşılaştırabilecek bir adam yokmu

valla öle bende alıcam yakın zamanda ama şuanda soğutma ve şekil itibari ile bana calibre daha bi kanka geliyo

Birde şu var
    Herkes Zotac 8800GT AMP çok ısınıyor derken kullanan birçok arkadaşım kartın bu forumda abartıldığı kadar ısınmadığını söyledi. Burdakiler biraz fazla sallıyor gibime geliyor bu ısınma konusunda. Chip'de çok serin ekran kartı diyordu

• yokmu daha fazla inceleme alıp napiyosunuz bu kartları yayınlayın birazda testlerini
  • calibre den şaşma 8500 gt aldım crysis i 53 derecede oynuyorum
  • yahu şu vatanbilgisayar ne kadar yavaş yaw. Ayin 16.sinda int'Den siparişii verdim hala kargoya verilmedi 5.gün bugün hala kargoya verilmedi gözüküyor.Tel açdim dün şöyle dior ; yoğunmuş kargolama bölümü belli bir siraya almişlarda sirsai geldimi yolanacaklar deli oldum kafayi yiyecem kapadim yüszüne yoksa çok pis sövecekdim...ne yapa bilirim şunun hizlanmasi için :)
  • Alooooo 8800GT Calibre sahibi arkadaşlar, hanidir testler? Hanidir rekorlar? Beklemedeyiz halen , doğru dürüst bir test göremedik daha yaw
  • Evet ya hiç zotac ile calibre yi aynı sistemde karşılaştıran yok
    bunu geçtik
    sadece calibreyi de test eden yok

• yakında,yakında....
  • Orjinalden alıntı: vanted

SPARKLE P888+ CALIBRE 8800GT İNCELEME

SPARKLE P888+ CALIBRE 8800GT İNCELEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 22 Mart 2008; 18:51:33 >

• inceleme ve testler için tşkler
  • @Alpello maşşallah sayende sayfa iki saatte açılıyo. 10 metrelik postları gözünüzü seviyim alıntı yapmayın
  • düzelttim
  • Arkadaşlar birisi Riva Tuner'da kartı ne kadar O.C yaptıgını söyleyebilir mi? Bir de SS ını koyarsa memnun olurum. Programı kullanmaı çok iyi bilmiyorum...
  • ramleri 1090 hz e aldım kıtledi vallahı :S rivatunr ile denedim
    birde bu cysıs de son çöznürlük full ayalrda aa kapalı da iken 23 fps ye düşüyorkart magarayı geçtik ten sonra ki ilk buzlu bölümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HİPER -- 24 Mart 2008; 1:08:46 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.