Sparta serverında tanınmış karakter satılıktır kasasında 150m para 4sun altlık foot kolluk ve omuzluk + sun sword fazladan 19.5k sp var butun skıller max
kardeş skilleri kıyafetleri onlarıdna reismlerini koy bitek genel görünüm yeterli değil.
skilleri koymama gerek yok hepsi max fire: 80 light: 69 cold:68 bic:69 gerekliler hepsi max fazladanda 19.5k sp var yarın koyarım kıyafetlerin ss ni simdi ugrasamıcam
kardeş char süpermis
char ıtem olarka sanslı ama bı yandanda hp olarak düşük
4sun altlık foot kolluk ve omuzluk bunlar yeni galiba alch. yapmamışsın hp 7100 çok düşük lvl80 için.
skilleri görebilirmiyiz acaba ??!?!?!
ve ayrıca hp düşük
sunlar güzel ama hp düşük ben 69 lwl im full int nuqer im 9k hp war
quote:
Orjinalden alıntı: ZooMBee
sunlar güzel ama hp düşük ben 69 lwl im full int nuqer im 9k hp war
merak ettım gostersene charını
madem kasanda 150m para war neden bize 30m sini gösteriosun yoksa pot almaya 30m ilemi gidiosun
Ohoo abi biz boşuna oynuyoruz... Elimize bi SOS silah alacaz diye bir yerimizi yırtıyoruz...kimisi de böyle çekiyo üstüne SUN seti
Neyse char güzel inşallah dilediğin fiyata satarsın
150 koymadım gerek olmaz die ugrasmadım fazla istemlerle bazıları yeni sunların bastıkça patlıo
Kardeş kusura bakma ama hem skillerin resmini çekmemişsin hem çara kaç int str vermişsin ne var ne yok hiç bişe yazmamışsın ben ciddi alıcıyım ama tık bilgi yok fiyatı nedir ne düşünüyorsun bunlar hakkında lütfen doğrudürüst bi bilgi verirsen sevinirim iyi satışlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme