selam buraya yazmadan once baya aradim ama malesef istedigim bilgiyi bulamadim, help ine de baktim ama goremedim. pek anlamiyorum bu tip programlardan
speedfan la nerden ses geldigini cozucektim nitekim cozdum. 4 tane speed degerlerini sirayla dusurdum. speed02 dusunce ses azaldi. tamam guzel. ama speed02 neyi temsil ediyor.
eger islemciyse, fanini orjinal olarak degistirebilir miyim? orjinal fanlari satiliyor mu?
birde alakasiz olcak ama ; divx, mpeg izlerken goruntu atlio, yani hizli kacio sozler duyulmuo o siradaki. butun codecleri kurdum ama cozemedim bir turlu. winfast px6600GT ekran kartim. PentiumD 2.66 . 1.5gb ram
yardimlariniz icin cok tesekkurler
büyük ihtimalle sesi yapan fan işlemci üzerindeki fandır.İntelin fanları belirli bir devri geçtikten sonra çok rahatsız edici ses çıkartıyor.Eğer paran varsa daha iyi bir soğutucyla değiştirmeni önerebilirm ses ve sıcaklığı düşürme performansı olarak.
intelin fanini onermiyor musun? ama islemcinin fani oldugundan emin olmam lazim tabi madem pahali :/
kasayı aç fanları tek tek göbeklerinden yavaşca durdur. kanatlara dokunma kırılabiliyor göbekten baskı yap yavaşlar ve durur kısa süreli durdurarak hangisinin ses yaptığını bulabilirsin.!!!
Not: Bunu ekran kartı fanı için önermiyorum ekran kartı fanları çabuk bozulabiliyor
sesin çözüm yolları var yağ damlatmak,tozu temizlemek yada yeni sessiz performanslı bir fan almak örnek olabilir
islemci ve ekran karti disinda fan yok. islemci fanini ortasindan bastirmak aradaki macuna zarar vermez mi?
(cevaplar icin tesekkurler)
tekrar tesekkurler sorun islemci faniymis
ama aldigimdan beri ki bu 2-3 ay filan, bu ses var hep. intel pD 2.66 dunya para bayildik, simdi bide fana mi bayilcaz. sacma degil mi bu? hicbirsey tam calismayacak mi?
quote:
Orjinalden alıntı: kudoyku
islemci ve ekran karti disinda fan yok. islemci fanini ortasindan bastirmak aradaki macuna zarar vermez mi?
(cevaplar icin tesekkurler)
hayır zarar vermez. arkadaşın söylediği şekil en kesin yol.
Dostum intel işlemcilerin stok fanlarında akut bir sorun var;Gürültülü çalışma ve soğutma eksikliği.Bunu güzel bir cpu blok ve fanla hallediyoruz.Sadece fanı değiştirmende yeterli olur ama kalıcı bir çözüm için cpu blok ve fan ikilisine bakman lazım.
gelen butun cevaplar icin tesekkurler yarin derhal degistiriyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme