Şimdi Ara

speedstream 6520 wireless modemim var wirelesle baglanamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar speedstream 6520 wireless modemim var wirelesle baglanamadım ayarlarını bilmiyorum bilen bırı anlatsın nasıl ayarları 128 bit mı olcak 64 olcan yoksa baska bısey mı sınırlı baglantı fılan yazıyo yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar simdiden tesekurler

• arkadaslar suraya bir bakın yaw lütfen
  • Bu modem sorunlu bir modem.Şİfrelemeyi vpa ya göre yap.Web arayüzünden admin girişi yaptıktan sonra Wirelessi enable yani aktif yap.Eğer vista kullanıyorsan modem üzerinde değişiklik yapmadan modemi fabrika ayarlarına döndür.Modemin altındaki düğmeye 15 saniye basılı tutarsan modem fabrika ayarlarına dönersin.SOrun çözülmezse yazarsan yardımcı olmaya çalışırım
  • ya kardesim baglandım ama modemin dibinden giriyom baglantı düsük diyo veya iyi yazıyo neden mukemmbel olmuyo kardes onuda bir ayarlari mi?
  • Bende aynı modemi kullanıyorum arada 1 duvar olmasına rağmen iyi seviyede çekiyor.Aynı odada ise mükemmel.Bu modemi kullanıpta wireles kalitesi sorunu yaşayan bir sensin büyük ihtimal.Çünkü mahellede interneti paylaştığım çocukla bizim evin arası yaklaşık 100 metre ve orta seviyede internete bağlabiliyor.Senin bilgisayarın vireless kalitesi ile ilgilide olabilir.Ben toshiba notebooktaki wireless ten doğru bağlanıom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westone37 -- 27 Şubat 2008; 16:40:32 >
  • bende acer 3050 model laptopla baglanıyorum belki ayarları fılan vardır dıyo
  • ya arkadaş bak ne dicem o modemin antenini kır içini aç sonra wireless kablusunu görürsün zaten o kabloyu kopar ve yerine bi yerden bul bakır yerleştir yada ordaya bi çivi koy bant yardımıyla yapıştır ancak her çivi de olmuyor en garanti olanı bakır o bakırı yerleştir modemi istersen kapağını kapatma ve evin her yerinde mükemmel veya çok iyi sinyal seviyesiyle internete doyy!!! denenmiştir en kısa zamanda size fotoalrınıda yüklicem =)) denenmiştir ben şuanda wireless ile bağlanıyorum arada 3 tane duvar var ve sinyal gücü mükemmel =) dene gör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.