Hocam malum filmlerde adamlarınki keşkül kıvamı oluyor. Pasiflerinki bile keşkül kıvamında oluyor. Benimki de gayet sıvı ve açık renkli. Adamlarınki gayet muhallebi gibi bembeyaz ve koyu kıvamlı. Benimki niye böyle olabilir?
Sürekli ilişkiye giriyorsan ve ya mastürbasyon yapıyorsan olabilir bir kaç gün izin ver seninkine. Eğer öyle değilsede seninki de farklıdır farklı olmak güzeldir
Transskek
kullanıcısına yanıt
Üç günde bir çekiyorum. Çok da çekmiyorum ki. Sevgilimle 10 aylık bir ilişkimiz olmasına rağmen uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz mecburen. Seks hayatım hiç yok. Geciktirici ilaçlar aldıkları için mi o kadar yoğun oluyor onların? Ama mesela miktarı çok fazla değil onların. Ve ben çok fazla ıslanıyorum hocam.
Beyaz yerine şeffafsa bir sorun olabilir hocam benim ilk ergenliğe girdiğim yıllarda şeffaftı sonradan beyaz kıvamlı oldu
İlk posta bembeyaz oluyor.2. posta yarı beyaz.3.'den sonra şeffaf oluyor hep. Sizde bir sorun olabilir hocam.
keçiboynuzu ye
günde 7 posta attığımı bilirimsonra başıma bir sancı girmişti ve 14 saat aralıksız uyudum
10 gün yapma sonra bi dene bakalim nasi gelcek. Bu arada adam pasiflerinki bile keşkül kıvamı yazmış kimsenin dikkatini bile çekmemiş dh standartlarının üstünde bi konu.
quote:
Orijinalden alıntı: zibidi gonzales
günde 7 posta attığımı bilirimsonra başıma bir sancı girmişti ve 14 saat aralıksız uyudum
geçen yaz erin bir elem yaşadım ardından banyoda aysküzeri çalışırken birden ensemden mızrak saplanmış gibi şiddetli bir ağrı girdi o kadar güçlüydü ki çalışmaya ara verip biraz oturdum küvete
ağrı biraz geçince ayağa kalkıp yine çalışmaya başladım ama çalıştıkça ağrı çok şiddetli bir hale geliyordu gözlerimden yaşlar geliyordu yine dinlendim
üçündü denemede o şiddetli ve ölümcül ağrıya rağmen ben bu işi bitirmeye karar verdim ve gözlerimden yaşlar geldiği halde final yapabildim ardından devlet hastanesine nörolojiye gittim
bayan doktora orgazmik başağrım var dedim o da bana dideral yazdı ve ilaçlı tomografiye gönderdi tansiyonu takip et dedi
tansiyonumu takip ettiğimde hayatımda hiç görmediğim değerleri alıyordum 16-22 veya 15-20 ama kesinlikle büyük tansiyon 20 nin altına inmiyordu
koldan ölçmeli steteskoplu tansiyon aleti hatalı olabilir diye tanıdıkların tansiyonlarını ölçtüm onların normal çıktı ama bende aşırı yüksekti
dideraldan sonra rahatlama oldu tomografide birşey çıkmadı
1-2 ay kullandıktan sonra diderali bıraktım bir daha tansiyon sorunu yaşamadım
ben tüm bunları o yaşadığım derin eleme bağlıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme