Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheFlash42

Dostum üzmek istemem ama o eski söylenti büyük ihtimalle yeni spidey Asa Butterfield.

Fazla kücük degilmi bence olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Respect Paul kullanıcısına yanıt
    15-16 yaşlarında birilerini arıyorlar sadece kas yapması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFlash42

15-16 yaşlarında birilerini arıyorlar sadece kas yapması lazım.

15-16 ciwil warda nasıl boy göstericek saçma olur bence logan lermanda olabilir aslınad dylanda olabilir 2 side zaten 17-18 gösteriyor :D
  • Gelecekteki planları için şimdiden genç oyuncu arıyorlardır.
  • Amazing Spider-man cilt:15 Meydan Okuma:Rhino & Mysterio Çıktı!!

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
  • Tom Hollandı spidey yapmak için ne içtiler acaba.Andrew gibi çizgi romandan fırlamış adamı harcadılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım ilerleyen yıllarda, oyuncu büyüyünce, Kraven's Last Hunt hikayesini filme uyarlarlar. Çok istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 24 Haziran 2015; 13:20:08 >
  • O değil de ben hala Miles Morales i kabullenemiyorum yav

• quote:

Orijinalden alıntı: alfamanager

O değil de ben hala Miles Morales i kabullenemiyorum yav

Hocam ana spider man olmasına alışıcaz ayrıca amazing spider serisi yeniden başlıyor ve artık peter abimiz stark gibi çapkın milyoner oluyor ve batman e özeniyor

• Abiler yorumları okumadan geldim Spider-Man çizgi roman okuma sırası vericek bir babayiğit arıyorum her türlü yardıma açığım
  • Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum, bikaç sorum vardı. Superior Spiderman'ı Türkçe okuyabilecek bir kitap veya site var mıdır ? Diğeri ben Spiderman'a çok kafayı taktım çizgi romanları alıp okumaya çalışıyorum fakat bunun dışında ne yapabilirim? 8-9 sene önce Jetix'te izlediğim The Animated Series'i internette yeniden bulup izledim. Başka bir animated series gibi çok çocukça olmayan bir çizgi film bulabilir miyim spiderman ile alakalı? Son olarak Bilka'nın spiderman çizgi romanlarını nereden bulabilirim? Teşekkürler.

• Bir de marmara çizginin sitesinde spiderman bölümünde bazı çizgi romanların numarası yok. Lütfen marmara çizginin çıkardığı çizgi roman sırasını yazar mısınız ?

• Merhaba, Superior Spider-man yakında Panini yayıncılık tarafından Türkçe olarak çıkarılacak.Onun haricinde herhangibir yerde Türkçe olarak yok ne yazıkki.

The Animated serisi gibi çok sevilen bir diğer seride Spectacular Spider-man serisidir.2008 yapımıdır ve çok sevilmektedir.Tavsiye ederim.

Bilka'nın Spider-man romanları artık bulunması çok zor parçalar.Sahaflarda yada Gittigidiyor gibi sitelerde bulunma ihtimali var.
  • Yalarca kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Her ne kadar Superior Spiderman'ın konusunu saçma bulsam da okumak için can atıyorum. Spectacular Spiderman'e de en kısa zamanda başlayacağım. Tekrardan çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: F22njr11

Çok teşekkür ederim. Her ne kadar Superior Spiderman'ın konusunu saçma bulsam da okumak için can atıyorum. Spectacular Spiderman'e de en kısa zamanda başlayacağım. Tekrardan çok teşekkürler.

Bilka'nın çevirisi çok kötü hiç aramayın bence. 17 kelimeden oluşuyorsa baloncuk, 8 kelimeye düşürmüşler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler. Zaten bulamıyorum aramayı keseyim o zaman.

• Superiora başlamadan 695-700 arasınıda okumak lazım diye düşünüyorum otto muhabbetinin nasıl olduğunu anlatıyor birde superior fikrini ilkden bende sevmemiştim ama okuduktan sonra bitmesine üzüldüm (biraz abarttım) bile diyebilirim

• Bu arada arkadaşlar, Avenging Spider-man 2 Fasikülü Marmara Çiz tarafından çıkmış bulunmakta. Arada böyle cilt şeklinde değilde 3 sayılık fasiküller görecek olmak çok güzel.

• fazliboz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bu sayıları nereden okuyabilirim ?

• Yalarca kullanıcısına yanıt
    Avenging Spiderman serisi Marmara çizginin diğer Spiderman serileriyle bağlantılı mı ?

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.