Şimdi Ara

Spider-Man PS4 ve Red Dead Redemption 2 Türkçe Dil Desteğine Sahip Olmayacak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
15.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla olsa iyi olurdu ama ne yapalım canları sağ olsun en azından çaba var ağlayanlar gitsin xbox türkiye ye kızsın bi zahmet
  • Us psn'den alın geçin. Hem 250tl ye denk geliyor. Mal mıyız tr den euro kuruyla oyun alacağız.
  • Detroit ile God of War Türkçe olduğu için ön siğariş ile aldım.
    Spider-man'ı ise Horizon'da Türkçe olmadığı gibi almayacağım. İlerde 50 TL gibi olursa almayı planlıyorum. Türkçe olmayan oyuna benden destek yok.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra çıkacak olan oyunlar TR desteği olmasa sorun değil ozaman
  • Doğurudur bence. Adamlar için biz çok pire gibi bir pazarız. Yatırım nie yapsınlarki.! Dua edelim god of Wara yapıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstatıon Türkiye sizlere değer vermiş erinmemiş üşenmemiş yorumlarınızı okumuş ve akıllarda soru işareti kalmasın diye yanıtlamış bu davranışın takdir edilmesi gerekir.Spiderman yada red dead redemption ın Türkçe olmayacağına değil Playstatıon Türkiye ye karşı haksız yorumlara üzüldüm,acınası haldesiniz farkında değilsiniz.Mustafa Yiğit bey iyi niyet göstermiş samimi, doğal bir şekilde soruları yanıtlamış, bu güne kadar yaptıkları sözlerinin güvenirliğini kanıtlar.Yorumlar sırf trollük olsun diye yazılmış hissi veriyor ve bazılarının seviyesini belli ediyor.İster kabullenin yada kabullenmeyin Playstatıon Türkiye biz oyuncular için yaptıklarıyla Türkiyedeki oyun pazarının görünürlüğünü sağladı ve bunun yansımaları biz oyuncuların yararına.Şunu bunu kıyaslıyorsunuzda,kıyasladığınız yerleri ne kadar tanıyorsunuz yaklaşımınız çok yanlış sizin kendi ülkenizin şartlarına göre değerlendirmeniz gerekir.

• Şu oyunu satın alanın oyunculuğundan şüphe ederim gerçekten..Türkçe altyazı bile yok hemde 300 lira bu kadarda olmaz ee ne olacak 2020 de 450 liradanmı çıkacak oyunlar playstation store da?

Gerçi altyazı bile olsa 300 lira skandal bir fiyattır herhangi bir mazereti yoktur. Ülkeyi aldırın asya bölgesine veya istifa edin bu kadar net..

Arkadaşlar bu arada forumun sony troll unu bloklayın geçin niye tartışıyorsunuz şu gereksizle yahu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 2 Mayıs 2018; 21:54:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Playstatıon Türkiye sizlere değer vermiş erinmemiş üşenmemiş yorumlarınızı okumuş ve akıllarda soru işareti kalmasın diye yanıtlamış bu davranışın takdir edilmesi gerekir.Spiderman yada red dead redemption ın Türkçe olmayacağına değil Playstatıon Türkiye ye karşı haksız yorumlara üzüldüm,acınası haldesiniz farkında değilsiniz.Mustafa Yiğit bey iyi niyet göstermiş samimi, doğal bir şekilde soruları yanıtlamış, bu güne kadar yaptıkları sözlerinin güvenirliğini kanıtlar.Yorumlar sırf trollük olsun diye yazılmış hissi veriyor ve bazılarının seviyesini belli ediyor.İster kabullenin yada kabullenmeyin Playstatıon Türkiye biz oyuncular için yaptıklarıyla Türkiyedeki oyun pazarının görünürlüğünü sağladı ve bunun yansımaları biz oyuncuların yararına.Şunu bunu kıyaslıyorsunuzda,kıyasladığınız yerleri ne kadar tanıyorsunuz yaklaşımınız çok yanlış sizin kendi ülkenizin şartlarına göre değerlendirmeniz gerekir.
    Bizde kendi ülkemizin şartlarına göre değerlendiriyoruz. 300 TL nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Şu oyunu satın alanın oyunculuğundan şüphe ederim gerçekten..Türkçe altyazı bile yok hemde 300 lira bu kadarda olmaz ee ne olacak 2020 de 450 liradanmı çıkacak oyunlar playstation store da?

Gerçi altyazı bile olsa 300 lira skandal bir fiyattır herhangi bir mazereti yoktur. Ülkeyi aldırın asya bölgesine veya istifa edin bu kadar net..

Arkadaşlar bu arada forumun sony troll unu bloklayın geçin niye tartışıyorsunuz şu gereksizle yahu?
    Ahahahaa pc trolü önce sen blokla ki benim yazılarımı okuma. Yazık la milleti kandırıyorsun burada, lafta üzülmüş gibi yapıp, oyun fiyatları arttıkça konsolları eleştirmek için fırsat doğuyor değil mi sana? God of War çıkınca ağladın şimdi zavallıcık pc ye çıkmayacağını bildiği Rdr 2 oyununda bile xbox a laf atıyor kıskançlığından, ağlamaya devam et.

• quote:

Playstatıon Türkiye sizlere değer vermiş erinmemiş üşenmemiş yorumlarınızı okumuş ve akıllarda soru işareti kalmasın diye yanıtlamış bu davranışın takdir edilmesi gerekir.Spiderman yada red dead redemption ın Türkçe olmayacağına değil Playstatıon Türkiye ye karşı haksız yorumlara üzüldüm,acınası haldesiniz farkında değilsiniz.Mustafa Yiğit bey iyi niyet göstermiş samimi, doğal bir şekilde soruları yanıtlamış, bu güne kadar yaptıkları sözlerinin güvenirliğini kanıtlar.Yorumlar sırf trollük olsun diye yazılmış hissi veriyor ve bazılarının seviyesini belli ediyor.İster kabullenin yada kabullenmeyin Playstatıon Türkiye biz oyuncular için yaptıklarıyla Türkiyedeki oyun pazarının görünürlüğünü sağladı ve bunun yansımaları biz oyuncuların yararına.Şunu bunu kıyaslıyorsunuzda,kıyasladığınız yerleri ne kadar tanıyorsunuz yaklaşımınız çok yanlış sizin kendi ülkenizin şartlarına göre değerlendirmeniz gerekir.
    Mustafa Yiğit sen misin?

İşin okulunu okumuş biri olarak "Kriz Nasıl Yönetilmez?" diye soru yöneltseler bana, aha Mustafa Yiğit'in son açıklamalarını gösteririm. Hayır şimdi ukalalık mod açtırdınız bana, çekeceksiniz. Bilmiyorsunuz Marka Yönetimi nedir, Müşteri İlişkileri nedir burada "Şükür edelim ya" kafasında bik bik ötüyorsunuz. Evet lan cahilsiniz. Oh rahatladım.

Sen eğer çıkıp Dursun Özbek styla "Denedik mmmh olmadı" diyorsan ve bunu her bir konuya cevap olarak kullanıyorsan orada işin ne? Sony Türkiye ne iş becerir? Sen hangi aşamalardan geçtin önce onu anlat. Sana neden hayır dediler? Hadi Rockstar anladık ama bari Sony kendi oyununu Türkçe getirsin. Altyazı maliyeti falan demesin kimse bana, kalp kırarım. 300 TL lan, daha ne maliyeti? Çık konuş arkadaşım "Şu şu vergiler belimizi büküyor, biz Sony ile şu görüşmeleri yaptık, baskı yaptık, bizi dinlemiyorlar, oyuncular da baskı yapsın" de. Bir şeyler de. "Yapamadık" ney?!

Yav onu geçtim, sosyal medya devrinde Sony TR'nin bu kadar ketum olması aşırı komik. Bunu tek bir Youtube kanalı üzerinden değil, kendi hesaplarından ve çok daha profesyonel bir dil ile yazmalılardı. Basın Bülteni diye bir şey var. Hani yalnızca kampanya için kullandıkları ancak kriz yönetiminde veya oyuncuların muallakta kaldıkları durumlarda hiç ama hiç kullanmadıkları o güzel, bilgi verici metin...

Ki bak bunları asla Türkçe dublajla oynamayan biri olarak söylüyorum. Orijinal seslendirme daima daha çok hoşuma gider. Ancak seviyorum bu gibi değerlerin bize de yansıtılmasını. Oyun satışları da Türkiye'de gayet iyi. Hani "Ehi Sony Türkiye bin şükür <3" denecek bir durum yok. Lan parasıyla zaten bu iş en başta, sevap için mi çalışıyor Sony TR?

İşin bir de fiyat mevzusu var.

1 ABD Doları = 4,16996789 Türk Lirası

1 Euro = 4,99723531 Türk Lirası

Aha bunların sorumlusu hükümettir. Ancak bu oyunun 300 TL olmasının sorumlusu da Sony TR'dir.

Mini mini firmalar bize özel fiyat politikası uyguluyorsa, Steam'de zibilyon tane oyuna özel fiyatlandırma yapılıyorsa Sony EN AZINDAN kendi oyunlarını "Reasonable Price" diye gavurların adlandırdığı makul fiyattan bize sunmak durumunda.

"Çok şükür, bin şükür Sony TR" ile ancak "Immhh denedik yapamadık ya kusura kalman xd" diye cevap alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wayward Son -- 2 Mayıs 2018; 22:37:20 >

• Rezillik...

• O zaman Spiderman almam bende.

• Zaten basiretsiz sony Türkiye'den Spiderman oyununu Türkçe çıkarmasını beklemiyordum. Bir de marvel dan izin alamadık diye yalan söylemiş. Ne işe yararsınız o zaman boşuna oturuyorsunuz o koltukta Mustafa bey.

• quote:

Hükümeti savunan Troller gibisin kardeş.
    Sanki bedavaya satıyor adamlar oyunları anasını satayım yoruma bak

• Oyunu Türkiyede daha çok satacağız bunun için Türkçe dil desteği ekleyelim alt yazıda yeterli olur . MARVEL'da cevap veriyor daha çok para kazanır mıyız ? Evet abi . O zaman izin vermiyorum

Dünyanın hangi ülkesine giderseniz gidin hangi şirket olursa olsun hatta amazon ormanlarında yaşayan ilkel kabile olsun daha çok kazanacaksın dedin mi boynuna sarılır

Bu SONY Türkiyeye kayyum atanır inşallah .

• Marvel efendi madem Türkçe olmasını istememiş o zaman Türkiye`de de satmasın
  • Eveleyip, geveleyip bizi daha fazla saf yerine koymadan çıkıp deyinki biz bu işi yapamıyoruz beceremiyoruz !! Yeter, belliki bu iş sizle olmayacak yıllardır gram yol alamadınız bırakılan yerden, hâl böyle olunca bırakıp gitmekte bir hizmettir, istila etmeyin istifa edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: okazaki

Detroit ile God of War Türkçe olduğu için ön siğariş ile aldım.
    Spider-man'ı ise Horizon'da Türkçe olmadığı gibi almayacağım. İlerde 50 TL gibi olursa almayı planlıyorum. Türkçe olmayan oyuna benden destek yok.
    Aynen öyle, Gow'u vs. direkt aldım. Horizon'u hala alıp oynamadım bile pek de hevesim yok açıkçası. Spiderman'e de benden ekmek yok. Rdr2'nin durumu biraz daha farklı hem rockstar'ın tutumu hem de exclusive oyun olmaması falan, o yüzden onu almam diye beylik konuşma yapamayacağım :)
  • Parayla rezil olmak böyle bir şey işte. Bir çevirinin maliyeti nedir ? Ya amatör çeviri grupları bile sıfır maliyetle bir kaç ayda çeviri yapıyor. Bu tamamen rezilliktir.

• Hala sonyi yalıyorlar utanmadan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.