Şimdi Ara

SPIDERMAN PS4 TÜRKÇE DİL DESTEĞİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Spiderman oyununda maalesef türkçe dili olmayacak. Sony Türkiye sorumlusu açıkladı. Red Dead Redemption 2 oyununda da büyük ihtimalle türkçe dil seçeneği olmayacak.

Buradan izleyebilirsiniz.

• Castellanos kullanıcısına yanıt
    yav kardeşim bunun adı beceriksizlik değilde nedir, altyazı ya şu altyazı ! çok mu zor be kardeşim yeterbe vallaha yeter.
    artık buna devletin el atması lazım türkçe dil desteği bulundurma zorunlulugu gelse müthiş olur
  • Adamlar 300 tl ye oyun satıyorlar ve Türkçe altyazı dahi yok yuh yani neymiş euro 5 tl olmuş oyunlar ondan pahalı imiş

Adamlar maaş verirker çin i örnek gösteriyor bir şey satarken avrupayı örnek gösteriyor

Bu ülke artık yaşanmaz olmuş kim kime kaktırırsa

Ondan sonra türkiyede oyun satılmıyor diye ağlamaya başlarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 007messi kullanıcısına yanıt
    kardeşim zaten saçma olan herşey döviz üzerinden satılırken maaşımızın TL üzerineden olması madem herşey döviz, düz mantık hesabıyla benim maaşımın 5 bini geçmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Virgül

yav kardeşim bunun adı beceriksizlik değilde nedir, altyazı ya şu altyazı ! çok mu zor be kardeşim yeterbe vallaha yeter.
    artık buna devletin el atması lazım türkçe dil desteği bulundurma zorunlulugu gelse müthiş olur
    Aynen, katılıyorum. Özellikle Spider-man hayranı bu ülkede çok. Onu da geçtim, küçük çocuklar da alıp oynar bu oyunu. İşte işin içinde marvel filan varmış. Dolar zaten aldı başını gidiyor, Euro desen, 5 lirayı aştı. Sony Türkiye de ingiltere'ye bağlı. İngiltere euro üzerinden satışını gerçekleştiriyor. Sony Türkiye düzeltme yapıyor mu? Evet yapıyor. İşte onun haricinde %6 ÖTV vergisi var.

Sony Türkiye, oyunların fiyatlarını kura göre ayarlıyor, ama Türkçe çıkması için daha fazla baskı yapması gerekiyor. Sonuçta SONY bu oyunların dağıtımını üstlenen bir şirket. Sony Türkiye de, SONY'ye bağlı. Çıkartmamak için bir sebep yok.

Horizon Zero Dawn ingilizce, Spider-man ingilizce.

Days Gone ve The Last OF Us bakalım türkçe çıkacak mı?

Devletimiz oyun sektörüne el atmaz, şu ana kadar el atmadıysa, bu saatten sonra da el atmazlar. Keşke baskı yapsalar. Bu sadece SONY için değil. Bütün oyun yapımcıları için geçerli. Diğer firmalar geleneksel çince dilini bile çıkartıyor. Oyunlarda 11, 12 dil var. Türkçe yok.

İngilizce oyun almayın, aldırmayın.

Paramiz eş değerde olsaydı eminim satışlar çok farkli olurdu
    Paramizin değerleneceği günleri görürmüyüz acaba (hiç zannetmiyorum)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castellanos

Aynen, katılıyorum. Özellikle Spider-man hayranı bu ülkede çok. Onu da geçtim, küçük çocuklar da alıp oynar bu oyunu. İşte işin içinde marvel filan varmış. Dolar zaten aldı başını gidiyor, Euro desen, 5 lirayı aştı. Sony Türkiye de ingiltere'ye bağlı. İngiltere euro üzerinden satışını gerçekleştiriyor. Sony Türkiye düzeltme yapıyor mu? Evet yapıyor. İşte onun haricinde %6 ÖTV vergisi var.

Sony Türkiye, oyunların fiyatlarını kura göre ayarlıyor, ama Türkçe çıkması için daha fazla baskı yapması gerekiyor. Sonuçta SONY bu oyunların dağıtımını üstlenen bir şirket. Sony Türkiye de, SONY'ye bağlı. Çıkartmamak için bir sebep yok.

Horizon Zero Dawn ingilizce, Spider-man ingilizce.

Days Gone ve The Last OF Us bakalım türkçe çıkacak mı?

Devletimiz oyun sektörüne el atmaz, şu ana kadar el atmadıysa, bu saatten sonra da el atmazlar. Keşke baskı yapsalar. Bu sadece SONY için değil. Bütün oyun yapımcıları için geçerli. Diğer firmalar geleneksel çince dilini bile çıkartıyor. Oyunlarda 11, 12 dil var. Türkçe yok.

İngilizce oyun almayın, aldırmayın.

Alıntıları Göster
    Aynen katılıyorum kardeşim ingilizce oyuna 300TL verilir mi? yanlış anlamayın ama biz eşşek miyiz arkadaşım?
    nasıl olsa alıyorlar mantığı ile köküyorlar resmen almayın kardeşim kesinlikle almayın...
    O sony'nin türkiye müdürünüde boş yere konuşturmasınlar, adam daha yolda yürümeyi bilmiyor.
    Bu Mustafa Yiğit denen kişi geldiğinden beri ps'de ingilizce oyunların sayısı arttı sorun baştan belli.
    Birde utanmadan 3 kuruşluk altyazı maliyetini bahane edip oyunu utanmadan 300TL'den satıyorlar.
    Lan RE7'de arapça bile var utanın artık.

Anlamadığı oyuna 300TL verende kusura kalmasın artık

Yıllardır türkiyede oyunlar korsan oynanıyor yalanı ile uyuttular, şuanda türkiyede oyuncuların çoğunda steam var uzun süredir türkiyede satışlar öyle veya böyle iyi hatta orada burada 150TL olup ta büyük elektronik marketlerde oyuna 250 300 verenimizde vardı. Eee ne değişti? 3 5 bağımsız oyun haricinde?
    onlarda bizim küçük grupların başvurusuyla olan şeyler, türkiyede sony'nin çıkardığı ve crysis gibi 2 3 yapımdan başka AA dediğimiz oyunlarda hiç bir gelişme olmadı maalesef, Sözde microsoft yerelleştirmeye gidecekti ama ondanda bir cacık çıkmaz. Yatırım yok kardeşim yatırım, bizdeki esnafların idolü ARAL işte ben getireyim fahiş fiyattan çakayım, kim takar Türkçe mi Arapça mı:) Vallahi ps4 kırılması iyi oldu bu saatten sonra Türkçe oyun yine alırım ama İngilizce oyunu indirir oynarım. Hak ettikleri bu çünkü, Kimse emek hırsızlığı deyipte asıl hırsızları savunmaya kalkmasın. Bende oyun yapmayı biliyorum, yarın öbürgün bir oyun yapsap misal yurt dışında satmak için en kötü ihtmalle altyazı eklemem lazım ki satın alsınlar yoksa türkçe oyunu yurt dışında satmayı kimse beklemesin, zaten anlamadığı şeylere tapan veya oyuna para veren tek milletiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 8 Mayıs 2018; 3:13:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk Teknik

Aynen katılıyorum kardeşim ingilizce oyuna 300TL verilir mi? yanlış anlamayın ama biz eşşek miyiz arkadaşım?
    nasıl olsa alıyorlar mantığı ile köküyorlar resmen almayın kardeşim kesinlikle almayın...
    O sony'nin türkiye müdürünüde boş yere konuşturmasınlar, adam daha yolda yürümeyi bilmiyor.
    Bu Mustafa Yiğit denen kişi geldiğinden beri ps'de ingilizce oyunların sayısı arttı sorun baştan belli.
    Birde utanmadan 3 kuruşluk altyazı maliyetini bahane edip oyunu utanmadan 300TL'den satıyorlar.
    Lan RE7'de arapça bile var utanın artık.

Anlamadığı oyuna 300TL verende kusura kalmasın artık

Yıllardır türkiyede oyunlar korsan oynanıyor yalanı ile uyuttular, şuanda türkiyede oyuncuların çoğunda steam var uzun süredir türkiyede satışlar öyle veya böyle iyi hatta orada burada 150TL olup ta büyük elektronik marketlerde oyuna 250 300 verenimizde vardı. Eee ne değişti? 3 5 bağımsız oyun haricinde?
    onlarda bizim küçük grupların başvurusuyla olan şeyler, türkiyede sony'nin çıkardığı ve crysis gibi 2 3 yapımdan başka AA dediğimiz oyunlarda hiç bir gelişme olmadı maalesef, Sözde microsoft yerelleştirmeye gidecekti ama ondanda bir cacık çıkmaz. Yatırım yok kardeşim yatırım, bizdeki esnafların idolü ARAL işte ben getireyim fahiş fiyattan çakayım, kim takar Türkçe mi Arapça mı:) Vallahi ps4 kırılması iyi oldu bu saatten sonra Türkçe oyun yine alırım ama İngilizce oyunu indirir oynarım. Hak ettikleri bu çünkü, Kimse emek hırsızlığı deyipte asıl hırsızları savunmaya kalkmasın. Bende oyun yapmayı biliyorum, yarın öbürgün bir oyun yapsap misal yurt dışında satmak için en kötü ihtmalle altyazı eklemem lazım ki satın alsınlar yoksa türkçe oyunu yurt dışında satmayı kimse beklemesin, zaten anlamadığı şeylere tapan veya oyuna para veren tek milletiz.

Alıntıları Göster
    God Of War'ın durumu ortada. Satış rakalmlarından gayet memnunlar. Spider-man da türkçe çıkartsalardı, iyi bir satış gerçekleştirebilirlerdi. İngilizce oyunu kim ne yapsın. Sony vardı, o da yavaş yavaş desteği kesmeye başladı. O da zor artık. Dolar fırladı, euro fırladı. Yakında 400 tl fiyat ile çıkarsa kimse şaşırmasın. Horizon oyunun da çok text varmış, o yüzden türkçe dili eklenmemiş. Eeeee God Of War oyununda da çok text vardı. O nasıl türkçe altyazılı çıktı. Oyun seçiyorlar abi.

Sony Türkiye gerektiği kadar baskı yapmıyor gibi. Örnek olarak Uncharted ve GOW'u göstermeleri bile yeterli. Firmalar zaten oyunların türkçe olarak iyi satış yaptığını göreceklerdir. Sony türkiye bence oyun seçiyor.

Red Dead gibi bir oyun nasıl türkçe çıkmaz? Bunun dağıtımını zaten Sony yapıyor. Yine olduğu gibi bütün diller eklenecek. Türkçe dili yine olmayacak. Dediğiniz gibi oyunlar da arapça dilini de eklemeye başladılar. Türkçe dilini eklemek çok mu zor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kısacası forever korsan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu kadar çok kitlesi olan süper kahramanın oyununa tr dil desteğinin gelmemesi nedir ya

biraz uncharted ve god of warı örnek alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe.77 -- 20 Mayıs 2018; 21:9:1 >
  • Türkçe dil desteği olmayan hiçbir PS4 oyununu almıyorum. PC den alıp yama uyguluyorum diğer oyunlara da bize önem vermeyene bizde oyununu alıp Türkçe çıkmamasını desteklememeliyiz.
  • Kesinlikle. Türkçe yoksa Almayın aldırmayın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.