Şimdi Ara

(spoiler)gizemli kostümlerde efsane kostüm çıkma şansı ikiye katlandı (edit: 3e katlandı) (bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baron steal oldu. 2 ye katlandı birkez daha olursa ya da penta kill olursa daha da artacak. bugün son gün. tüm maçlar bitene kadar bekleyin sonra alın.

edit: pentakill oldu efsane çıkma şansı daha da arttı şimdi ama daha almayın son maçı bekleyin

edit2: bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 6 Ekim 2015; 9:11:04 >

• imza
  • lole daha para yatırmama kararı almıştım hala geçerli. isterse %100 şans olsun yine de yatırmam bana bir getirisi olmuyor knk :)
  • lalale kullanıcısına yanıt
    Onun imzasını boşver de kanka nükleer desteklenir mi ya yenilenebilir enerji varken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slicing Maelstrom

Onun imzasını boşver de kanka nükleer desteklenir mi ya yenilenebilir enerji varken

knk yeri değil ama 100 tane barajının vereceği enerjiyi 2 gram uraniumdan almak varken.
  • Az önceki maçta penta attı c9. Dahada arttı. Belki açarım bi kostüm
  • pentakill oldu efsane çıkma şansı daha da arttı şimdi ama daha almayın son maçı bekleyin
  • Savaş makinesi cho çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalale

quote:

knk yeri değil ama 100 tane barajının vereceği enerjiyi 2 gram uraniumdan almak varken.

Dimi knk haklisin ama onun yerine gunes panelleri falan konulsa cok daha saglikli olmazmi

• lalale kullanıcısına yanıt
    Ölmeyek de

• Ruh bekçisi udyr çıktı, ciddiyim.

• Destansilarda sayiliyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guitar Possession

Ruh bekçisi udyr çıktı, ciddiyim.

destansı çıkmıyor. edit; çıkıyormuş pardon

eternum nocturne çıktı birde mafta jinx
    arkadaşa baba gragas dandrik karthus çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 4 Ekim 2015; 22:18:34 >
  • oha!!!! pulsfire ez çıktı. destansı nasıl çıktı !!! yuh

(spoiler)gizemli kostümlerde efsane kostüm çıkma şansı ikiye katlandı (edit: 3e katlandı) (bitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 4 Ekim 2015; 22:17:57 >
  • 61gün kullanıcısına yanıt
    Kutu şuan mağazada açık mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 61gün

oha!!!! pulsfire ez çıktı. destansı nasıl çıktı !!! yuh

Hayırlı olsun. Bu da bana çıkanlar. Üstte devamı var da 2-3 tane resim eklemek istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 5 Ekim 2015; 7:52:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lalale

quote:

nükleer enerji gelmelidir.
  • Aslında enpara iadesi gelse de denesem diyorum dJ Sona kostümüne hayır diyemem yada csb nasus.
  • Arkadaslar ne alakasi var destansi kostumle? Ve kendimize kutu acabiliyor muyuz?

• Hala devam ediyormu 3x sans olayi? Bide nerden emin oluyorsunuz 3e katlandigina

Edit: markette kutu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZhanChi -- 5 Ekim 2015; 21:33:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.