Şimdi Ara

Spor araba alımı hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hyundai genesis ler nasıl peki iyimi? motoru felan
  • hyundai genesis almak isterdim ama otomaik şanzıman
  • E36 m3 Coupe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 25 Şubat 2014; 8:49:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Rx8 iyide motoru cabuk bitiyormus onlarin. Calisma prensibinden dolayi. Normal motor gibi degil. Vankel motor arastirirsan detayli bilgiyi bulabilirsin hocam. 2 tane 1.3 motor gibi bisey var sanirim onlarda. Yakitida 13 14 litre civarinda. O paraya s2000 bence.

Vankel motorhttp://ieee.bilkent.edu.tr/teknoloji101/?p=1407

Yanlışım olmasın tam net bilmiyorum ama, 200000mil diye hatırlıyorum. 200000 mil giden wankel motoru var, bakımı yapıldıktan sonra çalışma prensibi çok iyi bir motordur.

Yakar, o ayrı.

Nette genelde cabuk bittigi soyleniyor. Calisma prensibi ve yapisindan dolayi. Vankel kullanmisligimiz yok sadece okudugumuz o iste Rektefiyeyle okadar mil gitmis olabilir. Dedigim gibi motor yapisi geregi bakim yapilsa bile okadar gidemiyormus.

• hyundai genesisler otomatik başka önerebiliceğiniz araba varmı bu tarz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

spor araba önerisi istemiş bende spor araba önerdim
     Spor araba alımı hakkında

Yok bisey demedimde tonla para ver arabaya sokaga cikinca van corsa iste ne farki var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

spor araba önerisi istemiş bende spor araba önerdim
     Spor araba alımı hakkında

Yok bisey demedimde tonla para ver arabaya sokaga cikinca van corsa iste ne farki var

Şaka makinası işte, hot-hatchlerin tümü böyle yapacak birşey yok

• quote:

quote:

quote:

Rx8 iyide motoru cabuk bitiyormus onlarin. Calisma prensibinden dolayi. Normal motor gibi degil. Vankel motor arastirirsan detayli bilgiyi bulabilirsin hocam. 2 tane 1.3 motor gibi bisey var sanirim onlarda. Yakitida 13 14 litre civarinda. O paraya s2000 bence.

Yanlışım olmasın tam net bilmiyorum ama, 200000mil diye hatırlıyorum. 200000 mil giden wankel motoru var, bakımı yapıldıktan sonra çalışma prensibi çok iyi bir motordur.

Yakar, o ayrı.

Nette genelde cabuk bittigi soyleniyor. Calisma prensibi ve yapisindan dolayi. Vankel kullanmisligimiz yok sadece okudugumuz o iste Rektefiyeyle okadar mil gitmis olabilir. Dedigim gibi motor yapisi geregi bakim yapilsa bile okadar gidemiyormus.

Rektefiyesiz yaptığı km. Çalışma prensibi ile dayanıklılığı arasında pek bağlantı yok, özel yağları ile kullandığın sürece gider.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yakar, o ayrı.

Rektefiyesiz yaptığı km. Çalışma prensibi ile dayanıklılığı arasında pek bağlantı yok, özel yağları ile kullandığın sürece gider.

Olabilir hocam ben okudugumun yalancisiyim. Olmadiki bi rx8imiz canli canli birinci agizdan yorum yapalim

• Roadster istiyorsan Honda S2000
    Hatchback Coupe istiyorsan Honda Civic Type-R FN2
    Sedan istiyorsan Mitsubishi Lancer Evolution VIII veya IX
  • coupe istiyorum
  • Hocam rx8 ler iyidir sen o arabayi alsan 100bin km yapmadan satarsin motorun omrune pek bakma arabaya iyi bak satmasi kolay olsun.s2000ler favorimdi 03 04 bmw 3serisi cpupeler bak az daha paran cikarsa 3.2 lik genesisler var yada rcz

• Genesis coupe sahibi olarak aracımı öneririm..bu tarz arabalarda lakin benzini kafaya takmamanız gerekli...

zira ekonomikte olsun derseniz 320d coupe derim.

RCZ dıştan güzel ama içi ufak ve önden çekişli...Rx8 iyi bir alternatif ama motor sorunu var diyorlar-doğru mu bilmiyorum..ayrıca manuel vites...1.3 motor bir araçtır, seridir ama yakıt tüketimi 2.0 arabalardan daha fazla oldugunu söyleyen kullanıcılar biliyorum (16-18lt /100kmde)

Genesis'in en büyük artısı garanti süresidir bu arada (5 yıl)
  • hocam 2. el genesis coupe 2.0 almayı düşünüyorum 30 40 binde alırım diye düşündüm
    biraz daha bilgi veririmisiniz araç hakkında ve sizin ki 2.0 mı
    benzin felan bilgilendirirseniz de iyi olur
  • E46 330Cİ + M paket =
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Roadster istiyorsan Honda S2000
    Hatchback Coupe istiyorsan Honda Civic Type-R FN2
    Sedan istiyorsan Mitsubishi Lancer Evolution VIII veya IX

Altına imzamı çakarım
  • soruma cevap alamadım genesis coupe hakkında?
  • S2000 candır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.