Şimdi Ara

Spor araba alımı hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • s2000 rx-8 yanında hal etmiş... binmeyen herkes yorum yapmış maşallah... yoksa bi tek benmi bindim =)

s2000 daha hafif ve ufak araba... rx-8 daha buyuk ve daha güçlü motoru var...

1.3 vergi diliminde oldugu için vergisi az...

5bin km de bir yagını değiştirdiğin sürece sıkıntı çıkarmaz...

spor araçların zaten km si 100 bin maksimum...

bulacağın honda rx-8 den daha kötü olacaktır... sağlamı kaldımı sanki piyasada...

hondanın tek artısı motor bittiginde rektefiye yaparsında rotary de bu mumkun degil...

bu arada rx-8 iç kabin olarak aşağı yukarı mazda 3...

orta konsolun arkaya uzanması biraz can sıkıcı arkada yayılamıyorsun.. bide arka kapıları açmak için önü açman gerekli ;)
  • hyundai genesis coupe hakkında nedir düşünceler?
    motoru ne kadar gider kaç km?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiosenBeq -- 27 Şubat 2014; 22:38:15 >
  • RiosenBeq R kullanıcısına yanıt
    benim aracım 2.0..ben cok memnunum...fiyatı çok makul... renk olarak siyah, beyaz veya füme çok şık duruyor...her gören bir daha bakıyor..yanıma gelip çok soran oluyor araç nedir diye.

gri, kırmızı hoşuma gitmiyor... aracı hyundai diye kötülerler genelde.lakin araç amerikada cok tutulan bir model. camaro, nissan 350z gibi araçlara rakip çıkarılmış hyundai ile çokta ilgisi olmayan bir araba...

yakıt tüketimi basarsanız 15lt/100km yakar...sakin kullanımda dahi 12lt/100km olacaktır. 300TL benzinle 500-550km gider..süspansiyon serttir. bozuk y olda kullanılacak araç değil..uzun yol gidilecek araç değil..ağırlıklı şehiriçi kullanılacak bir araba.

garantisi devam eden araç alırsanız sıkıntı yaşamazsınız..kurcalanmamış araba almanızı öneririm zira bu araçlara Türkiyede pek modifiye yapabilme şansınız yok...

Motor evo motorudur...turbo kiti değiştirilirse 32ohplere ulaşılabiliyor...lpg takılırsa randıman alınabilecek bir araç değil.araç tam otomatiktir - yarım otomatik değildir.direksiyondan vites değiştirme özelliği vardı. 340watlık infinity (jbl) ses sistemi standarttır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conradi -- 28 Şubat 2014; 0:22:55 >

• Fn2 type r. Hem ep3 ler gibi hor kullanilmadilar hem de tam sizin butcenizdeler. K20 si kulak orgazmi yapar soyliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiosenBeq

hyundai genesisler otomatik başka önerebiliceğiniz araba varmı bu tarz?

kia pro ceed GT

• RX8 temizini bulursanız sıkıntı olmaz. Serviste ekspertize sokturup motorun ne kadar ömrü kalmış ne kadar hırpalanmış net bir şekilde ortaya çıkıyor zaten. Kompresyon testi ile motordaki her iki rotorun durumu hakkında bilgi ediniliyor.
    Kullanım süresince belli aralıklarla yağını kontrol edip dexelia yağı kontrol edilmişse sıkıntı olmayacaktır. Evet 1.3 wankel motor standart atmosferikler kadar uzun ömürlü olmayabilir ama bu motorun yandı bitti gitti şeklinde anılmasına sebep olan zamanında servisin bile yanlış yağ kullanması ve kullanıcılarının ona standart bir araç gibi bakmalarıdır.
    R3 olarak bilinen makyajlı kasada motor revizyon görmüştür. Motorun en çok aşınma zamanı olan ilk çalıştırmada motora yağ beslemesi yapan bir sistem eklenmiştir. Süspansiyon olarak da makyajsız versiyondan farklıdır.
    Sorunuz varsa elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
  • hyundai genesis hakkında bilginiz var mı ömrü felan 2.0 hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiosenBeq

hyundai genesis hakkında bilginiz var mı ömrü felan 2.0 hakkında

Genesis coupe sahibi bildigim kadari ile forumda yok. Spor arac alirken standart bir motor omru oldugunu dusunerek hareket etmemenizi oneririm. Adi ustunde spor arac kullanim tarzina gore motor omru cok cesitlilik gosterecektir.

• Benim kanaatim motor ömrü kullanımla ilglidir...kullanırken arabayı devamlı sıkıştırısanız, bakımı ihmal eder, ilk çalıştırmada ve aracı stop etmeden beklemezseniz 150.00-200.00 km de motor sıkıntı cıkarır kanımca..ben 15.000km dir kullanıyorum hiçbir problem yok(genesis 2.0t)...aracın otomatik şanzımanı modern bir yapıda değil (5 ileri ve dsg gibi hızlı değil) ama güvenilir...arıza çıkarmadığı yurtdışı forumlarda da yazıyor..

5 yıl garanti bu tarz arabalarda önemli - daha öncede belirttim.. benim aracım 2017ye kadar garantili..
  • rx8 in keşke otomatiği olsa türkiyede...hiç gelmedi diye biliyordum..ama bir adet var sanırım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2007-mazda-rx8-otomatik-06-fb-5907-143570380/detay
  • genesis coupe tarzı başka önerebiliceğiniz araç var mı?
  • alternatif olarak sunlar olabilir. Hepsi fiyat olarak aynı seviyede değil lakin.

alfa rome gt
    audi a5
    bmw 1 ve 3 coupe
    honda s200
    mazda rx8
    mercedes clk
    nissan 350z
    pejo rcz
    vw scirocco
    volvo c70
  • 60 - 65 bin var bende be kardeşim :)

• Ne hikmetse daha 2-3 ay önce 55-60bin TL olan Genesis Coupe'ler 80bin TL üzerine fırlamış, şaşırdım valla
  • genesis coupe istiyorum bende fiyatlar insinde
  • al bir chrysler crossfire coupe bak keyfine.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chrysler-turan-plaza-siyah-kirmizi-crossfire-3.2-v6-dvd-navi-bluetooth-152778401/detay

tabi benzin parası vergiyi verebileceksen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.