Şimdi Ara

Spor için mandallı mp3 player tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sony'nin kulaklık şeklinde olan bi mp3 çaları var. kablo derdi yok. kafayı arkadan dolaşıyor, kenarında tuşları var.
    sansa clip+ ve zip var ayrıca. ikinci el bölümünde sıfır olarak satılıyor çokca. kibrit kutusu büyüklüğünde bişey. çok da kaliteli.
    teknomarketlerde 70-80tl arası satılan philipsler var, clips var mı bilmiyorum ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

sony'nin kulaklık şeklinde olan bi mp3 çaları var. kablo derdi yok. kafayı arkadan dolaşıyor, kenarında tuşları var.
    sansa clip+ ve zip var ayrıca. ikinci el bölümünde sıfır olarak satılıyor çokca. kibrit kutusu büyüklüğünde bişey. çok da kaliteli.
    teknomarketlerde 70-80tl arası satılan philipsler var, clips var mı bilmiyorum ama.

Teşekkürler hocam bu sansa clip+ yı çok duydum da bulamadım burda tekno marketlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

sony'nin kulaklık şeklinde olan bi mp3 çaları var. kablo derdi yok. kafayı arkadan dolaşıyor, kenarında tuşları var.

Teşekkürler hocam bu sansa clip+ yı çok duydum da bulamadım burda tekno marketlerde.

fuze, clip ve bikaç eski model hariç teknomarketlerde sansa satılmadı.
    genelde yurtdışından alınır, 0 olarak satılır sitelerde. garantisi yoktur ama sorun çıkaran bi alet değildir sansalar. forumun ikinci el bölümünde, gg, sp, sahibinden vs. bolca var bu ürünler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu var mandallı olarak bildiğim yada normal alırsın iple boynuna asarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.