Şimdi Ara

spordan sonra ertesi gün kendinizi gelişmiş görüyormusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben dün ağır bir bacak antremanı yaptım hoca son hareketlerde yanana kadar yap dedi öyle bir yandım ki yanıyorsun fuat abiii demeye başladım soyunma kabilinde bacakları kırmızı pembe kızarık gördüm gece güzel beslendim sabah işe gelirken de bacaklarımı kalınlaşmış gördüm bu şekil antreman ve beslenmeyle sanırım ilerleme kaydedecegim ama psikolojık mı acaba ben mı abartıyorum sızde de oluyormu boyle durum

• Psikolojik etki ve Pump etkisi ama Pump etkisi o kadar uzun süre olmaz. Tamamen psikolojik diyebiliriz. 1 Günde değil 1 ayda bile çok belirgin bir gelişme olmaz. Ancak yüksek kilo kaybında Kasların görünür olması nedeniyle kişi sanki spor çok iyi gelmiş gibi hisseder ama Naturel birisinin yıllık Kas kazancı 6-8 Kilo. 365 Günde 8Kg kas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosmos2999

Psikolojik etki ve Pump etkisi ama Pump etkisi o kadar uzun süre olmaz. Tamamen psikolojik diyebiliriz. 1 Günde değil 1 ayda bile çok belirgin bir gelişme olmaz. Ancak yüksek kilo kaybında Kasların görünür olması nedeniyle kişi sanki spor çok iyi gelmiş gibi hisseder ama Naturel birisinin yıllık Kas kazancı 6-8 Kilo. 365 Günde 8Kg kas.
    Yeni başlayan 10 kilo kas kütlesi ekleyebilir

• Peter Jones P kullanıcısına yanıt
    Max 10Kg.. Yanı kusursuz yapacak ve Naturel olarak 10Kg. Tabi yaşta önemli. Bununla ilgili bilimsel çalışma var. Streoid, Naturel, Stroid+ Spor yapanlar ile ilgili deneysel çalışma.

Naturel Çalışma 10 Hafta =2Kg kas kütlesi
    Sadece Streoid, Sporsuz = 3Kg kas kütlesi
    Streoid + Spor 10 Haftalık Çalışma = 6 KG kas kütlesi

• iyide arkadaşlar ben spora başladığımda tartıldım her ay tartıldım 3 ay sonra eğitmen çok iyi dedi 7 kg kas yapmıştım ve 12 kg aldım 42 yaşında hiç bir ilaç kullanmadan oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.