Şimdi Ara

Sro sistem gereksinimi içeri->

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar silkroadda mbot ile 1 çara çabiliyorum suan 2 de deliriyor 200tl bütçe ile daha fazla çar açmam için ne gibi iyileştirmeler yapabilirim özellikler:
    win 7 ultimate 32 bit
    sistem modeli:CASPER-HALLEY-ALFA-OMEGA-ERA SERİES
    işlemci:Genuine ıntel CPU 2140 @1.60GHz (2CpuS)-1.60Ghz
    Bellek:1024 mb RAM
    Direct Sürümü:DirectX11

K.B. pc yi alalı 6-7 sene oldu belki 5 seneliktir Yardımcı Olun
    Teşekkürler

• berkantt2002 B kullanıcısına yanıt
    bütün ayarları düşük yapıp pencere modunda anman skill efektlerini filan kapat
    mbotta clientless özelliği yok mu ? clientless varsa o sistemde istediğin kadar açabilirsin.
  • phBot'a geç, paran cebinde kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 17 Ocak 2015; 15:41:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ram 800mb kullanio kaldi 200mb onlami car acicam bilgisayara ne alabiilrm hangi ram uyar @SixSixSix

•  Sro sistem gereksinimi içeri->

Donanımdan pek anlamam, bu yüzden kesin ifadeler kullanamayacağım. Normal şartlarda rahatlıkla açması gerekiyor SRO'yu, ancak eskidiğinden dolayı tat vermiyordur sana. Bizim evde de 2007'den kalma masaüstü var. İlk zamanlar SRO'yu çok rahat oynuyordum. Çift çekirdek işlemci, 512 MB ekran kartı, 2 GB RAM var; düşün.

Sana şunu söyleyebilirim. Bence o bilgisayara hiç para harcama, bu saatten sonra bir şeye benzetemezsin.

• Nasi bi kasa alirim uygun fiyata seninki gibi clientlesle bi 8 car acabilen bi kasa en uygun fiyata ne alirim

• Şu anki bilgisayarınla bile 8 char'a girebilirsin. Clientless demek, aslında oyunun açık olmaması demek. Yani silkroad.exe dosyası çalışmıyor, RAM ve CPU kullanılmıyor.

Bence orta seviye bir laptop al. Ben yaklaşık iki senedir laptop'la oynuyorum oyunu. Gece-gündüz açık, sıkıntı yok.

• Laptop marka model ne, dayanikliymis :-)

• Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    Lenovo Z570. i5 işlemci, 8 GB RAM, 2 GB ekran kartı falan var. Bu ay tam üç yıl oluyor alalı. Hayatının son iki senesini 7/24 açık bir şekilde geçiriyor. Üstelik bir yıldan fazlasını sBot ile geçirdim. Soğutucu falan da kullanmıyorum bu arada. Lenovo iyidir iyi...

• Ben dahada yeni 2007 senesinde aldığım masa üstü pc eklemeler yaptırdım 400 tl şimdi gayet stabil 4 gb ram ddr2 2 gb nvidia 420 128bit Windows 7 64 kurulu önceden 2 carh acmazdi ama simdi 4 carh acıyor üstüne 6 carda sbotmod ile devam zerre kasma yok

• Ort kac tl bu arada sixsixsix 2 car clientles acinca bu pc de isinlanmalarda sikinti oluo kapanio 1gb ram yetmio yani napiyim 4gb ram mi alip taktirsam bence kasanin degismesi gerek cogu zaman cok gurultulu sesler cikiyor. 4gb ram 8 9 car icin rahat yeter 4 gb ramli 8 9 car acabilcek ne gibi pc alirim kasa veya laptop ogrenciyim kendim alicam belki babam ekler en uygunu lazim son bi soru 2 gb ramli kasa almis 250tl ye arkadas iyi dior 2gb ram 8 cara yetermi china pt yapicam 6 7 acarsada kabul

• sBot'a ve sBot'u clientless yapmaya boşuna para veriyorsunuz. phBot'un aylığı 4$.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkantt2002

Ort kac tl bu arada sixsixsix 2 car clientles acinca bu pc de isinlanmalarda sikinti oluo kapanio 1gb ram yetmio yani napiyim 4gb ram mi alip taktirsam bence kasanin degismesi gerek cogu zaman cok gurultulu sesler cikiyor. 4gb ram 8 9 car icin rahat yeter 4 gb ramli 8 9 car acabilcek ne gibi pc alirim kasa veya laptop ogrenciyim kendim alicam belki babam ekler en uygunu lazim son bi soru 2 gb ramli kasa almis 250tl ye arkadas iyi dior 2gb ram 8 cara yetermi china pt yapicam 6 7 acarsada kabul

Daha önce de dediğim gibi, donanımdan çokta iyi anlamıyorum. Bu yüzden yanlış yönlendirmek istemem. Clientless bot kullanacağın için, çok çok iyi bir bilgisayar olmasına gerek yok. Bilgisayarda hiç oyun açık değilken bilgisayar ne durumdaysa, clientless bot'la 8 char açıkken de o durumda oluyor. Kendi laptop'ımdan örnek vereyim. 38 tane char açtım; hiçbir sorun çıkarmadı.

• Dogrudur ama sbot harici bir bot kullanmadım ve güvenemiyorum açıkçası sbot ve phbot özellikleri karşılaştırma yapılırsa ne gibi eksi artı özellik çıkar ? Misal sbot auto res lure party buffer ve sbotmod özelliği var diğer botta ne gibi özellikler var bilmediğim için soruyorum ve 48 saattir bot açık hiç dc yemedi carh lar 6 carh açık ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ireMira -- 20 Ocak 2015; 14:44:26 >
  • Six kardes seni bilgilendirmis oliyim clientleste sadece ram dan yio rami 4gb olsa yeter bnm 1gb pek acamiyorum o yuzdn

• Up simdi kardes 4gb ramli olcak kasa tamam islemci ne olsun amd yanar diye bi soylenti var illa intel olmasi sartmi en assagi hangi islemciyi onerirsnz

• O saydığın özelliklerin hepsi ve daha fazlası mevcut. Üstelik sürekli gelişen, yeni özellikler eklenen bir bot. Güvenirlik konusunda da sıkıntı yok. Yeni bir bot değil sonuçta, 2006'dan beri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkantt2002

Up simdi kardes 4gb ramli olcak kasa tamam islemci ne olsun amd yanar diye bi soylenti var illa intel olmasi sartmi en assagi hangi islemciyi onerirsnz

Intel i3 olsa fena olmaz derim.

• Bir dahaki ay ph bot deneyeyim bakalım nasıl

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.