Şimdi Ara

(Ss’li) Dh’nin en nefret edilen üyesi Theologist Türkiye Gündeminde (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Cumhuriyet düşmanı dediği kişinin profili Türk bayrağı, Cumhuriyet düşmanı diyen kişi İspanyolca kendini ifade ediyor.

Cumhuriyet düşmanı dediği kişi Diyarbakır’ın ortasında yüzlerce kişi ile Cumhuriyet kutlaması organize ediyor Türkiye’de gündem oluyor :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CS'nin açılımı ne? Cool Story?

• Theologist kullanıcısına yanıt

Allah bağışlasın hocam. Maşallah. Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin.

• Ev kadının sarma kısır ile evde yetiştirdiği babanın kahvehaneden çıkmadığı gezmeye çıkarmadığı bir nesilden değişmesini beklemek zor. Yeni nesil de pc tablet konsol bataklığına düşüp parayı da olympus dededen vurmayı planlıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

CS'nin açılımı ne? Cool Story?

Nasıl baktığınıza bağlı,

Coummunity Service diyoruz yani toplum hizmeti.

Karşılık beklenilmeyen bir oluşum.

Benim anlatmak istediğim olayı anlamamışsınız, bu konu başlığını ve içerisine yazdığınız narsist yazı yerine, neler yaptık vs gibi konu açabilirdiniz.Madem diğer insanları teşvik etmek yada yapılabileceğinş göstermeye çalışıyorsunuz o zaman demogoji yapmadan x meslek x durumda olmamıza rağmen bunları bunları yaptık eğlendik bilinçlendirdik diyebilirsiniz. Şahsi fikrim tamamen pohpohlanmak istemeniz ilgi görme çabanız, hatta çoğu yerel haber sitesine bile bu kafayla siz haber vermişsinizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra69

Benim anlatmak istediğim olayı anlamamışsınız, bu konu başlığını ve içerisine yazdığınız narsist yazı yerine, neler yaptık vs gibi konu açabilirdiniz.Madem diğer insanları teşvik etmek yada yapılabileceğinş göstermeye çalışıyorsunuz o zaman demogoji yapmadan x meslek x durumda olmamıza rağmen bunları bunları yaptık eğlendik bilinçlendirdik diyebilirsiniz. Şahsi fikrim tamamen pohpohlanmak istemeniz ilgi görme çabanız, hatta çoğu yerel haber sitesine bile bu kafayla siz haber vermişsinizdir.

Bu forumda öyle başlığı kim ne yapsın?

Tepki çekebilecek şekilde yazmak gerekiyor ki mesajla konu yukarıda kalsın.

Mesaj herkese ulaşsın.

Yoksa kimin umurunda olur, tipim nasıl Ss’li değil ki…

• valla adam sosyal aga.

ben saygı duyuyorum.

sonuçta insanların sosyalleşmesinede vesile oluyor.

millet ne yapıyor sanki bütün gün cafelerde takılıyor boş boş.

bu adam aktiflik içinde. milleti faydalı şeylere çekmeye çalışıyor. 10 kişiyi etkilese kârdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 7 Kasım 2024; 17:52:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz sana tavsiye ettiğin şeyler için kızmıyoruz tavsiye ettiğin kişilerin halini bildiğin halde tavsiye ettiğin şeyleri niye yapmıyorlar diye kızmana kızıyoruz

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Birbirini gösteren spidermanler.

Tamam basın bülteni göndermişsiniz, yayınlamaya değer görmüşler. Fakat kısaltmanın bu şekilde kullanılması amatör duruyor. Özellikle de "nereden baktığımıza bağlı" olarak değişebilen bir isim...

Kısaltmalar, özellikle de ne olduğu bilinmeyen kısaltmalar kullanılırken ilk seferinde tam olarak yazılır, parantez içinde de kısaltması yazılır.

Sizin yaptığınız işin Türkçesi "sivil toplum kuruluşu" (STK) oluyor ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 8 Kasım 2024; 11:22:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

Tamam basın bülteni göndermişsiniz, yayınlamaya değer görmüşler. Fakat kısaltmanın bu şekilde kullanılması amatör duruyor. Özellikle de "nereden baktığımıza bağlı" olarak değişebilen bir isim...

Kısaltmalar, özellikle de ne olduğu bilinmeyen kısaltmalar kullanılırken ilk seferinde tam olarak yazılır, parantez içinde de kısaltması yazılır.

Sizin yaptığınız işin Türkçesi "sivil toplum kuruluşu" (STK) oluyor ayrıca.

Merak uyandırsın diye Cs

Bir resmiyeti yok, kulüp, dernek, vakıf veya platform statüsü yok.

Tamamen arkadaş topluluğu

• O zaman konu @bugra69 ile yaptığın muhabbete geliyor maalesef. Hak veriyorum onun son mesajına, eğer bakış açın böyleyse.

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

Hocam vaktinde bir başka konuda bu kişi için benzer bir yorum yapmıştım. Demagoji ile konuyu bambaşka yerlere çekmişti. Bir süre ısrarla anlatmaya çalıştım, dinlemedi. Misalen "ben onu mu dedim" yazdım, o bana bisiklet fotosu attı. Durum felaket, o yüzden size naçizane tavsiyem daha fazla uğraşmayın. Zira kendisinde narsist kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum, sizi asla dinlemez ve bambaşka şeyler söyleyerek haklı olduğunu kabullenmenizi bekler. Sizin de yazdığınız gibi eğer haklı görmüyorsanız kendisini, siz cahil, okuma bilmez, kültürsüz bir bireysiniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.