Şimdi Ara

SSD bağlatı hızı veri aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olucak ona göre ssd alıcam şimdi 240 gb ssd alsam benim masaüstü pcye bağlasam öncelikle bu uyumlu anakartla dönüştürücü falanla değil bu ssd yi sistem yapsam birde yanına normal bir hdd alsam aralarındaki veri transfer hızı nasıl olur ssd den normal hdd ye normal hhd den ssd ye veri transfer hızı okuma yazma hızı nasıl olur. sistem ssd ye kurulu ben diğer diskimdem yani normal hdd den cd yazma işlemi yapsam veri transfer hızı nasıl olur. ayrıca bende bir ıomega ethernettnen bağlantığım 4 tb lık hdd var yine ssd kurulu sistemimden ethernet bağlantığım hdd den cd ye yazma yada kopyalama yapsam veya ssd ye yapsam veri transfer okuma yazma hızı nasıl olur tşkler..

• kopyalayacagın- yazdıracagın verı hangı hdd ıse onun hızı kadar olur ssd var dıye hdd nın veya harıcı hdd nın hızı artmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 5 Mart 2013; 14:21:38 >
  • yani diyosunuz ki veri hangi hdd deyse onun bağlatı hızı geçerli ssd köprü görevi görüp hız artırmaz tşkler. o zman benim işimi görmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze16

yani diyosunuz ki veri hangi hdd deyse onun bağlatı hızı geçerli ssd köprü görevi görüp hız artırmaz tşkler. o zman benim işimi görmez

Hddsen ssdye kopyalama hddnin okuma hızı kadar olur
    Ssdden hddye kopyalama hddnin yazma hızı kadar olur
  • pegasus1881 kullanıcısına yanıt
    yani ssd nin okuma ve yazma hızları sadece ssd içerisinde işlem yapılırken oluyor ?. mesela ssd ' de iki dosya olsun A ve B. 4 GB' lık bir veri A' dan B' ye taşınıyorken bu hızlar geçerli.
    peki bu 4 GB' lık veri aktarılırken bir program dosyası olarak düşünürsek ve içerisinde parça parça kurulum dosyaları var ise bu verileri aktarırken dosyalar parçalı olduğu için hızının bir düşüp artması normal olarak düşünülebilir mi? Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.