biliyorum diziüstü bilgisayarlara parça ekle çıkartma değiştirme kısmı zahmetli ve çoğunlukla mümkün olmuyor
ben lol ve cs go oynuyorum 60fps civarı alıyorum
Ram ve ssd takıp oyun performansımı iyileştirmek istiyorum öncelikle arkadaşlar sizce ram ve ssd nin lol performansına etkisi ne olur vede ram ekran kartı konusunda şunları buldum
yada anakartta 4 takılı olduğu için 4 mü takmam gerekir
SSD
ssd ye gelirsek laptoptaki dvd yi çıkartıp bi aparatla dvd kısmına takmayı düşünüyorum bu konuda 2 sorum olucak oyunu
windowsu ssd ye kurmam oyun performansımı çok etkiler mi harddiski çıkartıp ssd takabilirim de fakat dvd yerine takmak çok daha kolay olucak ikinci olarak ss önerileriniz nedir
ssd özelik olarak yükleme ve indirme hızlarına gb kapasitelerine bakarak seçim yaptım
M2 ssdlerin daha iyi olduğunu okuduğum için m2 lerden seçtim
Fps için ekran kartını yüksetmen gerekir, o da laptopda pek mümkün değil, Ram yükseltmek istiyorsan da oyundayken kullanılan Ram miktarı %95-100 lerdeyse yükseltme yapabilirsin, onun haricinde kullanmadığın Ram i neden yükseltesin ki, sana bir artısı olmaz. Ssd ye gelecek olursak, bilgisayarını hızlandırır, program yükleme format atma oyuna girme vb şeylerde 5-10 kat daha hızlı işlemler gerçekleştirirsin. Fps ye etkisi olmaz, ha olursa da 1-2 fps olur (:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme