Şimdi Ara

ssssssssssssss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygun_sefa -- 14 Kasım 2016; 21:0:39 >

• 2100 tl az değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şanzıman-airbag arasında bağlantı kuramadım.
  • Şanzuman değişimi+airbag+tampon vs nasıl 2100 tutuyormuş,bedavadan biraz pahalı.Bu kadar bi hasarda airbag açılmasıda ayrı mevzu

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

2100 tl az değil mi?

Airbag çıkmasıyla değişecek,tampon vs tamir edilecek.Cam hariç fiyat.

Normalde 1000 liraya anlaştım ustayla,şimdi şanzıman indirilecek,darbe aldığı için açılmış airbag zaten vs dedi.2100 fiyat çekti.
  • Araba sanki üretimden itibaren bu anı beklemiş gibi Bi bahane olsada açsam hava yastıklarını yeter artık burama geldi

Millet takla atar airbag açılmaz bu da öndekine dokunmasıyla alayını açmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 6 Eylül 2016; 22:16:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Şanzuman değişimi+airbag+tampon vs nasıl 2100 tutuyormuş,bedavadan biraz pahalı.Bu kadar bi hasarda airbag açılmasıda ayrı mevzu

Dediğim gibi 1000 tlye anlaşmıştık çıkma airbag ve tampon tamiri için şimdi şanzıman çıkınca +1000 fiyat çıkardı.
    Airbag mevzunu sorduğumda şanzımana alınan darbeyle açılmış,yapılmazsa tekrar açılabilir vs dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Araba sanki üretimden itibaren bu anı beklemiş gibi Bi bahane olsada açsam hava yastıklarını yeter artık burama geldi

Millet takla atar airbag açılmaz bu da öndekine dokunmasıyla alayını açmış

11 yıldır bizde araba,sıfır almıştık ilk büyük denilebilecek kazasıydı bu,sonuç ortada

• Hocam geçmiş olsun. Merak ettiğim birsey var yüzünüz kolunuz yandı mi airbaglerden dolayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygun_sefa

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Şanzuman değişimi+airbag+tampon vs nasıl 2100 tutuyormuş,bedavadan biraz pahalı.Bu kadar bi hasarda airbag açılmasıda ayrı mevzu

Dediğim gibi 1000 tlye anlaşmıştık çıkma airbag ve tampon tamiri için şimdi şanzıman çıkınca +1000 fiyat çıkardı.
    Airbag mevzunu sorduğumda şanzımana alınan darbeyle açılmış,yapılmazsa tekrar açılabilir vs dedi.

Airbag açılması ve şanzumanın buna sebep olması çok enterasan geldi İyice bi araştırın ben pek bağ kuramadım

• Bu kazada da airbag açılır mı yav? Kaput hasar görmemiş bile.
    Vurduğunuzda ses geldi mi tak diye?

• Airbag açılsa suç açılmasa suç arkadaş

Geçmiş olsun hocam 2100 TL banada az gibi geldi

Birde araç Çalışır yürür vaziyette mi şanzımanda ne gibi sorun varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 6 Eylül 2016; 22:22:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Bu kazada da airbag açılır mı yav? Kaput hasar görmemiş bile.
    Vurduğunuzda ses geldi mi tak diye?

Fren sesiyle,çarpma sesi karıştı ama az da olsa geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Hocam geçmiş olsun. Merak ettiğim birsey var yüzünüz kolunuz yandı mi airbaglerden dolayı

Eyvallah teşekkürler.Bende bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Airbag açılsa suç açılmasa suç arkadaş

Geçmiş olsun hocam 2100 TL banada az gibi geldi

Birde araç Çalışır yürür vaziyette mi şanzımanda ne gibi sorun varmış

20-30 km yaptım kazadan sonra hiçbir sorun yok.Darbe aldığını,airbaglerinde bu darbeden açıldığını vs söyledi.
  • Airbag tamiri daha pahalı yaklaşık 6bin lira civarı o fiayata nasıl yapacak şaşırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Airbag tamiri daha pahalı yaklaşık 6bin lira civarı o fiayata nasıl yapacak şaşırdım

Servis 3500 tl fiyat verdi,yan sanayi değişimi 1500 tl fiyat verende baya oldu.
  • ustanız sallamış. yarın gidince bir sorun, size havayastığı sisteminin ne olduğunu, nasıl çalıştığını kısaca anlatsın. siz de bize anlatın, biraz gülelim.

şanzıman darbe alınca havayastığı niye açılıyormuş? havayastığını açacak darbe sensörü şanzıman içinde miymiş? ulan şu sanayii ustası kesimi ya kendini biraz geliştirsin, arada bir girip, bir iki teknolojik makale bir şeyler okusun, ufuklarını açsınlar ya da susup daha fazla rezil olmasınlar. çok şey mi istiyorum acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 6 Eylül 2016; 22:53:06 >
  • Usta hava yastiklari için iyi fiyat vermiş.Ana şanzıman olayını başka bir yere daha sorun bence.

• 2.5 sene önce aynı kazayı vw bora ile yaptım. O zaman 4500tl ye mal oldu sanayide. Sadece airbag degil göğüs de kaplanacak sanırım, emniyet kemerleri kilitledi mi kendini?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.