Şimdi Ara

St.Petersburg İle ilgili soruları yanıtlayabilirim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
7
Favori
33.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene Eylül ayının sonunda 4 gün gitmiştim sabahları ve geceleri soğuktu. Ekim ayında çocuklar için sıkıntı olabilir. Fakat Moskovaya göre gezmesi daha rahat bir şehir.

Petersli arkadaşın yanında esamemiz okunmaz ama okumak isteyen olursa geçen sene gezi rehberine yazdığım yazıyı okuyabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_55830653/mpage_1/key_/tm.htm
  • ev kiraları ne kadardır 1 oda guncel fiyat ??

• güncel bilgi lazım arkadaşlar ..... bir odalı ev fiyatı ortalama
  • 600 dolar EN düşük!
  • Mrb,
    Bşz 3 kişi 3 günlük bir st petersburg turu planlıyoruz, nasıl yardımcı olabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 26 Haziran 2014; 12:14:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drozgur

Mrb,
    Bşz 3 kişi 3 günlük bir st petersburg turu planlıyoruz, nasıl yardımcı olabilirsiniz

3 gün için deymez hocam bütceniz ne kadar kişi başı uçak bileti hariç ?
  • petersli P kullanıcısına yanıt
    merhaba ben petersburg'a bir iş görüşmesi için geldim. kabul edildi ve ocak ayında başlayacam ama ilk kez yurt dışında iş yapacam. orda çevreyi tanımamda, evkiralamada, tercümanlıkta bana yardımcı olacak kişilere ihtiyacım var. bu konuda siz yardımcı olabilirmisiniz.
    Beyaz Geceler olayı hangi aylardaydı? Anlatıldığı kadar güzel mi o zamanlarda orda olmaya değer mi?:)
  • beyaz geceler haziran sonu bitmiş oluyormu.? hava ılıman olurmu o zamanlarda
  • takip
  • Bu yıl Temmuz sonuna doğru gittik biz beyaz geceler devam ediyordu. Ağustos başında bitiyormuş galiba.

havalarda gayet güzeldi Temmuz ayında tişörtle gezdik.
  • uygun bilet bulursam haziran sonu gideceğim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

uygun bilet bulursam haziran sonu gideceğim o zaman

Güle güle gidin hocam, hele tarih, sanat, müzelerde ilgi alanınızdaysa garanti veririm çok seveceksiniz.
  • hocam, ben şimdi lise öğrencisiyim ve 1 yıldan kısa süre sonra üniversiteye başlayacağım. Üniversiteyi yurt dışında okumak veya erasmus yapmak istiyorum yani her türlü az veya çok yurt dışı düşünüyorum. İngilizce ve türkçe iyi biliyorum.

1- eğitim açısından St. petersburg'da okumayı tavsiye eder misin?
    2- para konusunda çok sıkıntım yok, para biriktirmesini de iyi yapıyorum ama üniversitede biraz eğlenmeyi düşünüyorum (sigara ve alkollü içecekler kullanmıyorum ve zaruri şeylere de para harcamam) sence gece hayatı dolaşma vs bana ne kadar gelir?
    3- Türklere orada nasıl davranılıyor ?
    4- TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.
  • şahane ama çok pahalı bir şehir.kısıtlı parayla yapamazsınız yani ben yemem içmem, tutumlu olurum, idare ederim denecek bir şehir değil..parayı balya balya yapmadan yaşamaya kalkmayın, turla falan gidin,görün,gelin.
  • St. Petersburgda yaklaşık 15 yıldır yaşıyorum. Buraya gelmek isteyenlere her konuda yardımcı olabilirim.https://www.facebook.com/profile.php?id=100006255947155 sayfasından msj atmanız yeterli..
    Merhaba,
    Biz 4 kişilik bir aile olarak iş dolayısıyla yerleşmeyi düşündüğümüz şehirler arasına aldık Petersburg'u. Fakat gerçekten endişeliyiz bu konuda. İzmir'de yaşıyoruz, iki küçük çocuğumuz var ve en çok da çocukların eğitimi açısından düşündük bu kenti. (Biri piyano eğitimi alıyor) Endişemiz elbette ülkenin yaşam koşulları. Biz orta halli bir aileyiz ve çocuklarımız da belli bir standartta yaşamaya alıştı. En önemlisi de örneğin, ülkenin sağlık koşullarını Türkiye'yle kıyaslanınca nasıl buluyorsunuz? Yaşam standartları içinde en önemlisi elbette eğitim ve sağlık. Ya da örneğin suç oranları hakkında bir bilginiz var mı? Çocuklarımızla birlikte iyi bir semtte (zengin değil, iyi bir semt diyorum özellikle) oturabilir miyiz? orada elimize geçen para da Türkiye'deki gibi "ortalama" bir maaş olacaktır.
    Bana bu konularda biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim...
    Teşekkür ederim...

• Civarında +3 hotel olan bütün semtleri güvenilirdir. Sıkıntı yapmadan gidebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: EliSSera

Merhaba,
    Biz 4 kişilik bir aile olarak iş dolayısıyla yerleşmeyi düşündüğümüz şehirler arasına aldık Petersburg'u. Fakat gerçekten endişeliyiz bu konuda. İzmir'de yaşıyoruz, iki küçük çocuğumuz var ve en çok da çocukların eğitimi açısından düşündük bu kenti. (Biri piyano eğitimi alıyor) Endişemiz elbette ülkenin yaşam koşulları. Biz orta halli bir aileyiz ve çocuklarımız da belli bir standartta yaşamaya alıştı. En önemlisi de örneğin, ülkenin sağlık koşullarını Türkiye'yle kıyaslanınca nasıl buluyorsunuz? Yaşam standartları içinde en önemlisi elbette eğitim ve sağlık. Ya da örneğin suç oranları hakkında bir bilginiz var mı? Çocuklarımızla birlikte iyi bir semtte (zengin değil, iyi bir semt diyorum özellikle) oturabilir miyiz? orada elimize geçen para da Türkiye'deki gibi "ortalama" bir maaş olacaktır.
    Bana bu konularda biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim...
    Teşekkür ederim...

Civarında +3 hotel olan bütün semtleri güvenilirdir. Sıkıntı yapmadan gidebilirsiniz.

• Saglık problemi nedeniyle giriş yapamamıştım. Şimdi burdayım sorularınıza cevap yazmaya çalışacağım. Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.