Şimdi Ara

St.Petersburg İle ilgili soruları yanıtlayabilirim. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
7
Favori
33.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

quote:

Orijinalden alıntı: ozsi34

arkadaşlar merhaba,20 mart gibi moskovaya ordan da petersburg'a geçip 1-2 gün konakladıktan sonra kiev'e geçmeyi planlıyorum;ancak tren fiyatlarına baktım el yakıyor.Daha uygun bir ulaşım şekli tavsiye edecek bir arkadaş var mı özellikle kiev'e geçiş aşamasında.

hocam tren bileti en uygunu koltukda vip almazsanız fiyat normal.daha ucuza başka bir şey bulacağınızı hiç zannetmiyorum

otobüsle ulaşım nasıl hocam peki?bir bilginiz var mı?
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,20 mart gibi moskovaya ordan da petersburg'a geçip 1-2 gün konakladıktan sonra kiev'e geçmeyi planlıyorum;ancak tren fiyatlarına baktım el yakıyor.Daha uygun bir ulaşım şekli tavsiye edecek bir arkadaş var mı özellikle kiev'e geçiş aşamasında.

hocam tren bileti en uygunu koltukda vip almazsanız fiyat normal.daha ucuza başka bir şey bulacağınızı hiç zannetmiyorum

otobüsle ilgili hiçbi bilgim yok. uçakla gidin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

otobüsle ilgili hiçbi bilgim yok. uçakla gidin derim

petersburg'a trenle gidip ordan kieve uçakla geçeçeğim artık teşekkürler hocam

• 30 ocak gibi gelmeyi düşünüyoruz bu mevsim de tavsiye edermisin yoksa yazın mı gelmeli
  • ben arkadaşımla st petersburg a gitmeyi düşünüyordum üniversite için . babam başta olumlu baktı olur dedi sonra internet e girdi yorumlar a baktı peter le ilgili faşizm olduğu yazılıyor.polisleri pasaporta el koyuyomuş.bunları okuyunca babam vaz geçti ve geleceğim etkilendi.bunlar ne kadar doğrudur bilgi verirmisiniz acil

ve son olarak oradada tanıdık yok falan dedi .
    acaba orda üniversite için giden fazla
    türk öğrenci varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay.a96

ben arkadaşımla st petersburg a gitmeyi düşünüyordum üniversite için . babam başta olumlu baktı olur dedi sonra internet e girdi yorumlar a baktı peter le ilgili faşizm olduğu yazılıyor.polisleri pasaporta el koyuyomuş.bunları okuyunca babam vaz geçti ve geleceğim etkilendi.bunlar ne kadar doğrudur bilgi verirmisiniz acil

ve son olarak oradada tanıdık yok falan dedi .
    acaba orda üniversite için giden fazla
    türk öğrenci varmı

Haberiniz vardır umarımhttp://forum.donanimhaber.com/m_103337019/f_//tm.htm#103486773

• Benim istediğim üniversite ilk 500 de ve denkliği var benim merak ettiğim bu faşizm olayları falan türklere salça oluyorlarmı karışıyorlarmı

• kubilay.a96 K kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey içini ferah tut
  • peterburgda uygun ptel nerdne buluruz arkadaşlar temmuz ayı için?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moskovadan Petersburga otobüsle gitmek istiyorum.Akşam 11de binsem sabah petersburgda oluyormuşum.20 dolar olması lazım.

Tavsiye edermisiniz.Güvenli midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 16 Nisan 2015; 23:39:33 >
  • Arkadaşlar ola ki Saint Petersburg ka gidecek olan olursa ,bana ulaşsın .Çok iyi bir Gürcü taksici ile kanka olduk.Her konuda yol gösterir. Turist kazığı yemezsiniz. Hatta tek başına bile gidin.sizi karşılar,ev de bulur kiralık günlük. Tüm şehri de gezersiniz. Çok iyi Türkçe de biliyor.

Bu arada gurup olarak tur yapmak isteyen olursa en az 10 kişilik gurup,bizi gezdiren rehber arkadaş da iyi Türkçe bilen Ukrayna doğumlu genç bir arkadaş ,onunla da irtibat kurarız.
  • Hanlan kardeşimle beraber
     St.Petersburg İle ilgili soruları yanıtlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 22 Mayıs 2015; 19:47:51 >
  • Fatmanur Ali F kullanıcısına yanıt
    abla ne işin var senin st Betersburg'ta otur evinde ne iş yapıcan oralarda
  • yarın peterburgtayım havaalanından admirelskaya metro istasyonuna ulaşmam gerekiyor, yardım edebilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

yarın peterburgtayım havaalanından admirelskaya metro istasyonuna ulaşmam gerekiyor, yardım edebilecek var mı?

Petersburg hava alanından şehir merkezi yaklaşık 45 dakika. Otobüsle gidebilirsiniz ancak.Ama derseniz ki varmı orada biri gelsin alsın beni hava alanından, Kankamız Hanlan var ,Gürcü arkadaşaımız taksici.Sağlam güvenilirdir. İyi Türkçe bilir.İrtibata geçeriz.
  • merhaba,kısmetse ağustosta bende st.petersburga gidicem fazla yol yordam bilmediğim için tur şirketi ile gidicem ilk başta merak etiğim agustos 8 gibi hala beyaz geceler devam ediyor mu?kısacası hava ne zaman kararır o vakitte?birde seyahat sigortası yaptırmadım sorun olur mu?
  • rusya remen bok çukuru, nasıl yaşıyorsun orada, devletin karışmadığı bol miktarda bulunan neo nazi militanlarından, omon denilen resmi örgüttende bahsetseydin...
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben bir arkadasımla birlikte agustosun 20 sinde 4 gunlugune st. petersburga geliyorum, havalar nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: massai mara

merhaba,kısmetse ağustosta bende st.petersburga gidicem fazla yol yordam bilmediğim için tur şirketi ile gidicem ilk başta merak etiğim agustos 8 gibi hala beyaz geceler devam ediyor mu?kısacası hava ne zaman kararır o vakitte?birde seyahat sigortası yaptırmadım sorun olur mu?

Ağustos ta devam ediyor bildiğim kadarı ile.Beyaz geceler derken günlük güneşlik değil.Alacakaranlık gibi oluyor.Sanki.bulutlu bir kış günü gibi..

Özelden iserseniz taksici arkadaşın tel.atayım .Size çok yardımcı olacaktır.Tur şirketi ile gitmek gece gündüz sizinle ilgilenecekleri anlamına gelmiyor.Hatta ilğinin başı paradır.Hanlan kardeşim iyi bir dosttur.Turist kazığı yemeziniz.
  • massai mara M kullanıcısına yanıt
    Ben 10 /15 eylul st petersburgda olacagım. Turkce bilen taxisi arkadasın iletişim bilgilerini alabilirmiyim.. Bir de oarada yuruyerek gezdirecek turkce bilen rehber varmı... Sımdıden tesekkurler @massai mara

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.