Şimdi Ara

Stanley Buzluk HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Mangala pikniğe giderken yiyecek içecekleri soğuk tutması amacıyla bir termos arayışındaydım. Baktım araştırdım Stanley önerdiler ben de 15 litrelik olandan aldım. Fakat aldığım buzluk, yan ya da ters çevrildiğinde içinden su akıtıyor. Bu durum normal midir acaba? Evet ürünü yan ya da ters kullanmayacağız fakat su kaçırması, içine hava aldığını gösteriyor gibi. Buzluk tipi termoslarda su akması normal mi acaba?

Teşekkürler.

Stanley Buzluk HK.

• Sitesinde sızdırmaz yazıyor.

stanley 1913
    Stanley Adventure Series Easy CarryLunch Cooler | 6.6L
    https://eu.stanley1913.com/products/adventure-easy-carry-outdoor-cooler-7-qt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ydn06 kullanıcısına yanıt
    Garantiye veriniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nereden aldınız ? orijinal olmayabilir.

• stanleyin orjinal mataraları bile 3-4 bin tl iken termosa 15 binden aşağı verdiysenız kesin sahte.

• Kutupayısı distribütör zaten biliyorsunuz. Ürün, Kutupayısı garantili bir ürün. Orijinal yani, bandrollüydü. Aradım kendilerini sordum, durumun normal olduğunu, tüm soğutucu tipi termoslarda ters çevrilmelerde su sızıntısının olacağını söylediler. Fakat emin olamadım sizlere de sormak istedim.

Bu arada sırf test için, ürüne bir soğuk su koyup, yanına da 2 adet buz aküsü yerleştirdim. 18 saat sonra kapağı açıp baktığımda su ilk koyduğum kadar olmasa da gayet soğuktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 27 Eylül 2023; 22:21:35 >
  • some_one kullanıcısına yanıt

Hocam burada sızdırmaktan kasıt, hava sızdırması olabilir mi? Zira ürünün Türkçe açıklamasında şöyle bir ibare var:

Ürün Teknik Özellikleri

• Hacim:15 LT 
    • Ağırlık: 3.1 kg
    • En: 32,5 cm Boy: 42,5 cm Yükseklik: 28,5 cm 
    • Sızdırma yapmaz conta. Soğuğu içeri hapseder.
    • Soğuk: 36 Saat

Ürün Özellikleri

• Daha dayanıklı olması için sağlam menteşe ve tutacak.
    • Kapağın içi ve gövde yalıtım amaçlı köpük kaplı 
    • Stanley termosları taşıyabilmeniz için üstte ayarlanabilen elastik ipler 
    • Dayanıklı yapı + düz kapak. Sandalye olarak kullanılabilir. 
    • Normal soğutucuların 2,5 katı daha fazla yalıtım köpüğü. %40 daha uzun süreli soğukluk.

--

SAĞLAM VE DAYANIKLI

Dayanıklı contası ile kilitlenen kapak sızdırma yapmaz. Soğuğu içeride hapseder. Güçlendirilmiş menteşe ve kilitler son derece dayanıklıdır.

SIZDIRMAZLIK:

Kapak ve tahliye tapası üzerindeki silikon conta, üstün yalıtım sağlar ve bu soğutucuyu, mandallar kilitlendiğinde tamamen sızdırmaz hale getirir

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Amazonda 1 e var ?

• ydn06 kullanıcısına yanıt
    Hocam urununuz orjinal eger kutup ayisindan aldiysaniz.. kapak sizdirmama ozelligi olmaz bunlarda bana da mantikli gelmedi sizdirmama olayi...stanley o tarz urunler icin cevirmeli filan yapiyor...cunku kapak sikistirmali kapatmali filan degil.

• bertuqwerty B kullanıcısına yanıt

1000 tl ye 50 cc termos suluk bulamazsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Stanley 16OZ CLASSIC TRGR- ACTN Bardak HGRN EU
    600 kusure de var.

• infinite kullanıcısına yanıt

%30 civarı gümrük vergilerini de ekleyince 6000 ediyor zaten.

• Yan ve ters çevirirsen tabi su akar. Üst kapağı kapak sadece toz girmesin diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Almanya'dan getirirsiniz, ekstra gümrük vergisi yok. Sadece alış fiyatından kdv ödenir. Satış yaptıkça da ödenen KDV'den düşer. Sitedeki fiyatlar da oranın KDV dahil fiyatı, navlun da ucuz. 1 tır termosu 3500 Euro ödeyerek getirirsiniz. Parça başına 5 euro bile eklemez. Peki nede iki katına satılıyor? İthalatçı liste fiyatlarında euro üzerinden satıyor bayilere, onlar da aldıkları günün kuruna göre mal alıp, satıp aynı malı yerine koyma derdinde. 1-3 ay sonraki yeni stok ürünü kaça alacağı belli olmadığı için ayrıca toplum nezdinde Stanley ürünlerine oluşan abartılı kalite algısı da bunu perçinliyor. Sonuçta alternatifi olan bir ürün ; Thermos, Zojirushi. Stanley artık tasarım bile yapmıyor. Dümdüz bas geç. Hiç sevmiyorum böyle şeyleri.

• Hocamlar burada bahsedilen sızdırma, sanırım hava açısından sızdırma. Galiba buzluğun içinden dışarı herhangi bir hava sızdırması(soğuk sızdırması) olmadığını, veya varsa bile çok az olduğunu belirtiyorlar. Stanley buzluk, bildiğiniz termos tipi buzluk. Hani şu mangala pikniğe giderken içine buz ya da soğuk su attığımız buzluk. Bazı dostlar karıştırmış olabilirler.

Stanley Buzluk HK.
    Stanley Buzluk HK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 29 Eylül 2023; 16:1:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.