Hocam sakin olun bir app patladı diye format atmaya gerek yok :) ![]() “Something's up with our online services, but we're on it. In the meantime, you might not be able to connect to online modes, buy games, or log in to your account. We’ll get you back in your game as soon as we can.” https://twitter.com/EAHelp/status/1654116969195470853?cxt=HHwWioC83dOnzfQtAAAA< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 4 Mayıs 2023; 17:8:27 > |
STAR WARS Jedi: Survivor [PC ANA KONU] (21. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Göçmüş galiba Twitter sayfasında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKHAN 07 -- 4 Mayıs 2023; 17:11:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Girebilen var mı oyuna
Yılın cyberjunkı.
-
Düzelmiş app.
-
Store dan rebel paint aldım ama bd-1 renklerinde çıkmıyor bu.
Oyunu herkese öneririm star warsu sevmem ama oyun tomb raider assassins creed karışımı kaliteli bir oyun olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Mayıs 2023; 19:25:29 > -
Son zamanlarda artmaya başladı optimizasyon poblemli oyunlar bu can sıkıcı olmaya başladı güzel oyun ama çok teknik sorunlu oyun
-
-
İnsallah ekran kartı degıstırdım diye oyuna sahip degılsınız hatası vermez öyle saçma sapan hatalar verıyormus
Star wars oyunu bana göre battlefront online dır. Single saçma sapan oyun yapacaklarına battlefront 3 çıksaydı. Bomboş bir oyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu açmasına açar da performansta sıkıntı olabilir, Youtube'da benzer sistemle yapılan test videolarını vs izlemeniz sizde de nasıl çalışacağı hakkında fikir verebilir.
Requiem for a Bricktwitter
“fantastic game design”https://twitter.com/BrickRequiem/status/1653795574217580544 -
Ram kullanımı 16gb ı geçiyor bazı yerlerde ray tracing açıkken 22gb ı geçmişti.
3. Gezegende uzun bacaklı bineğe bindiğimiz yerde oyundan 3nkere attı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3090 ıle 70 zor alıyordum 7900xt ıle 139 veriyor rtx kapalı Amd desteklı olduğu ıcın mı acaba oyun
bu korkunç bir yapay zeka başarısızlığı ya. ve bunun oyunun bozukluğu ile alakası olduğunu da düşünmüyorum tamamen tembel kodlama bu
-
doğrudur genel olarak konsollara göre yapıyorlar oyunları. Konsollarda amd tabanlı olduğu için olabilir diye düşünüyorum.
-
Dünya varmış çok stabil suan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X