Şimdi Ara

STAR WARS: JEDI FALLEN ORDER[PS4 ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
12
Favori
28.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu oyunun 2 si çıkacak diyorlar doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reklam80

Bu oyunun 2 si çıkacak diyorlar doğru mu?
    Dogru.
  • Oyunu kutulu takasla almıştım. Sanırım oyunun ortalarında haritada kaybolup çıkışı da youtuba bakmama rağmen , birkaç saat boyunca bulamayınca , sinirlenip oyunu göndermiştim. Sağlam indirim görünce tekrar alıp baştan başlamayı düşünüyorum. Dövüş sistemi ve hikaye çok iyiydi. Save sistemi ve haritada kaybolmak ise sıkıcıydı bana göre.Yada ben bulamadım bilemiyorum.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Meditasyon training moda ulasmak icin illa bir kere bitirmemiz sart mi?

Edit : Tamam ogrendim bir kere bitirmemiz lazimmis oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0number-one0 -- 15 Mayıs 2020; 10:21:56 >
  • 26 saatte bitirdim hala da 10 puan lazımdı tüm yetenekler için.meditasyondaki alıştırma oyunları için oyunun sonuna doğru bir şansınız var, oyunun başında dalıyorlar.
  • Oyunu pc de 4k olarak oynuyorum grafikleri pek begenmedim ama oyun başarılı

• Ps store'da 200 liraya düşmüş hafta sonu indirimi olarak. Alınır mı bu fiyata? Yoksa black friday'i mi beklesem? Aslında bu oyuna 3-4 ay sonra anca başlarım. Sırada başka oyunlar var da ben alana kadar kur fırlar gider sonra bu fiyatları ararım diye korkuyorum.

• jungleboogie92 J kullanıcısına yanıt

Oyundaki haritayı çözmek gerçekten sinir bozucu ve zaman kaybettiren bir olay. Çok bıktırıyor bu harita olayı oyunda. Onun haricinde güzel bir oyun. Ben 250 tlye kutulusunu almıştım 200 tl güzel fiyat maddi açıdan imkanınız varsa alın derim.

• Selamlar oyun ea play e gelmiş galiba oynamayı düşünüyorum ama acaba oyun yeni nesil güncellemesi alacak mı ? Bilgisi olan var mı ?

• Oynu yeni aldım bu oyunda online mod yok mu bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • dnz10 kullanıcısına yanıt
    Yok sadece hikaye odaklı oyun bu oyun
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben online oyun vardır diye bakmadan aldım neyse battlefront 2 ye devam
  • Oyunu PS5'te oynadım ilerleyişi, hikayeyi beğendim zevk alarak oynadım çok zevk aldım yazardım lakin şu haritada yer bulamama işi, sağdan soldan örümceklerin keçilerin zombilerin fırlayıp musallat olması, boss fightların sinir bozucu olması işi baltaladı.

Jedi Master olarak oynadım bir alt zorluk çok kolay görünüyordu zorluk trophysi de yokmuş boşu boşuna kanser ettik kendimizi :D

Bir de oyun Ps5'te 60 FPS fakat oyun içi grafikleri kötü geldi daha iyi grafiklerle yapılmış olsa mükemmel bir harman olurdu Metacritic 90 falan olurdu.

Onun haricinde oynamayan varsa tavsiye ederim çok güzel oyun acaba devamı gelir mi ki

• Oyun mediamarktta 150 tlye kadar düşmüş kutulusu. Koleksiyon yapan varsa kaçırmasın derim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bug'lari duzeltsinler once
  • Oyuna bir hevesle başladım ama yaklaşık 2 saat oynayıp kapattıktan sonra bir daha açasım gelmedi. Oyuna başlangıç olarak koyulabilecek en kötü haritayı koymuşlar. Souls serisinin gözünü seveyim hoplama zıplama derdi yok.

Oynanış çok zevkli görünüyor ama ben soulslike combat sistemi ve karakter gelişimi olan bir oyun arıyorum bu oyunda ilerlesem de tatmin olmayacağım gibi.

• Oyun güzel fakat haritada yer bulamamak ve bunun sürekli olması, ana gemiye dönmek için geçtiğin yerlerden dönmek zorunda olmak oyundan biktiriyor, bir de niye bu kadar bulmaca olmak zorundaydı ki bu oyunda ? Toplu olan kısımda roket lig oynuyormuş gibi hissettim kendimi,
    Ekrana nereye gidileceğini dair bir tane ok vs koysalar çok daha iyi olabilirmiş ama maalesef her an haritada kaynoluyorsunuz ve alakalı alakasız keçiler böcekler fırlıyor sağdan soldan,
    Daha farklı bekliyordum ama maalesef bu bilmeceler ve sürekli haritada kaybolmak bıktırdı sadece bitsin diye oynuyorum,
    Ea play ile almıştım 1 aylık, onun haricinde bence para verilip alınmasa daha iyi olur diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.