Şimdi Ara

STAR WARS: JEDI FALLEN ORDER[PS4 ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
12
Favori
28.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Force Unleashed ve Force Unleashed 2 oynamıştım 360'da, umarım o tarz bir oyun yapmışlardır. Dark Souls ve Açık dünya manyaklığı baydı artık. Taş yerinde ağırdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Bugün 21.30 da Hindistan psnden alanlar için indirmeye açılacak. Heyecanlıyız bekliyoruz.
    oyuna başlama saati de bu kadar değişiyor mu hindistan psn için?

cuma akşamı 21:30'da mı oynayabileceğiz acaba?

çünkü normalde ayın 12'si olduğu an us psn'de download açıldı
  • defected kullanıcısına yanıt
    Hindistan psn'den alanlar 14 Kasım 21.30 da oynayabilecek. Us psnden alanlar ise 15 Kasım sabah 7 de oynuyabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 14 Kasım 2019; 2:51:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dark souls dinamiklerinden gerçekten gına geldi artık. Umarım öyle olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun inmeye başladı perşembe bu saatler de oynamaya başlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan3734 -- 12 Kasım 2019; 21:39:50 >
  • Cihazı açık bırakmıştım evden çıkarken. İnmeye başlamış oyun

STAR WARS: JEDI FALLEN ORDER[PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 12 Kasım 2019; 21:51:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zorluk ve gelişim ögeleri,Dark Souls gibiyse benden uzak olsun bu oyun!!
    Oyun dünyasında bir şeyin suyunu çıkarmasalar olmaz!Nedir bu Dark Souls merakı..Efendim,çok zormuş ama oyunu öğrenince git gide kolaylaşıyormuş!!Niye oyunda sürekli ölüp baştan başlayayım?Aksiyon oyunu denince Onimusha,Ninja Gaiden,God of War vb oyunlar gelir!Bunlar çok mu basit oyunlar?Zorluk derecesi oldukça kararında keyif veren oyunlardı.
    Sonuç olarak Souls,Bloodborne serisi devam etsin,sevenleri bu oyunlardan mahrum kalmasın ama bu tarz oyunların sürekli öl ,Bonfireden başla şeklindeki insanı oyundan soğutan tarzı ,artık her aksiyon oyununda kullanılmasın!

• quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Hindistan psn'den alanlar 14 Kasım 21.30 da oynayabilecek. Us psnden alanlar ise 15 Kasım sabah 7 de oynuyabilecek.
    anladım. tam tersi oluyor yani o zaman?

ilginç
    İlginç değil hocam güneş doğudan doğup, batıdan batıyor. Bu yüzden de en doğudaki ülkeden itibaren saatler başlıyor ve ona göre batıya doğru saat farkları oluşuyor. Yani Hindistan, Amerika’dan 9.5 saat önce 15 Kasım’a giriyor. Olay bu yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

İlginç değil hocam güneş doğudan doğup, batıdan batıyor. Bu yüzden de en doğudaki ülkeden itibaren saatler başlıyor ve ona göre batıya doğru saat farkları oluşuyor. Yani Hindistan, Amerika’dan 9.5 saat önce 15 Kasım’a giriyor. Olay bu yani.
    hahah o yüzden demedim ya

download geç başladı ama oyun erken açılıyor
    Ha pardon hocam ya ben sonradan dahil olmuşum o zaman muhabbete

• ea access ne işe yarar arkadaş insan 1-2 saat en azından demene açar çakallar acces üyesi olanlara kozmetik ürün veriyor neymiş ışın kılıcı rengi turuncu olacakmış
  • Oyunu e3'ten beri takip ediyorum. Yayınlanan bütün videolara görsellere vs aşinayım. Disneyin sw serisinin içine ettiğinden beri rogue one'la birlikte iyi olacağını düşündüğüm tek yapım. Yalnızca metroidvania ayağına evrende çok bulunmayan 'zamanı durdurma, yavaşlatma' gibi mekaniklerin eklenmesi beni tedirgin ediyor. Onun dışında şimdiye kadar beni üzen tek bir detay olmadı.

Güzel bulduğum ve beni heyecanlandıran bir sürü nokta var. Son zamanlarda gördüğüm en iyi hikaye anlatımlarından biri olan titanfall 2 yi yapan ekip, yani respawn oyunun yapımcısı. EA'da son dönemlerde kendini düzeltmeye çalışıyor. Muhtemelen respawna ea'dan da yetenekli elemanlar oyunun gelişim aşamasında gitmiştir. Yani bir yardımlaşma söz konusu olduğundan eminim.

Respawn'ın masalsı bir hikaye anlatım tekniği var. Titanfall 2 yi bitirenler demek istediğimi anlar. karakterin titanı ile olan dostluğu iyi yansıtılmıştı. Bir fps oyunu olmasına rağmen müthiş platform öğeleri vardı mesela.

Ana karakter starkiller galen marek gibi yazılan tüm evrenin anasını ağlatan yeteneklere sahip değil. Evrene kesinlikle daha yakın duruyor.

Souls mekaniklerinin kullanılması konusunda kaygılar var. Son dönemde bu kaygıları anlayabiliyorum. Ama dediğim gibi firma yetenekli. Bu mekanikleri ne kadar olumlu yönde kullanırlarsa oyun gerçekten o kadar iyi olacak. Öcü görmüş gibi souls mekaniği lafını duyunca irkilmeyin. Bu sistemi çok iyi kullanabilen firmalar oldu.

Ve bana kalırsa kilit nokta şu; oyun kendini başka bir şeymiş gibi hiç göstermedi. Downgrade yiyebilecek bir grafiği yok. Bir şeyde iddaada bulunuyor, ve o iddaa ettiği şey bazılarının yaptığı gibi kör göze parmak hype yaratmaya çalışmak değil gerçekçi olmak yönünde. Satış olarak preorderda istenen başarı bu oluşmayan hype yüzünden çok iyi olmayabilir. Ama uzun vadede, oyun gerçekten iyiyse firma nezdinde kesinlikle olumlu yönde olacaktır.

• PC konusunda bi arkadaşa yazmıştım, burada da konusu geçince buraya da yazayım. Oyun tarz ve dizayn olarak soulslike olacak ama onlar kadar zorlayıcı ve cezalandırıcı olmayacak. Yapımcılar açıklamıştı bunu zamanında. O açıdan tedirgin olan arkadaşlar dert etmesin bence

• Pek ümitli değilim ben oyundan. Şimdiye kadar izlediğim videolardan yapay zekayı, animasyonları falan pek beğenmedim. EA Access ile dener beğenirsem alırım diyordum, EA Access denemesi gelmeyecekmiş.

Vault'a eklenince görüşürüz o zaman artık.
  • Beklenenden iyi çıkacak diye hislerim var. (Tahmindir) :))

EA oyunun yapımcısı Respawn'ın ayağını kaydırmak istemişti resmen TİTANFALL 2 oyununda. Call of Duty ve Battlefield çıktığı zamana oyunun çıkış tarihini aldı ki yüksek ihtimalle firmayı daha uygun bir rakama satın alsın. Respawn artık bir EA stüdyosu olduğu için ben oyunun gerçekten beklenenden iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü Respawn Titanfall oyunlarında da gördüğüm gibi platform mekaniklerini, vuruş hissini ve hikaye anlatımını çok iyi kotarıyordu. Beklentim yüksek. Yürü be Respawn , Visceral Games'in (Dead Space serisini yapan firma) makus talihini sen yaşama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egonschiele -- 13 Kasım 2019; 14:15:5 >

• Twitch’te oyunu oynayanlar var şu anda.

• Oyun spota 280 liradan giriş yapmış.

• Oyunda
    Double bladed lightsaber var. çok hoş olmuş.

Ayrıca işin kılıcı baya costumize edilebiliyor. Renginden materyaline kadar. Çıkınca daha detaylı görürüz. Flashback'ler de güzel düşünülmüş. Son vuruşu vurduğumuzda yaratıklar parçalanıyor. Umarım aynısını stormtrooplerlarda da vardır. Fakat oyunun mekanikleri Dark Souls ile çok çok benziyor. Her ne kadar Souls kadar zor gözükmese de Starkiller ile yaptığımız gibi vahşet yapamayacağız. Bence mantıklı da ölmüş zira Starkiller baya güçlüydü. Hatta Darth Vaderdan (Anakinden değil.) daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Tabi güçlü olması bir yana aksiyonu da çok güzel değildi.

• İstedikleri oyunu 280 liradan çıkarırlar, hype oyuna 359 lira fiyat çekerler. Psn kan emici, spotçu ayrı kan emici olmuş.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.