Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
578.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blizzard warcraftla starcraftı karıştırdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

Starcraft 3 Aralık'ta piyasaya sürülebilir.

Kaynak:http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13861

bence Starcraft 2 çıkmadan 3'ü piyasaya sürmez Blizzard.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

Starcraft 3 Aralık'ta piyasaya sürülebilir.

Kaynak:http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13861

bence Starcraft 2 çıkmadan 3'ü piyasaya sürmez Blizzard.

yanlış anladın bak cümle şöyle olsaydı doğru anlardın

starcraft, 3 Aralık'ta piyasaya sürülebilir

• warcraft 3 motorunu geliştirip kullanıyolar sanırım,yani iğrenç olacak

blizzard starcraft 1 i nasıl yapmış akıl erdiremiyorum,heralde geliştirici takım sc1 i yapıp ayrılmışlar firmadan
    yoksa blizz mi ıh ıh,cümbüş janjanlı grafik yapıp ego tatmin edici oyun yapar bunlar millette bağımlı olur başka bişi değil
    sc1 muhteşem bi oyun hala oynarım,lakin blizzin diğer oyunları zaman yemeye çalışan parazitimsi kod yığınlarından başka bişi değil
  • oyun ne zmn çıkcak yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_alert22

oyun ne zmn çıkcak yaw

When it's done
  • quote:

Orjinalden alıntı: poopsy

warcraft 3 motorunu geliştirip kullanıyolar sanırım,yani iğrenç olacak

blizzard starcraft 1 i nasıl yapmış akıl erdiremiyorum,heralde geliştirici takım sc1 i yapıp ayrılmışlar firmadan
    yoksa blizz mi ıh ıh,cümbüş janjanlı grafik yapıp ego tatmin edici oyun yapar bunlar millette bağımlı olur başka bişi değil
    sc1 muhteşem bi oyun hala oynarım,lakin blizzin diğer oyunları zaman yemeye çalışan parazitimsi kod yığınlarından başka bişi değil

Yazık

• quote:

Orjinalden alıntı: fod

quote:

Yazık

kesinlikle katılıyorum hiçbişey anlamıyo bu adam stratejiden sadece grafik gözü ile m, bakıyo onuda anlamış deilim w3de ki grafik bence süper.blizzard kötüyse dünya salak ozaman 1o milyon wow oynayan adamda gerizekalı. benim oynadıım en iyi oyunlarda bu marka var

• zerg e yeni bi ünite gelmiş "hamile zergling " gibi duruo (Subsequent observations have revealed it to be a morph of the zergling, the most numerous zerg subtype) burdanda anlayacaıımız gibi zling ten türetme bi ünite
    yuvarlanarak hareket edip kendini patlatmak suretiyle karnındaki acid i alana "splah damage" olarak vuruo ------------------------
    adı:::::::::::::::: BANELING

http://www.starcraft2.com/features/zerg/baneling.xml

Bana kalırsa ilk oyunda çok yararlı bi ünite olmasına rağmen üretimi zor ve pahalı olan "infested terran" ünitesinin yeni oyuna uyarlanmış hali ve zerg in çarpışma sırasında hissedilen splash damage eksikliiini gidermek için revize edilmiş bi ünite... massive attack tan yararlanan bi ırk için çok yararlı bi ünite ancak oyun dengesine nası etki eder onu görmek lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: Confusion

zerg e yeni bi ünite gelmiş "hamile zergling " gibi duruo (Subsequent observations have revealed it to be a morph of the zergling, the most numerous zerg subtype) burdanda anlayacaıımız gibi zling ten türetme bi ünite
    yuvarlanarak hareket edip kendini patlatmak suretiyle karnındaki acid i alana "splah damage" olarak vuruo ------------------------
    adı:::::::::::::::: BANELING

http://www.starcraft2.com/features/zerg/baneling.xml

Bana kalırsa ilk oyunda çok yararlı bi ünite olmasına rağmen üretimi zor ve pahalı olan "infested terran" ünitesinin yeni oyuna uyarlanmış hali ve zerg in çarpışma sırasında hissedilen splash damage eksikliiini gidermek için revize edilmiş bi ünite... massive attack tan yararlanan bi ırk için çok yararlı bi ünite ancak oyun dengesine nası etki eder onu görmek lazım

zerglinlerden mutate edilerek oluşuyor. ama ben yine de o kadar uzuc olacağını sanmıyorum. baya bir gaz isteyecektir.

zergling 1 mineralse zergling başına 25 veya 30 gaz ister diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: himmet_dal

quote:

quote:

Yazık

kesinlikle katılıyorum hiçbişey anlamıyo bu adam stratejiden sadece grafik gözü ile m, bakıyo onuda anlamış deilim w3de ki grafik bence süper.blizzard kötüyse dünya salak ozaman 1o milyon wow oynayan adamda gerizekalı. benim oynadıım en iyi oyunlarda bu marka var

Hayal gücü azcık geniş olan adam zaten wow wc3 diablo gibi oyunlardan etkilenmez,direk kusar.

Wc1 ve 2 de güzeldi onlara lafım yok

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: himmet_dal

quote:

quote:

Yazık

Hayal gücü azcık geniş olan adam zaten wow wc3 diablo gibi oyunlardan etkilenmez,direk kusar.

Wc1 ve 2 de güzeldi onlara lafım yok

diablo ya toz kondurmam o ayrı bi konu:)Fakat insanların hayal güçlerini böyle ölçemezsiniz...hayal gücü her konuda her şeyde başlı başına bağımsızdır ki hangi konuda olursa olsun bir insanın hayal gücü yaptığı işle oynadığı oyunla kullandığı malzemeyle v.s v.s v.s ölçülemez bilinemez...ilerde ufak bir oda da sadece oturmak isteyen birinin bile hayal gücünü bilemezsiniz örnek olarak bunu verebilirim...

• Doğru söylüyorsun,biraz agresif yaklaştım.
    Fakat sc1'i oynamış ve sevmiş biri, sc2 nin screenshotlarını-vidyolarını gördükten sonra nasıl "güzel olacak" diyebilir ki,ne kadar kötü görünüyor oyun ya inanamıyorum.
  • önemli değil;)
    oyun ne zaman çıkacak tam tarih belli oldu mu acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 25 Haziran 2008; 11:53:13 >
  • en güzel strateji oyunlarından biri starcraft.inşallah 2. oyunu çıkar
  • quote:

Doğru söylüyorsun,biraz agresif yaklaştım.
    Fakat sc1'i oynamış ve sevmiş biri, sc2 nin screenshotlarını-vidyolarını gördükten sonra nasıl "güzel olacak" diyebilir ki,ne kadar kötü görünüyor oyun ya inanamıyorum.

Starcraft'ı oynamış ve sevmiş biriyim. Starcraft 2'de güzel olacak. Tek sevmediğim Dark Templar'ın yeni görüntüsü sadece.
  • Starcraft II, yeni ekran görüntüleri

Blizzard, dün açıkladığı Diablo 3'den sonra bugün de yeni Starcraft II resimleri yayımladı. Hem singleplayer olarak hem de Blizzard'ın online sunucusu Battle.net aracılığıyla oynanabilecek oyunda, Terran, Protoss ve Zerg ırkları bulunacak.

http://palgn.com.au/media.php?id=11994

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 30 Haziran 2008; 0:55:34 >
  • şu an oyunun sitesine erişilemiyor. güncelleme yapıyorlar herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

quote:

Orjinalden alıntı: Cryp2nyte

quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Gerçekten çok sevindim.Diablo'nunda devamının gelecek olması çok iyi bir haber.

PC oyunculuğu öldü diyenler hala bu düşüncelerinin arkasında mı acaba ?

PC oyunculugu olmezzz

hayatta ölmez next genler ölse bile pc bitmez naa şuraya yazıyorum

Özellikle Fps'lerde

• Biraz daha para kazanayım diye aynı anda 2-3 farklı platforma yönelik oyun hazırlayıp dolayısıyla da vasat oyun çıkaran bir firma olmadığı için Blizzard'ı tebrik etmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.