Şimdi Ara

Stardew Valley Resmi Türkçe Dil Desteği (Android ve iOS için de Türkçe!) (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.455
Cevap
36
Favori
104.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dufresneee

Evet, resmi olarak gelecek. Bu arada yüksek olasılıkla ocak ayında çıkacak.
    Bu yazınızı okudum kış indirimlerden fırsat satın aldım.. Takipteyim..
  • Ellerinize sağlık çok güzel oldu.
  • eli kulağında sanırım?
  • @dufresneee Hocam bilgi verebilir misiniz?
  • Geçen hafta çeviri ve dosya kontrolünü tamamlayıp dosyaları teslim ettik. Test için yapımcıdan haber bekliyoruz.
  • quote:

Geçen hafta çeviri ve dosya kontrolünü tamamlayıp dosyaları teslim ettik. Test için yapımcıdan haber bekliyoruz.
    Yine önceki çevirilerdeki gibi beta testi mi olacak? Yoksa sadece siz mi test edeceksiniz?
  • Onu bilemiyorum. Bir bilgi yok ne yazık ki.
  • quote:

Onu bilemiyorum. Bir bilgi yok ne yazık ki.
    bi gelişme olursa bizede haber edin lütfen
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Resmi çeviride yeni oyuna başlamak gerekicek mi? coop desteği olucak mı oldukça heyecanlandım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaiqTheLiar

Resmi çeviride yeni oyuna başlamak gerekicek mi? coop desteği olucak mı oldukça heyecanlandım.
    Muhtemelen yeni oyuna başlaman gerekir. Resmi çeviri son sürüme uyarlanmış olacağı için Co-op desteği de olacaktır.
  • Daha önce gelen güncellemelerde nasıl olduysa yine öyle olacaktır. Eğer güncelleme sonrasında, eski kayıtlarınızı kullanamadıysanız, yeniden başlamanız gerektiyse aynı durum geçerlidir. Dediğiniz gibi Co-Op desteği de bulunacak. :)
  • günler geçmiyor her dakika herifin twitterına steame bakmaktan gözlerim yoruldu güncelleme beklemekten ciğerim soldu
  • türkçe destek geleceği için aldım
  • Sabırsızlıkla bekliyorum ne zmaan çıkıcak bi bilgi varmı allah için birşey söyleyin :( kaç gündür bekilyoruz yav
  • Nerepla350 N kullanıcısına yanıt
    oyuna güncelleme geldiği an gelecek türkçe yama fakat oyuna güncelleme ne zaman gelir belli değil

• birkaç ay içinde gelmesi planlanıyor dediler haberiniz olsun :(

• birkaç ay içinde geleceğini söylüyorlar
  • Nerepla350 N kullanıcısına yanıt
    öff gerçekten bıktırdı
  • moralim bozulmadı değil aga :( kim bilir ne zamana gelir bekle dur yapcak bişi yok :(
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.