Şimdi Ara

Station wagon araç tavsiyesi arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar station wagon araç almak istiyorum. 20 bin TL civarı bi bütçem var. Tavsiyeleriniz nelerdir? Bu arada ticari olarak kullanmayacağım. Az yakan, konforlu, parçası uygun bi araç lazım. Şimdiden teşekkürler

• Megane 2 sw yada ford focus sw önerecektim ama bütçeyi 28-30 bine çekmeniz lazım. Sanırım alınacak en uygun sw Tata marina olacak. Onun da parçası, kronik sorunu nedir bilmiyorum.
  • 20 bine anca toros bulabilirsin hocam. 25 bine astra ve ya focus sw iyidir üzmez
  • 98 toyota avensis bulabilirsiniz belki 20-21 e çıkmanız gerekebilir. MPV olarak mitsubishi spacestar 2000-2002 model bakabilirsiniz sw ile aynı işi görür.
  • Bu fiyatlara artık Renault Toros satıyorlar ama bütçenizi 23-24 civarına çekebilirseniz Megane I Sw alabilirsiniz.

Şu araç güzel duruyor

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1999-megan-wagon-ilk-sahibinden-588864501/detay
  • Cordoba station güzel olur
  • Focus sw iyidir.
  • Moueson
    Kendisi Renault Forum DH Yetkili Aktivisti olup gördüğü her yere Renault logosunu yapıştırır.
    Renault Megane gibi harikulade, fevkalade, on numara, muhteşem bir otomobil varken; S-class da neymiş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 19 Temmuz 2018; 0:37:34 >
  • Subaru Levorg
  • marea veya stile sw olabilir...
  • Dacia Logan
  • 20 bin lirası olan adama 30 bin liraya çıkmasını tavsiye etmek çok sağlıklı bir davranış olmayabilir. Adam 30 bin verebilse, zaten 30 bin verir.

20 bin liraya değil de, 15 bin liraya Fiat Tempra'nın Station olanlarından rahatlıkla bulabilirsiniz ama alınıp alınmama konusunda yorum yapamıyorum. O iş biraz cesaret işidir.
  • Kartal Slx
  • fiat palio weekend klimalı bile bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

20 bin lirası olan adama 30 bin liraya çıkmasını tavsiye etmek çok sağlıklı bir davranış olmayabilir. Adam 30 bin verebilse, zaten 30 bin verir.

20 bin liraya değil de, 15 bin liraya Fiat Tempra'nın Station olanlarından rahatlıkla bulabilirsiniz ama alınıp alınmama konusunda yorum yapamıyorum. O iş biraz cesaret işidir.
    Aynen hocam Palio Weelknd , BX ZX Station Wagon veya B3 Passat var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JNG9O -- 20 Temmuz 2018; 16:56:55 >
  • 1986 Passat Variant
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG9O

Aynen hocam Palio Weelknd , BX ZX Station Wagon veya B3 Passat var.

Alıntıları Göster
    Siz Palio'yu söyleyince, aklıma 1993 yılı civarı Corolla'lar geldi. Bu paralara o araçlardan da bulunabilir. Palio tabii ki daha yeni olacaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.