arkadaşlar ben 52lvl kız kılıççıyım wariorım statlerim nasıl olmalı?
bide oyun paası satın almak istiom aranızda satan varmı markette bağırıyolarwww.lolsale.com die ama öle sitelerde sorun çıka bilir die istemiom
warior san 100 str 100 dex yapıwer gerisini int git weya 150 50 int dex e de azıcık wer ilerde işini gorecek statlar bunlar
böyle paraları satan bi site daha var güvcenilir olduğunu duymuştum... bi arkdaş 1milyar(1,000,000,000gold) online oyun parası almış 130$ a..www.thepowerlvl.com yine doğru olması için googleden thepowerlvl de orda vardır...
sitenin içinde chat bölümü var ve adamlar 24 saat online...
bana dragon 9 a git bankanın ( dragon castle ) yanına git ve pazar kur bir malını 100 milyona sat biz gelip alcaz dediler...
gittim pazar kurdum ve pazarı adını kendi nickim koydum sonra basit bir gemi 100 milyona satışa koydum...
"fasssss" nicinde bi adam geldi aldı ve sonra cıktı oyundan....
10 gün içinde bir kere daha almayı düşünüyorum aynı siteden ve diğer sitelerden daha ucuz....
100 milyonu 12.99 dolara aldım....
TAMAMDA BİRADER GUVENİLİR Mİ BU SİTE??????TAKLAYA GELMEYELİM
www.offgamers.com güvenli thepowerlvl i bilmiyorum denemedim henüz
bende wairor rod'um statlar nasıl olmalı.Yaşlı ded olmam bişey değiştirir mi?su anda 20 dex str 133 gerisi int gidiyorum level 43
arkadaşlar siteler için teşekkürler bişi dicem aranızda istanbulda oturan varmı bide benim statler 100str 30dex gerisi full int 55lvlyim
abi tamam siteden parayı alıcas da peki bu siteler ek kart yada herhangi bir banka hesabı kabul ediyormu yoksa havale ile mi gonderiyoruz parayı ?????...
bunlar yabancı siteler.sadece kredi kartı veya paypal kabul ediyorlar.
www.buy-hero-online.com
aksam burdan aldım ben sorun cikmadi. 20 dk icinde parayi verdiler. bence gayet güvenilir. tabi biraz ingilizceniz olması gerekiyor.
peki spear mystic ise ne yapacas?????full str mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme