Şimdi Ara

Steam bakiye yüzde 25 den satılık (01.11.2023 güncel limit 12000 TL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
11
Favori
13.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadasa gerekli bilgilendirme yapıldı.

uzun bir ara kendisine ulasamadım vermiş oldugu hesaba ücret iadesi yaptım geri benim hesabıma dönmüş sonradan bilgimiz oldu.

ücret iadeniz yapılacak ona göre güncellersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilikya01 -- 5 Ağustos 2023; 10:40:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kilikya01 kullanıcısına yanıt

merhaba. bakiye güncel mi

• Street figher 6 almak istiyorum yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an gift ban mi var acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mesaj atan arkadaşlara cevap verildi.

bekleyen arkadaşlar için oyunların bir kısmı gönderildi

gerekli bilgilendirme ayrıca yapıldı

oyun alan arkdaşlara tekrardan hayırlı olsun.

• Merhabalar, gift banınız kalktı mı?

• musaitlik olrsa dm lutfen

• elden ring 1000 tl ise siz kaça veriyorsunuz anlamadım olayı

• Hocam gift ban kalktığı zaman bana PM ile ulaşabilir misiniz?

• 11.08.2023 iade istedim, gece 1 gibi yatıracağını söyledi, beklemedeyim.

12.08.2023 1:30'a kadar bekledim, iade gerçekleşmedi. ek ödemenin yatmadığını söyledi. beklemeye devam edeceğini bu aralar 1-10 arası yattığını söyledi.

12.08.2023 10:00'a kadar bekledim, pazartesi gecesi(14'ünü 15'ine bağlayan gece) maaşının yatacağını ve gelmesi gereken ek ödemenin maaşla gelme ihtimali olduğunu söyledi. en geç pazartesi gecesi iadeyi gerçekleştireceğinin sözünü verdi. beklemedeyim.

15.08.2023 iade gerçekleştirildi. süreç hakkında ayrıntılı bilgilendirmeyi yarın yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaBr2 -- 15 Ağustos 2023; 1:42:35 >
  • CaBr2 C kullanıcısına yanıt

kardesim keske baştan göndermiş oldugum o iki oyunu kabul etmeseydin

para iadeni yapayım dediğimde beklerim demeseydin buraya yazmana gerek kalmazdı.

iadeni yapacağım ona göre gönderini güncellersin.

• Bende starfield için sıradayım. Arkadaş depremden dolayı gece eve girememesine rağmen sürekli bilgilendirme sağladı. Çok ilgili biri.

• DARKKNIGHT54 kullanıcısına yanıt

sağolun eksik olmayın anlayışınız için teşekkür ederim

bekleyen arkadaşların oyunlarını ve itemleri yavaş yavaş gönderiyorum

iptal edip iade isteyen arkadaşların iadelerini de "bu gece" ve "pazartesi gece" yapacagım

kendilerine söyledim buradan da yazmış olayım.

• GÜNCELLEME

12.08.2023 1:30'a kadar bekledim, iade gerçekleşmedi. ek ödemenin yatmadığını söyledi. beklemeye devam edeceğini bu aralar 1-10 arası yattığını söyledi.

12.08.2023 10:00'a kadar bekledim, pazartesi gecesi(14'ünü 15'ine bağlayan gece) maaşının yatacağını ve gelmesi gereken ek ödemenin maaşla gelme ihtimali olduğunu söyledi. en geç pazartesi gecesi iadeyi gerçekleştireceğinin sözünü verdi. beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaBr2 -- 12 Ağustos 2023; 10:13:38 >
    Çarşamba gününden Cuma günü için iademi istedim. Arkadaşla tamamen aynı şeyler bana da söylendi. Halen bir değişiklik yok, en geç Pazartesi gecesi ek maaş aldığında iademi yapacağını söyledi 11 gün bekledim, 2 gün daha bekleyeceğim. Pazartesi günü güncelleyeceğim burayı.
    Arkadaş söylediği gibi Pazartesi gecesi iademi yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkutcult -- 15 Ağustos 2023; 1:34:18 >
  • erkutcult kullanıcısına yanıt

evet farklı şeyler söylemek gibi bir durum olamaz zaten.

beklemeyip alışverişi iptal ettiniz bende iadenizi pazartesi gece yapacagımı söyledim (sebebi ile)

buradan da tekrardan yazmış olayım

alışverişi iptal edip para iadesi isteyen arkadaşların iadeleri pazartesi gecesi yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilikya01 -- 12 Ağustos 2023; 12:34:15 >

• Bakiye varsa 2000 üstü yazarmısınız fc ve starfield için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beklemedeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinkaShiranui -- 14 Ağustos 2023; 15:1:58 >

GÜNCELLEME

15.08.2023 iade gerçekleştirildi. süreç hakkında ayrıntılı bilgilendirmeyi yarın yapacağım.

• açıkçası paramı iade etmesi umrumda değil, dolandırıcı olduğunu da sanmıyorum. ama 15 gün süren oyalama ve yanlış bilgilendirmenin sonuna geldik. bir tuhaflık hissettiğim için şeffaflık adına paylaşıyorum.

bu süreçte beni sadece mecburiyetten dolayı oyaladığını düşünüyordum ama mesajların dökümünü çıkarırken yanlış bilgi verdiğini farkettim. son olarak malatya'da olan 5.3 şiddetinde gerçekleşen deprem nedeniyle adana'da içeri giremediğini söyleyince iade istemeye karar verdim. delil istenirse admine ya da foruma atabilirim.

tüm bu süreçte istersem iade alabileceğimi söyledi ama bu kadar bekledikten sonra iade almanın saçma olacağını düşündüğüm için iade istemedim. oyaladığını fark ettiğim anda iade istemeliydim ama sürekli yakın tarihe söz verince vazgeçip bekleyeceğimi söyledim.

süreci başından itibaren yorum katmadan yazıyorum.

01.08.2023 gift için gereken para gönderildi(toplamı 1000? üzeri bir alışveriş) en geç 03.08.2023 akşamına kadar giftlerin atılacağı söylendi.

03.08.2023 akşamı gift ban olduğu için atamadığını ve sık sık atmayı denediğini söyledi.

04.08.2023 toplamı 30? tutarında gift tarafıma iletildi. sepet ile gift atamaya steam'in izin vermediğini söyledi. kalanını atacakken tekrar gift ban olduğunu, kalanı için yedek hesaba bakiye ayarladığını, bu akşam öyle ya da böyle halledeceğini söyledi. akşam olduğunda ise diğer hesaba gerek kalmayabileceğini ve biraz beklememi söyledi. cevap vermeden uyudu.

05.08.2023 yedek hesabı kullanabilmesi için takas/pazar süresinin dolması gerektiğini ve yarın dolacağını söyledi.

06.08.2023 yedek hesabının takas/pazar süresinin hala dolmadığını aslında 02.08.2023 tarihinde itemleri attığını ve itemerin satamadığını söyledi. banının ise ne zaman kalkabileceğini ancak tahmin edebildiğini söyledi(en iyi ihtimalle ayın 9'u olarak hesapladık). alacağım ürünlerin indirim süresi yarın biteceği için yarın akşama kadar kesin halledeceğini, ürünlerin fiyatında bir değişim olursa yine de göndereceğinin sözünü verdi.

07.08.2023 yine olmadı, yarın öğle saatlerinde kesin olarak atacağını söyledi.

08.08.2023 işi çıktı ve bir saat sonra geleceğini söyledi. yine işi çıktı akşama geleceğini söyledi. akşam geldi ama yine atamadı. yarın 20.30'da yan hesabının steam takas/pazar banının açılabileceğini tahmin ettik.

09.08.2023 takas/pazar banı açılmadı. net tarih veremiyor.

10.08.2023 yan hesabının envanterine giremediğini söyledi. zaten o hesabında harcaması gereken parayı da harcamadığı(aktifleşmesi için 150? civarı harcaması gerekiyor ama kendisi 30? harcamış) yanlış bilgilendirmeyi fark ettiğim yer de burası. yan hesaba bakiye sağlama için atması gereken itemleri nasıl attığımı soruduğumda bi şekilde attığını söyledi. 02.08.2023 item attığını söylediği hesabını kontrol ettiğimde ise ayın 04.08.2023 tarihinde açılmış olduğunu gördüm.

Steam bakiye yüzde 25 den satılık (01.11.2023 güncel limit 12000 TL)

https://steamcommunity.com/profiles/76561198040988083 (ana hesap)

https://steamcommunity.com/profiles/76561199535321772 (yan hesap)

akşama arkadaşının geleceğini söyledi, onunla halledeceklerini söyledi. akşam olduğunda ise malatya'da olan 5.3 şiddetinde deprem nedeniyle adana'da evine giremediğini söyledi. 4 saat boyunca bekledim. en sonunda haber vermeden uyudu. attığım mesajlar karşı tarafa gidiyordu(çift tık) ama sabah olduğunda telefonun şarjının bittiğini ve akşam cevap veremediğini söyledi.

11.08.2023 dün arkadaşının hesapta sorun olmadığını söylediğini söyledi. 12 gibi evde olacağını ve giftleri atacağını söyledi. 12'de yine olmadı. bu noktada iademi istedim. gece vereceğini söyledi.

15.08.2023 iade gerçekleştirildi. iade gerçekleştikten sonra oyalama nedeniyle fiyatı artan ürünler nedeniyle zararımı karşılayıp karşılamayacağını sordum. daha önce söz verdiğinden farklı olarak ancak parayı almadan beklersem zararımı karşılayabileceğini söyledi. bu kadar güven zedelenmesinden sonra böyle bir yola tabii ki girmeyecektim. sonuç olarak alışveriş bitti.

ödediğim toplam 1350?

gelen gift toplam 20?

iade gelen toplam 1330?

almak istediğim ürünlerden birinin fiyatı bu süreçte 600?'den 1600?'ye çıktı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.