< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Steam bakiye yüzde 25 den satılık (01.11.2023 güncel limit 12000 TL) (4. sayfa)
-
-
birader bu cümleyi hangi kafayla yazdın? "ancak bu arkadaş bir şekilde o yorumu düzelttiriyor"
gerçekten şu forumda çok düzgün adamlar var ama sizler gibi de malesef çıkıyor
utanmasa birde dolandırıcı diyecek ama diyemiyor çünkü iftiraya girecek ve ben gereğini yapacağım korkuyor dolanarak konuşuyor.
neyse güle güle sana da.
Bana gelecek olursak bu arkadaş beni de Bugün akşam kesin yarın kesin sonraki gün kesin gibi sözlerle 8 gün boyunca oyaladı. İade istedim hesabım müsait değil gibi ilginç bahanelerle bir de iade için oyaladı. Biraz agresif davranmak zorunda kaldım tatsızlık çıkma noktasına gelince Sonunda iade yaptı ama özellikle iade süreci boyunca tutarsız sözleri nedeniyle stres yaşadım.
Gördüğüm kadarıyla başka kişilere de aynı mağduriyetleri yaşatmış. Yakın zamanda bu arkadaştan oyun alabilen var mı merak ediyorum. Bence yok. Ama herkesten para toplayıp bir müddet hesabında tutup daha sonra kendisinin karar verdiği bi tarihte iade yapıyor.
Kısacası uzak durun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazısmaları çıkaralım mı ne demişim
senin hesabın bir defa gift limit yemiş olayın cahilliğinden elinden beni suçlamak dışında bir sey gelmiyor
baştan söyledik birader durumu ona göre kabul ettin şimdi gelmiş ağlıyorsun
tatsızlık çıkmasınmış çıkarsa ne olacaktı çıksaydı ne olacak ?
steam konusunda zerre bilgisi yok burda fikir beyan ediyor.
Yakın zamanda kaç kişiye oyun teslim ettin ispat edebilir misin? Ben söyleyeyim edemezsin Kimseye oyun verdiğin falan yok ama ne hikmetse konuyu up layıp herkesten para da toplayıp SÖZDE sıraya aldığını söylüyorsun. 39 gündür beklediğini söyleyenler var mesajlarını sildirirtiyorsun ayıp senin yaptığın terbiyesiz ve kendisini akıllı zanneden dolandırıcı olmasan bile dolandırıcı potansiyeli taşıyan bir kişisin. Gerçek yüzün ortaya çıkınca bir anda çirkinleşmeye başlaman her şeyi çok güzel özetliyor
Yüreğin yetiyorsa ol görelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkotik_1989 -- 15 Ağustos 2023; 13:45:24 >
Ben az önce oyunumu gift olarak teslim aldım.
Arkadaşın dolandırıcı olmadığı zaten belliydi. Herkese verdiği tutarlı cevaplar. Parasını isteyenlerin iadelerini rahatça almaları.
Oyüzden hep içim rahattı. Sorun değil geç olsun güç olmasın diyordum.
İlk defa cuma akşamı Dm den görüşmüştüm arkadaş ile. Starfield için anlaştık.
Önünde iki kişi var dedi sonra onlar vazgeçince sıra çabuk geldi.
Kısmet işte :) Burdanda teşekkür ediyorum tekrar.
Ben de oyunların birini aldım. Diğerlerini bekliyorum.
-
Ben bir hafta kadar bekledim, gift ban sıkıntısından alışverişi gerçekleştiremedik. Paramı da dediği gün iade etti. Gift ban olayı çözülürse oyunu hemen göndereceğini de beyan etti. Ben şahsen bir sorun yaşamadım yani.
İlana gift banım var, gün içinde belirli aralıklarda(steam in yada kendi keyfi ne zaman eserse) kalkıyor dediği halde alıyorsanız bundan şikayet etme hakkınız yok.
-
yazılanı okumadınız heralde, insanları steam ban engeli olmayan yan hesap açtım(bu özellikte bir yan hesabı yok) diye oyalıyor. lütfen şikayetleri okuyup sonra cevap verelim. kimse söz verilmeyen bir durum için şikayet etmiyor.
-
Birader var olan şeye yok diyince haklı olmuyorsun.
Benim aktif olarak kullandığım iki adet steam hesabım var.
tamam seni de anlıyorum oyun alamadın stres yaptı, zoruna gitti ama yazma artık.
işin gücün yok forumda bu konuyu takip ediyorsun sinek gibi bir şey olsa da konsam mantığı ile .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
bakiye varsa Cyberpunk 2077: Phantom Liberty bu oyunu istiyorum
-
Phantom liberty ve desperado 3 için PM atıldı.
alım hemen yapılacaksa re4 almak istiyorum
-
Özel mesajlara cevap verildi.
@ caglayan1 @ heady oyunlar gönderildi
Bekleyen iki arkadaşın da oyunları kısa zamanda gönderilecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X