Şimdi Ara

Steam bakiye yüzde 25 den satılık (01.11.2023 güncel limit 12000 TL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
11
Favori
13.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arkadaştan alışveriş yapmadan önce 2 defa düşünün derim. Burada söyledikleriyle paranızı aldıktan sonraki süreçte söyledikleri çok tutarsız, hiçbir şekilde güven vermiyor. Ben de yukarıdaki arkadaş gibi 15 günlük bir bekletilme mağduriyeti yaşadım. Ağustos’un 1’i gecesi bu Adanalı arkadaşa pm attım. Sırada 2 kişi olduğunu söyledi, 24 - 36 saat arası beklersem alışverişi tamamlayacığını söyledi. Referanslarının güvencesini verdi ben de onlara güvenerek girdim ancak o referansların bile gerçek olduğundan şüpheliyim şuan. Neyse alacağım oyun bu ayın sonunda çıkacağı için 2 gün beklesem sıkıntı olmaz diye düşündüm ve parayı hesabına gönderdim. Ama gönderiş o gönderiş. 2 gün geçti durum hakkında bilgi istedim, giftbanın açılmadığını, ancak gün boyu sürekli kontrol ettiğini söyledi. Sürekli bu şekilde “hocam 2 gün daha müsaade edin söz halledeceğim” tarzı nidalarda bulunuyordu. O sıra alacağım oyuna 500tl zam geldi ve ben para iademi istedim. 10 gün olmuştu ancak o zaman da bu arkadaş “hocam çok beklediniz bana müsaade edin zararıyla birlikte atacağım oyunu garantisini veriyorum diyerek yine 2 gün sonraya attı. Ben parayı attıktan 2 gün sonra sıra sizde deyip sürekli bahane üretmesi canımı sıkmıştı. 12. Günde yine bir açıklama istedim, değişen birşey olmamıştı çünkü. Giftbanın çok sıkıntı olduğunu söyledi, sırf bu durumdan dolayı arkadaş bile ekleyemediğini söyledi. Ancak steam aktivitesinde her gün yeni birini eklediğini gördüm, bundan sonra tamamen oyaladığını farkettim ve geçen Çarşamba en geç Cumaya kadar paramı iade etmesini istedim. Tamam Cuma gecesi ek para yatacak yollarım iadenizi o zaman dedi ben de bekledim. Cuma gecesi geldi whatsapptan yazdım ne zaman atacaksınız diye. Daha yatmadı 1 saate kadar atacağım dedi. 1 saat sonra da ek maaşın pazartesi yatma durumu varmış müsaade edin en geç pazartesi gecesi iadenizi atacağım diye uzun uzun yazınca artık son defa bekleyeceğim dedim. Ve yukarıdaki arkadaş gibi birkaç kişinin de bu şekilde mağdur edildiğini fark ettim. İnsanlar oyalandıklarını düşündüğü anda buraya yorum yazıyor, ancak bu arkadaş bir şekilde o yorumu düzelttiriyor. Benim eski yorumuma bakabilirsiniz. Ben de aynı şekilde 1 hafta sonunda yorum yapmıştım. Konuyu baltalıyormuşum gibisinden cümlelerle yorumumu kaldırttı. En son dün gece iademi yapmış bulunmakta ancak paramı geri alana kadar çok yoruldum. Ben de bu arkadaş dolandırıcı demiyorum ama güvenilir de değil. Lütfen alışveriş yaparken bunları göz önünde bulundurun. Rezil oluyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• erkutcult kullanıcısına yanıt

birader bu cümleyi hangi kafayla yazdın? "ancak bu arkadaş bir şekilde o yorumu düzelttiriyor"

gerçekten şu forumda çok düzgün adamlar var ama sizler gibi de malesef çıkıyor

utanmasa birde dolandırıcı diyecek ama diyemiyor çünkü iftiraya girecek ve ben gereğini yapacağım korkuyor dolanarak konuşuyor.

neyse güle güle sana da. 

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ShinkaShiranui kullanıcısına yanıt

Hocam 39 gündür beklediğinizi yazmıştınız konuya. Daha sonra neden sildiniz? Konu sahibi mi istedi silmenizi?

Bana gelecek olursak bu arkadaş beni de Bugün akşam kesin yarın kesin sonraki gün kesin gibi sözlerle 8 gün boyunca oyaladı. İade istedim hesabım müsait değil gibi ilginç bahanelerle bir de iade için oyaladı. Biraz agresif davranmak zorunda kaldım tatsızlık çıkma noktasına gelince Sonunda iade yaptı ama özellikle iade süreci boyunca tutarsız sözleri nedeniyle stres yaşadım.

Gördüğüm kadarıyla başka kişilere de aynı mağduriyetleri yaşatmış. Yakın zamanda bu arkadaştan oyun alabilen var mı merak ediyorum. Bence yok. Ama herkesten para toplayıp bir müddet hesabında tutup daha sonra kendisinin karar verdiği bi tarihte iade yapıyor.

Kısacası uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • narkotik_1989 N kullanıcısına yanıt

yazısmaları çıkaralım mı ne demişim

senin hesabın bir defa gift limit yemiş olayın cahilliğinden elinden beni suçlamak dışında bir sey gelmiyor

baştan söyledik birader durumu ona göre kabul ettin şimdi gelmiş ağlıyorsun

tatsızlık çıkmasınmış çıkarsa ne olacaktı çıksaydı ne olacak ?

steam konusunda zerre bilgisi yok burda fikir beyan ediyor.

• kilikya01 kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda kaç kişiye oyun teslim ettin ispat edebilir misin? Ben söyleyeyim edemezsin Kimseye oyun verdiğin falan yok ama ne hikmetse konuyu up layıp herkesten para da toplayıp SÖZDE sıraya aldığını söylüyorsun. 39 gündür beklediğini söyleyenler var mesajlarını sildirirtiyorsun ayıp senin yaptığın terbiyesiz ve kendisini akıllı zanneden dolandırıcı olmasan bile dolandırıcı potansiyeli taşıyan bir kişisin. Gerçek yüzün ortaya çıkınca bir anda çirkinleşmeye başlaman her şeyi çok güzel özetliyor

• kilikya01 kullanıcısına yanıt

Yüreğin yetiyorsa ol görelim.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkotik_1989 -- 15 Ağustos 2023; 13:45:24 >
  • Ben az önce oyunumu gift olarak teslim aldım.
    Arkadaşın dolandırıcı olmadığı zaten belliydi. Herkese verdiği tutarlı cevaplar. Parasını isteyenlerin iadelerini rahatça almaları.
    Oyüzden hep içim rahattı. Sorun değil geç olsun güç olmasın diyordum.
    İlk defa cuma akşamı Dm den görüşmüştüm arkadaş ile. Starfield için anlaştık.
    Önünde iki kişi var dedi sonra onlar vazgeçince sıra çabuk geldi.
    Kısmet işte :) Burdanda teşekkür ediyorum tekrar.

• Ben de oyunların birini aldım. Diğerlerini bekliyorum.

• Ben bir hafta kadar bekledim, gift ban sıkıntısından alışverişi gerçekleştiremedik. Paramı da dediği gün iade etti. Gift ban olayı çözülürse oyunu hemen göndereceğini de beyan etti. Ben şahsen bir sorun yaşamadım yani.

• İlana gift banım var, gün içinde belirli aralıklarda(steam in yada kendi keyfi ne zaman eserse) kalkıyor dediği halde alıyorsanız bundan şikayet etme hakkınız yok.

• yazılanı okumadınız heralde, insanları steam ban engeli olmayan yan hesap açtım(bu özellikte bir yan hesabı yok) diye oyalıyor. lütfen şikayetleri okuyup sonra cevap verelim. kimse söz verilmeyen bir durum için şikayet etmiyor.

• Birader var olan şeye yok diyince haklı olmuyorsun.

Benim aktif olarak kullandığım iki adet steam hesabım var.

tamam seni de anlıyorum oyun alamadın stres yaptı, zoruna gitti ama yazma artık.

işin gücün yok forumda bu konuyu takip ediyorsun sinek gibi bir şey olsa da konsam mantığı ile .

• bakiye varsa Cyberpunk 2077: Phantom Liberty bu oyunu istiyorum

• Phantom liberty ve desperado 3 için PM atıldı.

• alım hemen yapılacaksa re4 almak istiyorum

• Özel mesajlara cevap verildi.
    @ caglayan1 @ heady oyunlar gönderildi
    Bekleyen iki arkadaşın da oyunları kısa zamanda gönderilecek

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.