Şimdi Ara

Steam bakiye yüzde 25 den satılık (01.11.2023 güncel limit 12000 TL) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
10
Favori
13.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @kilikya01 hocam alışveriş yapacaktım fakat bu arkadaşın yorumu üzerine şunu sormak istiyorum, arkadaş para iadesi istemesine rağmen neden günlerce beklettiniz ? Sonuçta size ödenen bir para var ve siz o paranın karşılığını veremediyseniz o paraya dokunamazsınız karşı taraf iade istediyse bu durumda hemen yapılması gerekmezmiydi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • huntertown kullanıcısına yanıt

ilanı bu şekilde gereksiz kişiler ile kirletmemek adına, cevap pm ile verildi

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ben @kilikya01 ile alışveriş gerçekleştirdim. Modern warfare 3 aldım. Kendisi gayet güvenilir. Gerek mesaj, gerek aramalar olsun bilgi verildi. Steam çok hediye gönderen hesaplara geçici kısıtlama yapabiliyor, beklerseniz ondan beklersiniz sadece.

• bekleyen arkadaşların oyunları bugün itibari ile gönderildi

hayırlı olsun.

soran arkadaşlar için de güncel limitim şuan 3500 TL'dir.

• Bende bugün Baldur's Gate 3 aldım sorunsuzca geldi

• Güncel bakiye nedir? Devam ediyor mu satış?

• Üstte yazan arkadaşın yazdıklarına katılıyorum, uzun uzun yazmaktansa kısa özet geçeceğim.

Alışverişiniz biraz şansa kalmış diyebilirim. Mw3 için ilk para gönderdiğimde oyunu alamadım, arkadaşın gift banı varmış. acelem olmadığı için oyunu almaktan vazgeçtim. 24 gün sürdü paramı almam. Ayın 15ini beklemek zorunda kaldım maalesef.

Sonra geçen hafta tekrar denemekten zarar gelmez diyerek tekrar para gönderdiğimde sağolsun bir sonraki gün cp2077 phantom liberty dlc sini gönderdi. Ancak mw3 için yine sorun olduğunu söyledi. En son olarak mw3 ü kendim normal paramla aldım bugün, arkadaşa gönderdiğim ücret 10.gün gelmiş oldu, mesajı güncelledim

Alışveriş sürecinde biraz yoruluyorsunuz, arkadaş mesajla ve aramayla cevap veriyor ama oyun ya da param nerede diye sorgulamazsanız cevap alamayabilirsiniz. Ancak sorarsanız arkadaş cevap veriyor.

Oyun almak isteyen arkadaşlar için tavsiye verecek olursam; en kötü ihtimalle alacağınız oyuna en az 2 ay önceden karar verip, ona göre beklemeye başlamak. Alışveriş sonuçlanmazsa da paranın 2 3 hafta geç gelme ihtimalini düşünüp oyunu kendiniz alacakmış gibi cebinizde yedek paranızın olması.

Güncelleme: arkadaş ücret iadesini gerçekleştirdi bugün, 1 adet alışveriş yapabilmiş olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukk44 -- 15 Ekim 2023; 17:37:57 >

• farukk44 kullanıcısına yanıt

arkadaş ile ikinci alışverişimiz

keşke baştan hiç demese ve gönderdiğim oyunu kabul etmeseydi

gelen oyunu kabul edip steam'in engel koyduğu oyunu bu şekilde ilan baltalamaya dökmek adil değil.

kendisinin parasını pazar gününe kadar en geç iade yapacağım.

iadeyi yaptıktan sonra kendisi gerekli güncellemeyi yapacak.

mw3 oyunu özelinde de anlamadığım bir şekilde steam engel koyuyor. 5 adet aldım ama son alımlarım

(arkadasınki de dahil) hep sorunlu oldu.

• farukk44 kullanıcısına yanıt

12.10.2023: MW3 için ücreti gönderdim. Aksam 23.00 gibi teslim edilir dedi ancak MW3 özelinde bir problem çıkmış o yüzden teslim edilemedi.

14.10.2023: Teknik sorun hala devam ediyor. Bugün de olmaz ise pazar günü para iadesi yapılacağı bilgisini verdi.

15.10.2023: Teknik sorun çözülemediği için para iadem gerçekleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gedikpasha -- 15 Ekim 2023; 1:7:4 >
  • Bölümde birkaç gündür takılır oldum, bu konu gözüme sürekli ilişiyor. Bugün oturup yorumları okuyayım dedim. Yapılan büyük bir ayıp var burada. Ayıptan ziyade insanları kandırmak , salak yerine koymak. Eğer gift gönderemediyseniz, gönderenin parasını bekletme veya harcama gibi lükslerinizin olmaması gerekir. Eğer alışveriş gerçekleşmezse, parayı hemen iade etmeniz gerekir. İnsanlar 2-3 hafta bekleyerek bence bu arkadaşa çok şans veriyor. MW3'te genel sıkıntı varsa, kabul etmezsin, sorun var dersin. Gift ban varsa, bir müddet satımları durdurursun. Milletin parasına çökmezsin.

Ben bu arkadaşın forumdaki satşının engellenmesini istiyorum. Parayı 3 hafta sonra geri yatırıp mağduriyetleri gidermesi kendisini çok da "aklanmış" ve "güvenilir" bir satıcı yapmıyor.

@powerstorm @DENIZCISERKAN @conjure @Man Down

Edit: Konu sahibi arkadaş benimle iletişime geçmeye çalıştı fakat gerek kendisinin üslubu, gerekse agresifliği nedeniyle kendisini blokladım. Kendisinden alışveriş yapan birkaç arkadaş bana ulaştı ve durumun kendilerini de çok rahatsız ettiğini fakat paralarını geri alamayacakları korkusundan veya endişesinden bir şey yazamadıklarını söylediler. İnsanları şu forum nezdinde bu kadar sindirmelerine müsaade etmemeniz gerekiyor. @serkanertekin Çoğu kişi mağdur olmuş.

Bundan ziyade ben bu konunun peşinden gideceğim, forumda 2008 yılından beri bulunuyorum, çeşit çeşit insanla konuştum ama bu arkadaş gibisine hiç rastlamadım. Yine şaşırmayı başardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 14 Ekim 2023; 13:8:36 >

• Bu konu yazdan beri aktif bu zamana kadar da kimsenin parası pulu kalmadı

sen ne hakla bilip bilmeden konu ile alakan olmadan beni itham ediyorsun dedim cevap vereceği yerde beni blokladı :)

bahsettiği arkadaşlar ile de sürekli iletişim halindeyim yarın sabah en geç ücret iadesi konusunda zaten konuşup anlaştık

burada hakemliğe soyunan bu elemanı dinleyip bana alışveriş yaptırmayacak forum yönetimi de kendisi bilir buyursun forum onların. kalan bakiyemi satacak bir yer elbet bulurum.

• Bir hafta bekleyiş sonunda MW3 alabildim, biraz steamin gift ban süresini vs. bekledik ama sonunda teslim aldım kendisine teşekkürler

• 4 oyun istemiştim 2sini alabildim. Diğerleri gift süresinden dolayı gelmeyince iade yaptı. Alışverişte sorun yok. Kendisine teşekkürler.

• Pm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cod MW 2 ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ürün satın aldım, arkadaş cana yakın birisi. Bir problem yaşayacağımı düşünmüyorum.

Ürünü teslim aldıktan sonra yorumumu güncelleyeceğim. İyi satışlar :)

Edit: Arkadaşlar verdiğim siparişleri teslim aldım. Burayı güncelleme unutmuşum. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Sürekli iletişim halindesiniz zaten. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xavien -- 27 Ekim 2023; 19:20:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM attım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.