Şimdi Ara

Steam bakiye yüzde 25 den satılık (01.11.2023 güncel limit 12000 TL) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
11
Favori
13.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zaten yorumumu yaparken beklerim dediğim tarihi baz alarak yaptım. Yani süreci o kadar uzatan ve sabrımı bitiren yine tekrardan verdiğin tarihin tutmaması.

• xweser X kullanıcısına yanıt

Şikayet ettiğim bir durum yok, başımdan geçen tecrübeyi paylaştım. Ki arkadaş kesinlikle dolandırıcı değil, beklemeyi göze alan alışveriş yapabilir.

İstediğimi de yazarım, şikayetlenirim gerekirse de. Ama şu üslubunuza bir dikkat edin önce.

• Bende steam üzerinden satış yaptım ne yazık ki gift ban atıyorlar hatta bir arkadaş 1 gün beklemişti, satın alacak arkadaş bunu göz önünde bulundurarak satın alırsa sorun yok

• Değerli forum üyeleri ve yöneticileri, bu arkadastan 1 Kasım tarihinde gönderdiğim ücreti 24 saat gecmeden iade istememe rağmen gönderdiğim ve ticaretini yapmadigimiz parayı harcamis olup 2 Kasım tarihinden beri para iademi gerceklestirmiyor. Tüm konuşmalarimizi forum uzerinden gerçekleştirdik, papara kullandığını ve benim ona parayı gönderdiğim Denizbank hesabina parayı 2 kez gönderdiğini, kontrol etmemi istiyor ancak ne hesabıma gelen bir para var ne de bankaya sordugumda reddedilen bir transferin olduğunu ogreniyorum. Çok yazık gerçekten. 4 gündür hastaliktan başımı kaldiracak Halim yoktu ama arkadaşın umrunda bile değil. Yine hocam para hesaba iade gelmiş diyecek, diyecek ama 4 gündür neredeydin? Yapacagim ilk şey pazartesi savcılığa avukatim üzerinden yazılı şikayette bulunmak ardından da icra yolu ile ücreti talep etmek olacaktir. Benim bu kişiyle ticaretim bu şekilde gerçekleşti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ArdaSuzen kullanıcısına yanıt

ya siz nasıl izansız bir sekilde bu sekilde suçlama yaparsınız size dekont gönderdim verdiğiniz iban a üç defa transfer yaptım

üzerine paranin geri benim hesabıma geldiğini baska bir hesap bilgisi vermenizi istedim

siz dogru düzgün hesap bilgisini bırakın bana telefon bile vermediniz kaç gündür de mesajlarıma cevap vermediniz şimdi gelmiş buraya yazıyorsunuz

sorun bakalım burda kimin parası kalmış da sizin kalacak?

gidin şikayetinizi edin bende bu şekilde itham edildiğim için şikayetçi olacağım

her şeyi geçtim madem bu kadar süre zarfında para hesabınıza geçmedi neden bana telefon vermediniz bilgilendirmediniz şaka gibi

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kilikya01 kullanıcısına yanıt
    Siz ilk benim paramı yeni verdiğim hesabıma gonderin, sonra şikayetçi olursunuz!

• Ben sizinle forum üzerinden mesajlasiyorum, telefon numaramı vermek zorunda değilim, yeni IBAN ilettim ona bile gondermediniz. Gündelik hayatta kullandığım aktif banka hesabıma herkes sorunsuz para transferi yapabiliyor iken nasıl oluyor da siz gönderdikten sonra bankama gelmeden iade oluyor hesabınıza? İlk bunu açıklayın. Sizi tehdit etmiyorum. Ben burada mağdurum ve izleyecegim yolu herkesin göreceği şekilde buraya yazdım. Sizden alışveriş yapacak insanlar içinde bilgilendirici olsun istedim. İstediğiniz gibi şikayetçi olun. Konuşmalar ortada, gerekirse tüm özel konusmalari burada yayinlayabilirim eksiksiz. 16 gün oldu paramı isteyeli. Benim paramı harcamasaydiniz.

• ArdaSuzen kullanıcısına yanıt

yahu arkdaşım bak senden başka sorun yaşadıgım kimse olmadı üstelik kaç gündür cevap vermiyorsun telefonun yok buradan baska ulasacagım bir mecra yok ben özelden de yazdım pazartesi tekrardan dekontunu buradan paylasarak iadeni 4. defa göndereceğim

hastaymıssın cevap verememişsin eyv. anlıyorum ama bu sekilde itham etmene de izin vermem

pazartesi görüşürüz.

Neden hep pazartesi? 4. Defa diyorsunuz ama bankama gelen bir para yok. Banka da Denizbank. Siz 3 kere gönderdim geri geldi diyorsunuz, hesap aktif kullanımda olan bir hesap. Demek ki sizin bankanizda sorun var o zaman başka bankadan gönderin.

• Başta bu arkadaş olmak üzere iade talep eden bütün arkadaşların iadelerini pazartesi itibari ile yaptım.

İyisiyle kötüsüyle 6 ay bu ilandan satış yaptım çok değerli arkadaşlıklar kurdum

STEAM in dolar kuruna geçmesi ile kalan bakiyemi bekletme kararı aldım bir süre ilan güncel olmayacak.

Steam arkadaş listemde bir kaç kişi harici herkes kalacak yine iletişim hâlinde olacağız

Son olarak; daha önceki alışverişlerimizin hatrına ücret almadan oyun gönderdiğim üç arkadaşa sesleniyorum.

Lafa gelince 15/20 yıllık üyelikten referansınızdan bahsediyorsunuz ama beni bir aydan fazla süre bekleterek mağdur ediyorsunuz ödeme yapmanızı son kez rica ediyorum

Cümleten iyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değerli forum üyeleri, arkadaş 18 gün sonra para iademi nihayet yapabildi ve bana cesaretli bir şekilde "Arda bak bana özelden soran eden oluyor
    iadeyi aldım diye neden insan gibi yazmıyorsun
    Para gelmedi diye boş beleş gevezelik yapıyordun
    Çık adam.gibi yaz bekliyorum" içerikli mesajını gönderebiliyor. Bu arkadaş ile benim ticaretim savcılığa gitmeden sonlandı. Siz siz olun ona göre ticaret yapın. Bana paramı 18 gün sonra iade ettin diye boş beleş gevezelik yapıyordun diemezsin. Önce ticaret ahlakını öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaSuzen -- 22 Kasım 2023; 20:51:49 >
  • mesajları okurken içim daraldı. benim de 30 bin lira civarı bakiyem vardı 10 kere falan steam'den kısıtlama yedim eritmeye çalışırken, insanlar bu konuda bilgisiz. adam 50 lira için öyle bir darlıyordu ki müge anlı'ya falan çıkacaktı neredeyse. çok kötü bir his, 30.000 tl bakiyen var ve adam sana 50 liraya istediği oyunu gönderemedin diye "dolandırıcı mısın birader sen? dava açarım sana haa" falan diyor gecenin 3'ünde, işi gücü de mi yoktur insanın aklı almıyor. en son 18 bin lira kala gidip paradan zarar ederek bir piyasa bıçağı alıp kurtuldum, üstüne de harika bir burger yedim levent'te üstüne de 2 bira gömdüm vallahi rahat bir nefes aldım, uğraşmaya değmez.

• Hocam noktasından virgülüne o kadar haklsın ki.

Bu bakiye yüzünden o kadar tuhaf tiplerle muhatap olmak zorunda kalıyorsunuz ki

şuan dahi 400 $ bakiye var ama ilanı güncellemek içimden gelmiyor

Bekleyen iki arkadaş var bir sürü mesaj geliyor bakiye olduğu halde yok diyorum gerçekten aşırı yorucu.

İyi de hocam saçma sapan tipler yüzünden herkesi aynı kefeye koymamak gerekiyor

Benden dahi daha önce kaç defa alışverişimiz olmasına rağmen bekleyen var diye ödeme almıyorsun

Burada önüne gelen boş beleş yazıyor cevap dahi vermemen gerekirken sen sabırla laf anlatmaya çalışıyorsun yapma inan değmez.

Selamlar...

• ry4n kullanıcısına yanıt

Tamam da Alıcıyı ne sizin bakiyeniz ilgilendirir nede kısıtlamalarınız. Ödeme gelir, gift atmaya çalışırsınız fakat kısıtlama vardır. Ücreti geri gönderirsiniz. Parayı işletmez veya harcamazsınız.

Şahsen birinin benden alacağı olduğunu düşünmek uykularımı kaçırır.Steam bakiye yüzde 25 den satılık (01.11.2023 güncel limit 12000 TL) 

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.