Şimdi Ara

Steam.exe(main exception) Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
20.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyunu dün aldım. Fakat oyunu 1.0.0.8 e yükselttiğim zaman Steam.exe(main exception) : Unable to load library SteamUI.dll hatasını veriyor ne yapmalıyım?

Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• Arkadaşım sen bu oyunu almamışsın ki doğaldır böyle bir hata vermesi.almış olsan bu steam hatası çıkmazdı direk oyuna girerdin.Forumu araştır korsan left 4 dead ile ilgili bilgiler de bulursun sorunun çözümünü belki
  • defendis mühendis üzerine ekstra yazacak bişi yok...
    (niye yazdım madem??? bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 21 Temmuz 2009; 1:09:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

defendis mühendis üzerine ekstra yazacak bişi yok...
    (niye yazdım madem??? bilmiyorum)

ahhahah gece gece güldürdün Allahta seni güldürsün ha...
    konuya gelince bende bişey bulamadım söyleyecek. Ha söyleyecek bisey var konuda orj. almak için birleşenler var daha ucuza geliyor onlara katılabilirsin
  • orangebox var bende bu hatayı alıyorum
    orjinal oyun almama rağmen bu hatayı alıyorum
  • bendede left 4 dead 2 var ama aynı sorunla karşı karşıyayım arkadaşımda denedim oluyo oyunda problem yok
  • Steam klasörünün içindeki "steamapps" klasörünü bir yere kes yapıştır yapın ve steam'i sistemden kaldırın. Restart atıp steam'in sitesinden kurulum dosyasını baştan çekerek temiz bir kurulum yapın ve sisteme login olun. Sonra Steam'i kapatıp daha önce kes-yapıştır yaptığınız steamapps dosyasını steam klasörünün içine tekrar yapıştırın (üzerine yaz diyin) ve taşıma işlemi bittikten sonra steam'i tekrar çalıştırın. Bu hata son birkaç gündür bayağı popüler olmaya başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Main exe açılmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya da C:\Program Files\Steam\ klasöründe "Steam.exe" dosyası ve "...\steamapps" klasörü hariç herşeyi silin, Steam'i tekrar başlatın. Aynı şey olacak, en azından daha zahmetsiz. =)
  • belki cok zaman geçti üstünden ama..

steam'ihttp://cdn.steampowered.com/download/SteamInstall.msi burdan indirip calistir. Eski indirdigin steam installını sil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.