Şimdi Ara

STEAM HESABIM ÇALINDI LÜTFEN YARDIM EDİN!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://just-crate.net/?ref=tseljj adlı sitede giriş yaptım ardından steam guardım şifrem e postam telefon numaram değiştirildi.Steam desteğe başvurdum ama geri iptal edip bilgi değişikliği yaptım şimdi yeni talep açamıyorum mevcut talebiniz var diyor ne yapmalıyım hesabımda çok fazla oyun ve envanterim vardı lütfen yardım edin acil çünkü envanterimdeki eşyaların banı bitmek üzere.STEAM HESABIM ÇALINDI LÜTFEN YARDIM EDİN!!STEAM HESABIM ÇALINDI LÜTFEN YARDIM EDİN!!

• Önce talep oluşturup sonra iptal etmişsin ama sanırım hala o talep açılmış gözüküyor bu olay yeni olmuş gibi 1-2 gün sonra iptal ettiğin talep işleme geçer ve yeni talep açabilirsin. Az sabret ve talep için yazdığın email adresi üstünden bilgi gelmesini bekle derim. Ayrıca o verdiğin link kutu açılımı tarzı bir site vs. gibi neden bu tarz siteler üstünden steam girişi yaparsınız anlam veremiyorum gelin benim hesabı çalın demek ile aynı bu yaptığın. Şuan hesaba giremiyorsan içinde satılacak olanları satıp rus hesap siteleri üstünden 5-10 dolara millete kakalayıp sen geri alana kadar sömürürler umarım geri alırsın geçmiş olsun.
  • Teşekkür ederim.Fakat ben değil arkadaşım tarafından siteye giriş yapılmış biliyorum böyle sitelere güven olmayacağını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.