|
Steam kara haberi duyurdu: Türk Lirası kaldırılıyor (14. sayfa)
-
-
Paran o kadar hızlı değer kaybediyor ki adamlar stabil bir kur oranı ayarlayamayıp toptan yok sayıyorlar para birimini. al buradan ölç gelişmişlik seviyeni goril kardeş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 27 Ekim 2023; 9:12:15 > -
Şahlanırken attan düştük!
-
ketenpereye geldik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
berk768 bu siteye parti savunucusu olarak gelmiş sanırsam. Her yerde bir savunma modunda
-
Epic Games bi çok konuda Steam'den eksik bir platform ne yazık ki. Indie oyunlar açısından çok eksik mesela. Ayrıca Steam de çok kez ücretsiz oyun verdi.
Hani damat bakan diye biri vardı. Dolarlamı maaş alıyonuz.hayaldi gerçek oldu Aksızparti.......
-
Bu %52'yi ayrı azizliğini ayrı...... Aziz olan bu ülkenin refahını isteyendir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yabancı değiliz Steam öyle zam yapma n'olursun..
-
-
hep daha kötüsü olamaz diyorum daha kötüsü oluyo
-
Bi kac gündür her yerde bu karşıma çıkıyor sanki dünyanın sonuymuş gibi ben hayatımda hiç steam kullanmadım zaten torrent kullanılmıycaksa pc almanın mantığı ne ? Asıl problem konsol oyunlarının fiyatları gamepass'e ps plus'a zam gelmesi steam fiyatlarının zamlanmasından daha büyük bi sorun bence çünkü konsol tarafta altrernatifi yok pc de steam yoksa epic var oda yoksa gog var torrent var var oğlu var
Sorun zaten dolarla maaş almamamız değil mi ?
plati de steam hesabı için 24 tlden dolar satılıyor. oradan alır kullanırız artık. insanları sahtekar yapmak için herşeyi yaptırırlar.
-
Genelde oynadıklarım ücretsiz oluyor.
Senelerdir oyun stokluyorum 1000 e yakın olmuştur bayağı götürür beni ekonominin çöp olacağı 5-6 sene önceden belliydi bugünleri görerek stokladım birçok firma kuruluş kaçıyor,Steam epic demeden uyguna alın stoklayın launcher firma seçme lüksü kalmadı artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roman_Gladius -- 28 Ekim 2023; 18:15:25 >
mantığı ne mi? PC sektörü milyar dolarlık bir sektör. ayrıca her oyunu da torrentle oynayamiyorsun
Milyar dolar bizim ülkemizde dönmüyor ama ve Torrent kullanmıycaksan pc nin ne anlamı var ? The crew tarzı torrenti olmayan oyunları da bi şekilde alır yada varlığını unutursun uplay verene kadar ben unutmuştum o oyunun varlığını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 29 Ekim 2023; 1:31:49 >
Çok takılma kardeş. Yöneten "Dolarla mı maaş alıyorsunuz?" derse yönetilenin bunu demesi az bile kalmış.
-
Torrent Reloading…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X