Şimdi Ara

Steam VAC Ban

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar budan bir ay kadar önce ne yazık ki Cs:Go hesabım VAC ban yedi VAC ban yediğim hesabımı kullanmıyorum artık sorum ise şu VAC yediğim hesaptaki tüm e-mail telefon numarası steam guardı kaldırdım VAC yiyen steam hesabıma farklı bir e-mail adresini kaydettim şimdi VAC ban yiyen hesabımda kullandığım e-mail adresimi yeni hesapta kullanmasam Yine VAC yer miyim ?

• birşey olmaz
  • yemezsin hileci kardeş.

akıllandıysan sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 9 Haziran 2016; 15:16:45 >
  • tek soru sorucam, neden hile kullanıyorsun ?
  • Ne yazık ki Skin Hilesinden ban yedim :( Pişmanım.
  • Yalanlar gelişiyor. Güzel konu +rep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf egonuzu tatmin etmek için hile satın alıyorsunuz adamları vuruyorsunuz global oluyorsunuz ama sadece kendinizi kandırıyorsunuz oyundan zevk almak yerine hırsınızı köreltiyorsunuz. İyi olmuş yediğin kardeş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Eren-

Yalanlar gelişiyor. Güzel konu +rep

Yalanlar gelişiyor demişsin ama bir anlık dragon lore kullanma isteğiyle cahilce bir şekilde ban yedim bunu açıklama zorunlulugumda yoktu istesem herkesin yaptıgı gibi kuzenim arkadaşım vb. yalanlar soylerdim ama söylemedim. Benim 2 yıllık emek verdiğim LEM hesabım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AverialDrow

Sırf egonuzu tatmin etmek için hile satın alıyorsunuz adamları vuruyorsunuz global oluyorsunuz ama sadece kendinizi kandırıyorsunuz oyundan zevk almak yerine hırsınızı köreltiyorsunuz. İyi olmuş yediğin kardeş....

Acaba ne egosu onu anlayamadım ben elime karambit alınca insanlar sonuçta benim elimde karambit görmeyecekti insanlara herhangi bir üstünlükte kurmayacaktı. Haklısın ban yemem iyi oldu böyle saçmalıklara kalkışmam.
  • Skin hilesi mi? Casual serverlara gir çocunga skin mod var her el karambit doppler dragon lore kullan ama hilecisin o yüzden vac yedin

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Bu hile kullananlar kullandim demekten neden utaniyorlar insanlar Mesela ben kullandım.Belli etmemeyede calismadim ondan 3hafta sonra owerwatch ban yedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easypeasy -- 9 Haziran 2016; 21:35:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: easypeasy

Bu hile kullananlar kullandim demekten neden utaniyorlar insanlar Mesela ben kullandım.Belli etmemeyede calismadim ondan 3hafta sonra owerwatch ban yedim.

buradanda ban yemiş arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.