Şimdi Ara

Still Life 2 (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
5.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun da grafikler çok vasat günümüze göre Acaba erken çıktığı için olabilir mi?
  • Çıktı arkadaşlar oyun
  • Grafikler bence gayet iyi, tatmin edici

İlk oyun

Still Life 2 (ÇIKTI)

2. Oyun
     Still Life 2 (ÇIKTI)

İlk oyun da bu da bence grafikleri gayet iyi. Daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 14 Mayıs 2009; 19:14:12 >

• Oooo işte beklediğim haber. Arkadaşlar lütfen Spoiler vermeyelim konuda özellikle rica ediyorum...
  • Birinci oyunun sonu mükemmeldi.Fahrenheit'tan sonra film gibi oyun dediğim ender oyunlardan bi tanesi.Sanırım Point and Click tarzı olduğu için pek tutulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANQUIS -- 14 Mayıs 2009; 23:48:50 >
  • arkadaşlar oyun çok güsel sarıyo! yalnız takıldım! o ayak izinin olduğu yerde ne yapacaz tam olarak her şeyi yaptım sanki ama bölüm gecemiyrm please yardım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Grafikler bence gayet iyi, tatmin edici

İlk oyun da bu da bence grafikleri gayet iyi. Daha ne olsun

Grafiklerde iyi filan deyip sallamayın ayıp oluyo haa

Still Life 2 (ÇIKTI)

Still Life 2 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 15 Mayıs 2009; 11:53:09 >

• herşey grafik değil , özellikle bu oyunun en büyük özelliği hikayesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

herşey grafik değil , özellikle bu oyunun en büyük özelliği hikayesi.

Bunlar anlamaz ki hocam.Bu arkadaslara text adventure oynatsan gene grafik kötü derler.
  • Hikayede herşey değil,hikayenin iyi olmasıda grafikleride iyi yapmaz sonuç görüldüğü gibi hikaye işte
  • @POLATAGA

Heyecana gerek yok !

Ben o üstte verdiğim resimler hakkında konuştum zaten.

Ayrıca o verdiğin resimler'i sen mi çektin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 15 Mayıs 2009; 20:49:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kwnc1988

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

herşey grafik değil , özellikle bu oyunun en büyük özelliği hikayesi.

Bunlar anlamaz ki hocam.Bu arkadaslara text adventure oynatsan gene grafik kötü derler.

Oyuna kötü demedik ki usta. Ama biraz daha güzel yapabilirlermiş çıktığı senenin grafikleri gibi neredeyse. Okadar next genden sonra biraz tuhaf geldi. POLATAGA nın yolladığı gibi oyun görüntüleri, 3.boyut yok sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schumii -- 15 Mayıs 2009; 20:33:10 >
  • Resimler diyaloglardan çekilmiş hep. Diyalog kısımlarında grafik kötü görünebilir, bir de normal inceleme alanından resim alabilir miyiz?
  • Bir zamanlar kullandığım "moonshine traffic" nickini son bölümde tablolardan birinde gördüğüm oyunun ikincisi çıkıyor demek. Çok sevindim.

İlkini çok beğenmiştim. Zaten bu tarz oyunlara hep ilgim vardır. Bunu da kaçırmam heralde. Her ne kadar oyundan uzaklaşmış olsam da hiç olmadı onca yıl kullandığım nicke bir saygı olarak oynarım artık
  • arkdaşlar oyun çok güsel tavsiye ederim ama çok zor!:D
  • grafikler idare eder!

Still Life 2 (ÇIKTI)

•  Still Life 2 (ÇIKTI)

•  Still Life 2 (ÇIKTI)

•  Still Life 2 (ÇIKTI)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.