Şimdi Ara

Still Life 2 (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
5.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler ben daha önce Fahrenheit i oynadım bu oyuna benzer ve çok keyif almıştım ancak bunu yükledim.Şimdi ilk bölümde takıldım kaldım.Bi yardım edin.Neler yapıalcak.Adaptör gibi bişeyi aldım pc yi çalıştırdım.Gözümden Kaçan birşey olmadıysa hemen hemen herşeye tıkladım odadaki teldeki pc deki ee şimdi ne yapacam.YARDIMMMMMMM!!!!!
  • Hadi Beyler Oyun Açık Cevap Bekliyorum...
  • Yav karışık bir yer sormadık ki ilk bölüm dedik...Hiç mi Bilen Yok Biri Bi cevap Yazsın Da
  • Hadi be şu oyuna ss ekleyenler felan bi yardımm.kaç gündür uğraşıyom geçemedim şu ilk bölümü
  • arkadaşlar ilk oyunun hikayesini biri yazabilirmi..oynadım ama bitirdim mi hatırlamıyorum.şimdide ikincisine başlayacağım bir eksiklik olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Yardım için sağol...

Dediğim bölümü buldum ama kanıtları bulduktan sonra Paloma arayacak diyor çözümde ama oyunda aramıyor beni...

Bende her delili topladım Paloma aramıyor bir türlü
  • İlkinin tadı yok hakikaten
  • Şuan itibariyle Nightmare bölümündeyim, ilki kadar güzel gelmedi bana. İlk oyunun atmosferi fala harikaydı, bulmacalar çok zordu. Bu şimdiye kadar çok kolay gitti, grafiklerde rezil zaten ama hikayeyi tamamlamak için bitircem genede...
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.