Şimdi Ara

(STOK BİTTİ)GİGABYTE M8000 OYUNCU MOUSE 40tl.KARGO BEDAVA. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
12
Favori
18.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat artmış. Dün çek gelmedi alamadım.
  • silvermoon1331 S kullanıcısına yanıt
    Hayırdır sen onun şakşakçısımısın işte sizin gibiler yüzünden ilanı yasaklamış sanalpazar..bunu anlamıyosunuz hala..
    28 yaşında nice bebeler var forumda senin gibi..çapının yettiği kadar konuş..garanti fiş ve yurtdışı konularındaki cahilliğine bencede hiç girmeyelim altında kalırsın yoksaçapını aşan cümleler kurma bak konudışı var takıl orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 2 Kasım 2014; 0:50:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şerbetçi Ş kullanıcısına yanıt
    odeme secenekleri icinde eft-havale ile islem yaparsan faydalanabılırsın.. benim gordugum kadar ile havale kısmı ozellıklerımde acık.. fakat satınalamda goremedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bany3d1m -- 1 Kasım 2014; 17:31:06 >
  • Bende satın aldım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Echoés -- 1 Kasım 2014; 17:38:52 >
  • satış kapanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bany3d1m

49 tl kargo dahilden..

http://www.sanalpazar.com/34258778-Gigabyte-Gm-m8000-Ghost-Mouse-Yeni-Nesil-Kopedal__isp34258778

macro olarak 8000x ın resımlerını yayınlamıssınız, 8000x yazılımını yuklesek dogru çalışır mı yıne ? cunku bunun yazılımı 8000x kadar ıyı degıl ?
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Ürün yenisi elime ulaştı. Satıcı arkadaşa teşekkür ediyorum. bu fiyata böyle bir ürün bulamazsınız. Sahte diyenlere ise orjinalinden daha kaliteli sahte yapmak bu kadar kolay değil.. o neden ile mükemmel bir ürün. küçük mouse lara alışınca buna alışmak zaman alacak . Aşağıda da gelen ürünün resimlerini görüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapgec -- 1 Kasım 2014; 19:12:10 >

• quote:

saglık olsun kardeşim.. 16 aralıkta sipariş ettik biz bu ürünleri 17 aralıkta firmaya teslim edildi armada tarafından.. aynı günde malum 17 aralık muhabbeti başladı .. günde 30 ürün satılırken 3 günde 1 ürün satılır konuma kadar düştük.. herkez haber sitelerinde malum backlinklerde bakıyoruz o 1 taneyi alanda haber sitesindeki reklama tıklamışda gelmiş vs.sonra e ticaret sistemini kapadık ofisi vs.. bu ürünler benim gözümde artık yük konumunda .. eski şevkim olsa arabanın arkasına koyar 3-5 internet kafede zaten bitirirdim.. nedense bir bezginlik var fırsata bile koymadım ürünleri o kadar yani. böyle oldugu halde 500 taneden 47 tane kaldı kalanın hepsi kenarda dursada muhim degil. can saglıgı olsun. gg den fırsata aldırır bitiririm 1 haftaya..herşey için teşekkür ederim.8 yıldan sonra dh ye bile girmeme sebep oldun :)

Ne demek ben teşekkür ederim abicim. Ben kendi adıma böyle bir fırsatı bize sunduğun için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

49 tl kargo dahilden..

http://www.sanalpazar.com/34258778-Gigabyte-Gm-m8000-Ghost-Mouse-Yeni-Nesil-Kopedal__isp34258778

macro olarak 8000x ın resımlerını yayınlamıssınız, 8000x yazılımını yuklesek dogru çalışır mı yıne ? cunku bunun yazılımı 8000x kadar ıyı degıl ?

Malesef hocam çalışmadı. Windows 7 de.

• Win 8.1de çalışıyor sanırım.
    Ben win7 de kullanacağım. Orada çalışmıyor diyenler var. Ne yapmalıyız bu durumda?

• mause Windows 8.1 pro 64 bitte sorunsuz çalışıyor sorun yok
  • arkadaşlar mouse notebookun usb den cıkarttıgımda bırdaha tanımıyor pc, mouse un drıverı yuklemyor, anlamadım gıttı varmı başına gelen
  • mouse çok iyi gözüküyorda fiyatı tuzlu be
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetGüler

mouse çok iyi gözüküyorda fiyatı tuzlu be

46 idi fiyat yükseldi. 10 TL çekle yine 39'a gelir ama benim de alasım kalmadı. Çek de gelmiyor , her gün gelirdi artık gelmiyor.
  • Merhaba,

Böyle bir fiyat sunduğunuz için minnettarız. Haber veren arkadaşa da teşekkür ederim. Siparişimi az önce geçtim, pazartesi kargoya verilebilirse memnun olurum.
  • Ben bitane sipariş geçtim kuponda kullandim . bi 10 tl daha tanimlamislar alacak arkadaşın birine karşılıksız verebilirim

• bany3d1m kullanıcısına yanıt
    Fiyatı tekrar eski haline getirseniz de biz de diğer arkadaşlarla aynı fiyattan alabilsek
  • Windows 8.1 x64 de yazılım sorunsuz çalışıyor mu makro atamalarda felan ? Çünkü resmi sitenin destek kısmında win 7 ye kadar sürücü desteği var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 3 Kasım 2014; 2:39:07 >
  • Mause az önce elime geçti. Bu fiyata 10 üzerinden 10 edecek bir mause. Win7 ile kullandım makrolara henüz bakmadım ancak sıkıntısız çalışıyor. Win8.1 ve Win10'da çalışır mı nasıl çalışır bilmem. Tecrübe etmiş arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Konuyu açan ve satışı yapan kişilere teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.