Şimdi Ara

STOKLARLA SINIRLI TEKNOSA KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dec_chaos

Kampanya tırt.
    MM kampanyasını bekleyin. 300 350 bandında hem Şampiyon paketi hem de eutelsat ve hd alırız..

Ne Zaman Bu Dediğiniz Kampanya ?
  • Kesin bir şey yok. Ancak Mart Nisan gibi oluyor. Geçen yıl çok daha ucuz alanlar bile oldu.
    Şu anda forumda konusu var sadece başlangıç+2keyif+HD yıllık 199tl.. Diğer paketi de bekliyoruz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kampanya tırt.
    MM kampanyasını bekleyin. 300 350 bandında hem Şampiyon paketi hem de eutelsat ve hd alırız..

ne zaman gelir kardeş? birde digitürk cihaz uydu vs veriyorlar mı? yoksa plazma tv üçin modül mü veriyolar?
    next kampanyası bana da cazip gelmiyor artık. hd ligtvyide eklersen 620tl + 30 tl da aktivasyon. ee diginin kendisi zaten eutelsatta 640 tlya geliyor yıllık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elysions

quote:

Kampanya tırt.

ne zaman gelir kardeş? birde digitürk cihaz uydu vs veriyorlar mı? yoksa plazma tv üçin modül mü veriyolar?
    next kampanyası bana da cazip gelmiyor artık. hd ligtvyide eklersen 620tl + 30 tl da aktivasyon. ee diginin kendisi zaten eutelsatta 640 tlya geliyor yıllık.

Peki 640 Tl Ye Gelen Pakette Şampiyonlar Paketi 1 Sene Ulusal Hd Kanallar 1 Sene Aile Paket 1 Sene Gece Kuşağı 3 Ay Spor Ekstra 3 Ay 1 Ay Tüm Takımlar Lig Tv Varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesin09 -- 9 Şubat 2015; 1:39:22 >
  • Bir Sorum Daha Olucak Bunu Alırsak Kanal Listesinde Trt Spor Hd yİ Görmedim Bu Kanal Ücretsiz İzleyebilcekmiyiz Almanya Liginde Şifre Gircekmi Girse Bile Cihaz Otomatik Kırabiliyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesin09 -- 9 Şubat 2015; 1:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

Bir Sorum Daha Olucak Bunu Alırsak Kanal Listesinde Trt Spor Hd yİ Görmedim Bu Kanal Ücretsiz İzleyebilcekmiyiz Almanya Liginde Şifre Gircekmi Girse Bile Cihaz Otomatik Kırabiliyormu ?

türksatta girer kardeşim. eutelsat alıcan temiz. ligtv 3 de he eutelsatta. premier ligi vs hd izlersin.

• quote:

quote:

quote:

Kampanya tırt.

Peki 640 Tl Ye Gelen Pakette Şampiyonlar Paketi 1 Sene Ulusal Hd Kanallar 1 Sene Aile Paket 1 Sene Gece Kuşağı 3 Ay Spor Ekstra 3 Ay 1 Ay Tüm Takımlar Lig Tv Varmı ?

ulen sanki digitürk bayiyim ha

napcan bilader erotik kanalları, mini etekle 1 saat tenis oynuyorlar bi akrasyon yok. komedymax diyorum o kanala ben

ama sorunun cevabı yetmez ama evet.
    3 ağustosa kadar beleş.

digitürkün sitesine git ordan bak karşılaştır. teknosa kampanyası türksat unutma onda 3 ay beleş artı hd ligtv için ek 10 tl vericen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysions -- 9 Şubat 2015; 13:20:06 >

• Bu kampanyada ulusal hd dedikleri normal uydudan seyredebildiğimiz hd kanallar, + stvhd knldhd ve starhd . yani üç tane ekstra kanal için ulusal hd denmiş. ayrıca ligtv nin hd si aylık 10 tl ek ücret gerektiriyor. bu bağlamda kocaman kocaman ulusal hd deyip de lig tv ye ayrıca ücret istemek tam bir şark kurnazlığı. tekrar yazıyorum bu kampanya sadece next in cihazı için alınabilir di lig tv hd ücretsiz olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutsahin64

Bu kampanyada ulusal hd dedikleri normal uydudan seyredebildiğimiz hd kanallar, + stvhd knldhd ve starhd . yani üç tane ekstra kanal için ulusal hd denmiş. ayrıca ligtv nin hd si aylık 10 tl ek ücret gerektiriyor. bu bağlamda kocaman kocaman ulusal hd deyip de lig tv ye ayrıca ücret istemek tam bir şark kurnazlığı. tekrar yazıyorum bu kampanya sadece next in cihazı için alınabilir di lig tv hd ücretsiz olsaydı

+ maçlar şifreye giriyor trt de

81. kanalda tuhaf şekilde bundesliga değil italya ligi veriliyor ula zaten aspor şifreye girmiyo ki?
    en ilginci şu eski digitürk uydu kutum bile şifresiz izlettiriyor tüm maçları hiç biss miss uyşraşmıyorum.

• quote:

quote:

Bu kampanyada ulusal hd dedikleri normal uydudan seyredebildiğimiz hd kanallar, + stvhd knldhd ve starhd . yani üç tane ekstra kanal için ulusal hd denmiş. ayrıca ligtv nin hd si aylık 10 tl ek ücret gerektiriyor. bu bağlamda kocaman kocaman ulusal hd deyip de lig tv ye ayrıca ücret istemek tam bir şark kurnazlığı. tekrar yazıyorum bu kampanya sadece next in cihazı için alınabilir di lig tv hd ücretsiz olsaydı

81. kanalda tuhaf şekilde bundesliga değil italya ligi veriliyor ula zaten aspor şifreye girmiyo ki?
    en ilginci şu eski digitürk uydu kutum bile şifresiz izlettiriyor tüm maçları hiç biss miss uyşraşmıyorum.

hocam şifre girdiği kesinmi bu cihaz çok rahat kırar gibi ama digitürkmü izin vermiyor bunu tam açıklarmısınız birde bundan daha avantajlı bir paketi buna yakın nasıl alabilir lütfen yardımcı olun tivibudan vazgeçtim bugün başıma gelen saçmalıklar yüzünden dsmarttan geçmek istiyorum birde şunu anladım dsmart ın değerini bilememişiz ttnet rezaletinden sonra neyse yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

quote:

quote:

hocam şifre girdiği kesinmi bu cihaz çok rahat kırar gibi ama digitürkmü izin vermiyor bunu tam açıklarmısınız birde bundan daha avantajlı bir paketi buna yakın nasıl alabilir lütfen yardımcı olun tivibudan vazgeçtim bugün başıma gelen saçmalıklar yüzünden dsmarttan geçmek istiyorum birde şunu anladım dsmart ın değerini bilememişiz ttnet rezaletinden sonra neyse yardımcı olursanız sevinirim

dsamartta filmlerde sansür yok hd görüntü daha iyi (blu için diyorum 9 tl ayda birde)
    ama maç da yok işte, futbolla alakan yoksa dsmart al hatta internet kampanyasıyla al.

• quote:

quote:

quote:

quote:

dsamartta filmlerde sansür yok hd görüntü daha iyi (blu için diyorum 9 tl ayda birde)
    ama maç da yok işte, futbolla alakan yoksa dsmart al hatta internet kampanyasıyla al.

futbol hastasıyım ztn dmsmartlıyım şampiyonlar ligi nba gitti diye tivibu düşünmüştüm büyük yanlış yaptılar digitürke döndüm bende ama çok karışık paket fiyatlandırmaları

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bende iki cihaz var birisi kartsız eski vestel digitürk cihazı, 37 ekran tüplü tvde kullanıyorum şifreye girmiyor. ama ne hikmetse aylık 21 tl ödediğim kartlı digitürkte bundesliga şifreye giriyor. uyanıklar birde normalde beleş olan hd yayın için ek 5 tl istiyor. yani kısaca senden normal türksatta bedava olan ulusal kanallar için para alıyor.
    eutelsat ise digitürkün hakkını verir. kampanya sayfasına git ayda 29 yazana tıkla okursun ordan ayrıntılı.

• kesin09 kullanıcısına yanıt
    öncelikle türksat mı eutelsat digitürk mü karar verin

türksat da ;

+ bu cihazı alırsanız heryere götürebilirsiniz eşim dostumda maç izlemek için vs. bunu tercih edin.
    +aylık fatura yok 500 tlya alıyorsun 1 yıl izliyorsun

- 30 tl aktivasyon bedeli var
    - ücretsiz uydu çanak vs kurulumu yok
    - türksatta dizi paketi yok belgesel kanalları az
    - hd lig tv için ek ücret edersiniz ki toplamda 500+30+120 tl olur yıllık faturanız.
    - premier ligi euroligi hd izleyemessin
    - trt de ki maçlar şifreye girebilir. (alaman ligi vs)

eutelsat ;

- cihazı öyle istediğin yere götüremessin
    - yayınlar 2-3 saniye geç gelir
    - ekstra paketler için 4 tl ödersin diziler içinde 16 tl vs..

+ daha çok nitelikli kanal ve daha çok hd kanal
    + açık kanalda ki hiçbir maç şifreye girmez..! ne trt nede aspor şifreye girmez!
    + ligtv 2-3 hd
    +3 ağustosa kadar şampiyonlar 39 tl + sporextra (eski spormax) + erotiko ... bedeva.
    3 ağustostan sonra 68 tl (toplam 1 yıl üyelik) üstelik hd burdan başvuru yapın arıcaklar sizi konuşursunuz
    http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/ligtv-kampanya
    +aktivasyon kurulum çanak vs hepsi bedava.

toplamda (408 tl + 234 tl) şampiyonlar paketi dersen sadece beşiktaş izlerim daha ucuza gelir.

özetle türksat digitürk çoptür..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysions -- 9 Şubat 2015; 15:41:13 >

• quote:

öncelikle türksat mı eutelsat digitürk mü karar verin

türksat da ;

+ bu cihazı alırsanız heryere götürebilirsiniz eşim dostumda maç izlemek için vs. bunu tercih edin.
    +aylık fatura yok 500 tlya alıyorsun 1 yıl izliyorsun

- 30 tl aktivasyon bedeli var
    - ücretsiz uydu çanak vs kurulumu yok
    - türksatta dizi paketi yok belgesel kanalları az
    - hd lig tv için ek ücret edersiniz ki toplamda 500+30+120 tl olur yıllık faturanız.
    - premier ligi euroligi hd izleyemessin
    - trt de ki maçlar şifreye girebilir. (alaman ligi vs)

eutelsat ;

- cihazı öyle istediğin yere götüremessin
    - yayınlar 2-3 saniye geç gelir
    - ekstra paketler için 4 tl ödersin diziler içinde 16 tl vs..

+ daha çok nitelikli kanal ve daha çok hd kanal
    + açık kanalda ki hiçbir maç şifreye girmez..! ne trt nede aspor şifreye girmez!
    + ligtv 2-3 hd
    +3 ağustosa kadar şampiyonlar 39 tl + sporextra (eski spormax) + erotiko ... bedeva.
    3 ağustostan sonra 68 tl (toplam 1 yıl üyelik) üstelik hd burdan başvuru yapın arıcaklar sizi konuşursunuz
    http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/ligtv-kampanya
    +aktivasyon kurulum çanak vs hepsi bedava.

toplamda (408 tl + 234 tl) şampiyonlar paketi dersen sadece beşiktaş izlerim daha ucuza gelir.

özetle türksat digitürk çoptür..!

3 ağustostan sonra birde + 7 lira HD yayın bedeli ekleyin bu pakete bu digitürk kadar ahlaksız kurum yok dikkat edin HD yayın 3 ağustosa kadar hediye diyor şakanında ötesi şaka bu ya

Next alırım daha iyi 500 + 30 + 120 veririm babalar gibi izlerim cihazda benim olur NET yemişim eutelsat uydusunu

• evet onu iyi bi öğrenmek gerek, hd paket olarak satıyor 3 ağustosdan sonra 68 tl diyor ama. +7 daha mı var ağustosdan sonra bilmiyorum. ama sanmıyorum olduğunu. çünkü hd olmayan pakette 3 ağustosdan sonra 59 tl ücret.http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyaligtv# ama bu türksat içinde olabilir dediğiniz gibi karışık biraz ben özetlemeye çalıştım.

öyle bile olsa. 7*6 = 42 tl ek ücret yine türksat digiden avantajlı.
    aktivasyon için türksata 30tl vericen. yeni uydu çanak vs de yok.
    bilmiyorum karar sizin.

türksatta 4-5 belgesel kanalı ve ligtv 3 e sd kalitede tahammul edebilceksen türksat al.

ben premier lig ve euroligi takip ediyorum daha çok.

everton - liverpool maçı varken gidip fener - trabzon maçını izlemem.

ha bjk olursa o ayrı

edit. eutelsat alırsanızda digitürk cihazı ve çanak uydu size kalacak 1 yıl sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysions -- 9 Şubat 2015; 16:04:33 >

• 100 kişiden 90 ı eutelsat alın der heryerde.
    ben dinlemedim türksat aldım pişmanım
    ona göre düşünün kararı verin ayrıntı için digitürkü arayın toplam fatura çıkartın yeni üyeye çok iyi bakar digitürk eskiyi dürter bana 108 tl fatura çıkardı türksat paketimde ekstradan ligtv izlemek için
    hadin kalın sağlıcakla.
  • quote:

100 kişiden 90 ı eutelsat alın der heryerde.
    ona göre düşünün kararı verin ayrıntı için digitürkü arayın toplam fatura çıkartın yeni üyeye çok iyi bakar digitürk eskiyi dürter bana 108 tl fatura çıkardı türksat paketimde ekstradan ligtv izlemek için
    hadin kalın sağlıcakla.

çok sağolun hocam görüştükten ve durumu netleşdirtikten sonra buraya yazarım paket içeriğini ve fiyatı
  • quote:

quote:

100 kişiden 90 ı eutelsat alın der heryerde.
    hadin kalın sağlıcakla.

çok sağolun hocam görüştükten ve durumu netleşdirtikten sonra buraya yazarım paket içeriğini ve fiyatı

ne zaman yardım istersen burdayız kardeşim, gerçi bikaç fenerli ergene küfür ettim ban yiyebilirim :) hadi kal sağlıcakla sana diğer arkadaşlarda yardımcı olur forumda.

• Evet arkadaşlar mediamarkt kampanyasi diye bisey yok o kampanyayida biz yapiyoruz ve zamaninda ellerinde kalanlari fiyat vererek sattilar aksi takdirde yok yani suan en iyi kampanya bu arkadaslar emin olun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.