Şimdi Ara

strobghold 2 yardım :-(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1). stronghold2 de halkın morali yükselmiyo sonra ayrılıyolar ne yapmalıyım. bide sanki pislik gibi bişiler oluşuyo o da sürekli moral düşürüyo. onları nasıl giderebilirim ?
    2). hırsızları engellemek için ne yapmalıyım bir türlü bılamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redcock -- 7 Mayıs 2006; 12:35:49 >

• ben eskisini oynamıştım aynı olmaya bilir eskisinde vergi alıyosan azalt yiyeceği fazla verebilirsin yada bahçe çicek çocuklar için eylenceyeri falan yapabilirsin
  • ewet eskisini de oynadım bu daha başka. vergi zaten almıyorum ama işte bişi var onu çözemedim.
  • uzun zamandır oynamıyorum ondan adını hatırlayamayacam ama ordaki yapılabilecek binalardan biri pislikleri toplayan adam yapıyor biraz araştır bulursun kolay gelsin
  • 2. oyunu bilmiyorum ama 1. de dediklerim oluyo

yemeği fazla ver

çiçek falan yap

vergi alma

ev yap
  • Çok basit tekrar insanlarını geri getirmek, pit diye birşey var, ceza binalarının kısmında en baştaki, onu inşa et, etrafta pislik kalmaz, birde insanlarına para dağıt, böylece millet birbirine girecek senin bölgeye gelmek için!
  • hırsızlarıengellemek için ne yapmalıyım peki
  • Ya arkadaşlar ben de bu oyunun ilkini oynamıştımİkincisini de internetten indirdim,yükledim.oyunu açıyorum bir şato var önünde ateş yanıyor.Anacak ne yapmam gerektiğini anlayamadım.birincisine göre grafikleri daha iyi ancak oyuna nasıl başalayacağım konusunda bana yardım eder misiniz.yeni konu açmak istemedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: redcock

hırsızlarıengellemek için ne yapmalıyım peki

Hırsızlar için adalet sistemin olması gerek yani court house dik, onları caydırıcı işkence aletleri falan! Bak bakalım sonra hırsızlık yapabiliyorlarmı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirab

Ya arkadaşlar ben de bu oyunun ilkini oynamıştımİkincisini de internetten indirdim,yükledim.oyunu açıyorum bir şato var önünde ateş yanıyor.Anacak ne yapmam gerektiğini anlayamadım.birincisine göre grafikleri daha iyi ancak oyuna nasıl başalayacağım konusunda bana yardım eder misiniz.yeni konu açmak istemedim...

Öncelikle ordaki ateş işsiz köylülülerin bulutuğu nokta, ev inşa ettikten sonra onlar otomatik bir şekilde görev yerlerine gideceklerdir, eğer köylü kalmaz ise klübe inşa edersin o zaman tekrar gelirler, onun dışında amacın bir yemek zinciri daha sonra silah üretimi en sonunda asker alımı şeklinde yapman! Eksik kaldığın bir nokta olursa burdan sorabilirsin.

• bence 1 ikinci serisindn daha gusel ikincisinde aşir detay var. bir daha eğlenceliydi bence
  • kardeş o halkının moku onuda hani insan ,yemek ,kale, yaptıgın yerin altında idam sehpası olan biyer var oraya gir orada kücük kücük cezalandırma yerleri var orada elarabası tasıyan bi şey var gat veya got emin dilimiyi bak ondan 2,3,4, yap yeter onlar gidip elarabalarıyla o moku alıp gömer
    2. soru aynı yerde tahtadan bi sandalye var üstü çardaklı orda bekci oturuyo ondan 1,2yap o yakalıcak ama ÖNEMLİ NOT üzerin de terazi olan bitane adalet binası var ondan da 1, tane yapman lazım oraya götürüp yargılıcak ve o suçluları koymak için orada ackı kafesler var zincirler var onlardan yap 4,5,6, tane yter sanırım hırsıza göre arttırırsın korkma bunlar seni kurtaracak populariten düşmezz
    3. sen ortalıkta gezinen fareleride bilmiyosundur eminim onlar için de yine aynı yerde şahinler var ama tünekleri gözüküyo orada müzizyenlerin nota koydugu tahtaya benzer bişey var o ondanda 3,4,5, yap onlarda fare yiyo
    haadi gecmiş olsun şimdiden

• merhabalar arkadaşlar stronghold 2 de enonomic pathde bi bölümde takıldım lütfen yardım
    elemanın biriyle kılıç üretim yarışına girdik bölümde benim 2 tane adamın 98 tane kılıcı var benim sömürgelerimin birisinde demir madeni var oradan demir çıkarmaya başladığımda eleman hile yapıyor ve yapması gereken kılıçları satın alıyor bir türlü geçemedim bölümü ne olr bir el atın ne yapacağım?
  • arkadaslar chaptel raound atlama bölümü var
    teh bull la yaptımız bi maç bunda ne yapmamız gerekiyo once sir greye yardım ettim sonra ne yapacamm yardım eder misiniz
  • arkadaşlar ben ne yaptımsa halkın moralini düşürmekten kurtulamıyorumm hırsızları yakallattım yemekleri durdum parklar dövüüşme alanı yatak odası herşey yapıorum ama bir türlü halkın moralini yükseltemiyorum nasıl yükseltecem lütfen yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.