Şimdi Ara

ŞU AN APOTEMİ SİTESİNİN YÖNETİM PANELİNDEYİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
9
Favori
25.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IST_PSY kullanıcısına yanıt
    Hocam o yüzden dava ederlerse dedim kesinlikle bu işleri onyargiyla yapma hiç belli olmuyor bu tür firmaların ne yapacağı bir bakmışsın dava açmışlar sabah kapiyi açarsın evraklar önünde her ne yaparsan yap sen izinsiz olarak siteye giriş yaptin ve bu bir suç inşallah sıkıntı olmaz diyorum bende yoksa büyük tazminat ödersin cezası baya büyük.
    Ve şu anda site kapalı al sana dava için sebep ayrıca bu normal bir site değil bir e ticaret sitesi üzerinden satış yapılıyor sanırım kredi kartı bilgileri gibi bir çok bilgi site üzerinde kayıtlı kardeşim Allah yardimcin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir Kılıç -- 30 Mayıs 2018; 15:41:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al kırdın kırdın
  • zite uçmuş beyler :Sad denemede çözdük mal mal kağıda bakıyorum çözümler gitti .d
  • eyvah!Site çökmüş!İnşallah başın belaya girmez hocam
  • Olm site gitmis deneme yaptim cozumune bakcaktim

• hahahahaahha
  • Bu yılın bomba olayını patlattın hocam tebrik ederim
    Ama suan deneme cozenler tarafından yad ediliyor olabilirsin

Inşallah başın belaya girmez bu arada hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjkszpjmr2 -- 30 Mayıs 2018; 16:38:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılın konusu şerefsizim süpersin knk ahahahagahajajah

• Beyler bi aydınlatın ne yaptı sitede arkadaş

• olum bilgisayar oku birşeyler üret ne yapacan psikolojiyi
  • Şimdi site yönetimi ile konuşup DH ile görüşmelerini oradan kimlik bilgilerinin polise verilmesini talep etcem. Soru çözümlerine bakıyordum.site çökmüş sebebi sensin. Hadi kardeşim sınav tarihine yakın mahkemelerde dolaşırsın artık. İçerde sınava iyi çalışılır diyorlar degelendir bunu. Editleyeyim de şaka yaptığımi sanma. Bekle SS atcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çokboşadam -- 30 Mayıs 2018; 17:23:29 >
  • Site açılmış galiba bir sıkıntı yok şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: çokboşadam

Şimdi site yönetimi ile konuşup DH ile görüşmelerini oradan kimlik bilgilerinin polise verilmesini talep etcem. Soru çözümlerine bakıyordum.site çökmüş sebebi sensin. Hadi kardeşim sınav tarihine yakın mahkemelerde dolaşırsın artık. İçerde sınava iyi çalışılır diyorlar degelendir bunu. Editleyeyim de şaka yaptığımi sanma. Bekle SS atcam.
    Ona gerek yok zaten bu olay ciddi bir olay kesinlikle bu konu hakkında iletişime geçme sanada sıkıntı olabilir bu olayla dalga geçen iyi bir şeymiş gibi saçma sapan yorumlar yazıyorlar bide ben kendisini uyardım ama babasının sitesini hacklemis gibi burada paylaşıyor helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir Kılıç -- 30 Mayıs 2018; 17:27:42 >
  • çokboşadam Ç kullanıcısına yanıt
    Nick-Eylem uyumu

• çokboşadam Ç kullanıcısına yanıt
    çokboşadamsın
  • Harikasınız hocam apotemi size bir teşekkür hediyesi gönderecektir mutlaka.
  • toplu ziyaretine gelicez gibi gözüküyo
  • vay arkadaş
  • Onedays O kullanıcısına yanıt
    Benim 1 yıl 2 ay önce el attığım bir olay fakat hala cevap yok,sırf 10 tl daha fazla vermemek için tüm kaynaklarını riske atıyorlar çoğu yayınevi böyle maalesef :/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.